![]() |
#422 |
Guest
|
![]()
Musisz próbować i chyba najlepiej jakbyś miała ten wskaźnik skupienia wysoki, wtedy misje idą lepiej.
|
![]() |
![]() |
#423 |
Reputacja: 10
|
![]()
Porando, szukaj dalej. Gdzieś czytałam, że za karczmą albo przy dokach obok muru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
|
![]()
Nie wiem czy to było poruszane:
Mam misję z Krabim Bandytą, konkretnie z wąsami. Mam przygotować wosk do wąsów. Niestety, nie mam pojęcia jak to zrobić... Pomoże ktoś? Z góry dziękuję, Lidia |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]()
a u mnie jakaś dziwna ciemność się zrobiła...jak jestem w budynku to jest wszystko ok ale jak wychodzę na zewnątrz to jest ciemno jak w nocy....
|
![]() |
![]() |
#426 |
|
![]()
Chyba tam gdzie przygotowuje się jedzenie powinna być możliwość wyrobu wosku. Może być niedostępna, bo może brakować Tobie składników.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Guest
|
![]()
Witam mam problem z misją musze znależc muszle i ja dostarczyć, nie mam zielonego pojęcia gdzie mam jej szukać przejżałam całą plaże i nie ma. Szukałam odpowiedzi na forum ale nic nie znalazłąm. Bedę wdzięczna za pomoc. pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]()
Żeby spalić trawoziele trzeba najpierw założyć płótno, które znajduje się w naszym wyposażeniu, a później kliknąć na palenisko ( czyli tam gdzie gotujemy jedzenie).
|
![]() |
![]() |
#430 |
Guest
|
![]()
Machjrzak,bodajże trzeba było w dokach łowić ryby/zbierać pijawki i za którymś razem pojawiało się w wyposażeniu (ja nie miałem tej misji xd)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|