![]() |
#191 |
Guest
|
![]()
Misja: Wesele
Podejście: Sekretny kochanek Gram: kobietą i wybrałem 2 inne kobiety (byłem ciekawy co sie stanie). U oby dwóch mam znajomość na maxa. Wziołem ślub i mam teraz zrobić coś takiego: "Teraz, gdy jestem już po ślubie , pora na ostatnią wizyte towarzyską." Linota- obściskuj się z tą osobą" Linota (kochanka)- obściskuj się z tą osobą Próbowałem romantycznego uścisku i przyjacielskiego, a nawet próbowałem bara-bara |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
spróbuj "namiętne pocałunki"
|
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misją: Stary Pokaz Magii - to misja gdy magik wraz z bardem mają przygotować pokaz magii. Trzeba nauczyć się konkretnych czarów oraz wybrać asystenta.
Jestem na etapie gdy mam zrobić pierwszą sztuczkę na swoim asystencie. W zadaniach napisane jest "Oto moja pierwsza sztuczka. Patrzcie w zachwycie i zdumieniu, jak sprawiam, że pieniądze pojawiają się w nader nieoczekiwanych miejscach" Zrób sztuczkę na asystencie. Nie wiem jak tego dokonać... Znam zaklęcia jakie były niezbędne do tej misji jednak nie wiem co mam robić. Nie znam żadnego zaklęcia jakie miałoby umieścić pieniądze w rozmaitych miejscach. Ktoś uporał się z tą misją? Proszę o pomoc! |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
dzięki podziałało
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
proszę,proszę,ale na przyszłość sprawdzajcie,czy wcześniej nie było takiego pytania
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Reputacja: 10
|
![]()
W misji szpiegiem muszę wysłać list "systemem transportu przesyłek", czyli najwyraźniej nie przez zwykłą skrzynkę pocztową? Jak to zrobić? :C
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Mam misję księdzem aby znaleźć heretyków, musze odkryć 4 z nich i nie wiem czy mam się pytać wszystkich simow o religie i odnalezc tych czterech? jest w ogole takie wyznanie w simach? gdzie najlepiej szukac? prosze o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Mam problem gram czarodziejka i rycerzem mam wykonac tajemniczy eksperyment.. mam ten eliksir i worek czesci zwierzyny ale jak ide do lasu opcja Wykonaj tajemniczy eksperyment jest niedostepna..spacerowalam nia kilka razy myslalam ze to cos da ale nic..pomozcie bo juz caly dzien klikam gdzie popadnie na ten las ale nie moge wykonac..
juz mam..czarodziejka na 2 poziom musiala wskoczyc Ostatnio edytowane przez kochna7 : 02.04.2011 - 20:35 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|