![]() |
#311 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#312 |
Guest
|
![]()
Skad zdobyć " Mitryl " ??
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
|
![]()
między klasztorem piotreańskim a jakubińskim :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
|
![]()
Ma plaży też jest mitryl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
Jak znaleźć osobę która nie lubi Kościoła Jakubińskiego??? Proszę pilnie o odpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
pytanko moja misja jwst tego typu ze, mam rzucic klatwe :przyjazn: na ce, zrobilam ta klatwe wszystko ok, ale jak daje na chopka rzuc klatwe to nie pojawiami mi sie jak do tego mam podejcs, z gory dzieki
|
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
Ile mniej więcej trzeba z kimś spędzić czasu żeby pojawiła się opcja zaproponuj małżeństwo? Czy to bardzo długo trwa? Bo mam w misji ze mam wziasc slub. Jestem z ta osoba na etapie najlepszy przyjaciel już od dosc dlugiego czasu i nie wiem co zrobic zeby pojsc dalej?
Mam jeszcze pytanie: co zrobic zeby np wypic z kims piwo w karczmie? Bo podobno tak mozna, ale ja nie wiem jak to zrobic Bd bardzo wdzieczna za pomoc |
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
Czy wie ktoś jak przejść misję "otwarcie sali tronowej" niby trzeba znaleźć odpowiednią osobę ale nie wiem gdzie i jak...
|
![]() |
![]() |
#319 |
|
![]()
ELIRECIEN - stosuj interakcje romantyczne. A zaprosić sima do karczmy możesz poprzez gołębia pocztowego. Tam uwarzyć w beczce napój i go podać osobie zaproszonej.
CZAROWNICA - jak dokładnie brzmi polecenie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]()
WItam,
robie misje Następca tronu, muszę ćwiczyć z kimś szermierkę... wiem jak samemu ćwiczyć a manekinie ale nigdzie nie moge znaleźć jak ćwiczyc z kims.... prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|