![]() |
#972 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tak bardzo się skupiam na nowościach, że nawet nie wiem o jakich fryzurach piszecie
![]() Kurdybanek. Jak Ty sobie Kojąka wyobrażasz? Zaciekawił mnie Twój pomysł. Mogliby pozwolić nam na dowolną mutacje z wybranymi zwierzętami. Np. Sima z koniem, kota z psem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
|
![]()
Przestańcie już o tych mutantach pisać, bo aż się niedobrze robi, jak to sobie wyobrażam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
|
![]()
To temat o Pokoleniach, a piszecie o zwierzakach... No co do mnie to naprawdę, gdyby dali informacje o zwierzakach, to bym się bardziej na zwierzaki napalała, ale z braku informacji, nie mam się na co napalać. Oczywiście wolałabym najpierw zwierzaki. Ale o tym pisałam już... jakiś milion razy
![]() Co do systemu wspomnień, to mnie to nie kręci. W dwójce to mnie nawet denerwowało ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja tam lubiłam te wspomnienia w the sims 2 i zanim kupie pokolenia pewnie minie trochę czasu bo planuje kupić jeszcze po zmroku i akcesoria impreza w plenerze . Mam nadzieje że przyłożą się do tego dodatku i nie będzie w nim za dużo błędów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Guest
|
![]()
Kojąka sobie wyobraziłam jako pająka z głową kota....fajnie by wyglądał,ale mutacje człowiek-zwierze....brrr jak z jakiegoś s-fi....
Anie ty już masz swoje pokolenia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
|
![]()
Ja też się nie napalam na system wspomnień. Dla mnie by wystarczyło coś w rodzaju tego, co było w TS2 bez żadnego albumu, zdjęć, tylko ikonki symbolizujące konkretne wydarzenia, ale żeby te wspomnienia miały większy wpływ na grę, żeby simowie o tym sobie przypominali w przyszłości, wypominali czy śnili o tym. Ten album to ciekawe rozwiązanie, ale moim zdaniem niepotrzebny bajer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Guest
|
![]()
Taa...Ja czekam na Pokolenia i mogę robić przez wakacje i 10 pokoleniową rodzinkę
![]() Ostatnio edytowane przez Porando : 26.04.2011 - 17:53 |
![]() |
![]() |
#979 |
|
![]()
Zmieniłabyś zdanie, gdyby ten "morderca" zaciukał Twego ulubionego sima :D W sumie pomysł całkiem niezły, ale raczej nie ma szans na jego realizację.
![]() |
#980 |
|
![]()
Nawet zapomniałam, że to temat o Pokoleniach
![]() Searle, ale mutanty są takie cudne i pełne uroku, że nie da się o nich nie gadać. Helena, co Ty cały temat czytałaś? O tym było dawno. Mój sim byłby mordercą, więc nikt nie miałby z nim szans. Ostatnio edytowane przez kaka123 : 26.04.2011 - 18:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|