![]() |
#281 |
Guest
|
![]()
Myślę, że zwierzaki to coś, czego w ts3 nie można pominąć i jestem pewna, że prędzej czy później wyjdą, a czy ten trailer to do zwierzaków na PC czy konsole to się okaże za parę miesięcy pewnie. Mam nadzieję, że będą tak fajne jak w TS, bo w TS 2 mi czegoś brakowało.
|
![]() |
|
![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi chodziło jak będą ryby w Simach wyglądały =)
![]() |
#283 |
|
![]()
Zwierzaki to podstawa. Różne są na ten temat opinie, ale moim zdaniem zwierzęta dużo wniosą do gry. Nie wiem jakby mi się żyło w takim Simowym mieście, gdy wychodzę z domu, a na drzewach nie ma ptaków, po ulicach nie chodzą żadne psy ani koty, są tylko sztuczne gołębie, z którymi nie ma żadnej interakcji. Raczej by mi się to nie podobało. Chciałabym jednak, żeby w trójce zwierzęta udomowione mogły się rozmnażać. Nie tylko psy i koty, ale rybki, ptaszki, gryzonie, gady czy co tam w końcu dadzą. Nie kosztowałoby to twórców gry wiele zachodu, a dałoby dużą frajdę i nowy sposób zarabiania, hodowanie zwierząt i sprzedawanie do akwarystycznego.... Albo wciskanie sąsiadom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
|
![]()
Taaaaaa.
Hodowla Chomików =) Stara Przyzwoitka z tuzinem Kotów Metal ze stadem psów Oraz Inne wylęgarnie Ja chcę rybki....
![]() |
#285 |
|
![]()
A Metal będzie kradł koty Starej Przyzwoitce. Bez zwierząt świat byłby nudny. Nie ma to jak klocek gołębia na głowie. Zwierzęta są lepsze od ludzi. Przynajmniej nie marudzą. Z anie 1981 wiec się zgodzę. Brakuje ich w simach i to bardzo. Tak samo pogody. Czemu oni takich dodatków nie robią od razu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
|
![]()
Gdyby takie robili to by były od niechcenia . Gdyby połączyli Zwierzaki + Pogoda to co by wyszło :-/
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
Albo ciekawie by było,kiedy by ptaki srały na łby naszych kochanych,schludnych(?) simów xd
|
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
Ucieszyła mnie wiadomość, że w końcu do The Sims 3 zawitają zwierzaki. Ciekawie się zapowiada.
Jeżeli ten zwiastun jest do simów na konsolę, a simy na konsolę to uproszczona wersja The Sims na PC, to... ^^ Ja was, ludzie nie rozumiem, przecież ryby są już w simsach. |
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
Co do hodowli, to podobno ryby mogą się rozmnażać, ale nie jestem pewien, nie gram już w trójkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
Mam nadzieję że te Zwierzaki bedą pierwszymi które mi się spodobają. W poprzednich częściach więcej problemów niż pożytku i zabawy przynosiła opieka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|