![]() |
#852 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widziałem.Fajnie zrobili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Guest
|
![]()
Nie wiem ile zajmuje średniowiecze,ale mój brat za stwierdził że Simsy+dodatki z neta zajmują strasznie dużo miejsca na dyskach,więc pewnie jak już będą Pokolenia a potem Zwierzaki to na nowo wgram Simy bez WP i SzJ a z dodatkami z neta ograniczę się do blogu Ilony (Kocham to co tworzysz!!!!!) i ciuszków z Liny.
Szkoda,że zajęcia pozalekcyjne nic nie dadzą simom.Fajnie by było gdyby dziewczynki sie przebierały w strój baletnicy i robiły wystem przed rodzicami.... |
![]() |
![]() |
#854 |
|
![]()
dosyc dawno na tym forum był temat możliwości regulowania wzrostu simów, to mogliby to dodac w pokoleniach, bo jest już grubośc, masa mięśni, rozmiar biustu to wzrost by się też przydał. Pamiętam, że w 2 był kod na regulowanie wzrostu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
|
![]()
Ja bym jeszcze tylko chciał, żeby dali zmarszczki, takie, które będzie można edytować przy lustrze i które będą lepiej wyglądały, niż te obecne, A najlepiej by było, gdyby właśnie była jakaś regulacja zmarszczek, ale nie będzie bo by pewnie już o tym wspomnieli
![]() Ja do wyjścia dodatku muszę stworzyć swoje miasto, chcę mieć swoje śliczne miasteczko i całkiem nową rodzinę Kentów, którą grałem już w dwójce ![]() A parodia ślubu to po prostu wymiata! Najlepsza tańcząca Elżbieta II!!! Bomba! Ostatnio edytowane przez Levkoni : 21.04.2011 - 18:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
|
![]()
Wzrost kiedyś muszą dodać. Mówią, że czytają fora, więc powinni wiedzieć czego chcemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
|
![]()
Tak , stretchskeleton to było cóś , niedośc , że podwyższa to jeszcze wyszczuplał
![]()
![]() |
#858 |
|
![]()
nie krakaj, bo nam nie wyjdzie
![]() ale ta parodia jest niezla. ten luk slubny byl sliczny ;3
![]() |
#859 |
|
![]()
Piraci! Z Karaibów!
![]() Tak, prawda ten łuk ładny.
![]() |
#860 |
|
![]()
Dzięki... za stretchskeleton'a sobie podziękuję
![]() A czy wszyscy muszą kupować gry? To sprawa tych, którzy ściągają. Oni wiedzą, co im przez piractwo grozi. Większość ludzi "kradnie" teraz i w tym większość się do tego nie przyznaje. Za gry nie powinno się płacić, bo uzależniają i robią ludziom kocioł w głowie. Ile ja bym dała, aby komputery nie istniały... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|