![]() |
#93 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Tylko modlić się o możliwość wyboru klimatu. Mam dosyć zimy tu i w simsach.
... ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Taaak, ja też chcę Pogodę. I żeby był suwak ile dni trwają pory roku.
![]() W dwójce irytowały mnie te 'trzy' dni. Zimy był jeden, a nagle w lecie dwa dni śniegu... |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Nayi, to było trochę dziwne, fakt. Ale tam się żyło 70 s-days więc mało trochę.
|
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Pragnę aby w 3 serii The Sims 3 pojawił się dodatek o przykładowej nazwie "Proza życia" lub "Dla dorosłych". A co by miało się w nim znajdować? Wszystko to co z pegi 12 nie przejdzie
![]() Możliwości: Przyłapujesz swoją żonę na bara-bara z innym facetem. Jako, że jesteś osobą porywczą i nerwową wyciągasz pistolet i strzelasz do nich. Martwych zakopujesz w pobliskim lesie lub we własnym ogródku. Niestety policja znajduje zwłoki i tropem dochodzenia wędruje do ciebie. Zostajesz oskarżony. Jeżeli jesteś bogaty, możesz wynająć dobrego adwokata i zostać uniewinnionym. Jeżeli cię nie stać, sąd skazuje na długie lata, bądź co gorsza na dożywocie, a nawet na śmierć. Fajnie by było dodać cechę "seksoholik". Masz duże potrzeby jednak natura nie poskąpiła ci urody więc co masz zrobić? Idziesz do burdelu ![]() Nowa kariera "prostytutka". Możliwość zgwałcenia osoby. Narkotyki, papierosy i alkohol, które powiedzmy skracają życie. Ludzie giną w wypadkach samochodowych, w wyniku różnych chorób. Nie każdy dożywa starości. Możliwość popełnienia samobójstwa np. przez skok z wieżowca. Banki- możliwość wzięcia kredytu. Bezdomność. Kiedy nie stać cię na opłacenie czynszu, lądujesz na ulicy. Żywisz się resztkami ze śmietnika, okradasz ludzi... To są przykładowe opcje, które marzy mi się zobaczyć. Jeszcze jedną rzeczą, którą mogli by zrobić to połączenie wszystkich miast z dodatku w jedną wielką całość. Fajnie by było, kiedy dajmy na przykład dziewczyna rodzi się w mieście Sunset Valley, marzy o wielkiej sławie. Więc gdy dorasta, wyjeżdża i przeprowadza się do Bridgeport. Przechodzenie z jednego miasta do drugiego mogłoby działać na zasadzie ładowania ekranu, ale za to nie trzeba by wybierać pomiędzy miastami, gdyż do dyspozycji były by wszystkie jednocześnie. Ostatnio edytowane przez kirsty16 : 29.10.2011 - 17:23 |
![]() |
![]() |
#98 |
Reputacja: 11
|
![]()
Brakuje mi pogody no i różnych rzeczy które są w the sims 2 a nie ma ich jeszcze w the sims 3. Mogli by dodać do dodatku o pogodzie takie rzeczy jak : maszynę do szycia by simki w jesienne wieczory mogły szyć na maszynie. No na pewno mogli by dodać więcej rodzajów owoców żeby były pomarańcze, truskawki . Brakuje mi też koła garncarskiego to też mogli by dodać do tego dodatku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Reputacja: 10
|
![]()
@kirsty16 To chyba by musieli zrobić nową wersję simsów dla dorosłych, bo przecież w simsy grają też dzieci.
Czekałam na dodatek w stylu dwojkowego Nocnego Życia i się doczekałam (Po Zmroku), na Zwierzaki też, a teraz do szczęścia brakuje mi jeszcze 4 pór roku i studiów... Gra wtedy bylaby oczywiście o wiele bardziej realniejsza. ![]()
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej chciałabym magię , pogodę , coś w stylu Na święta , tylko , że nie tylko z bożym narodzeniem , ale też z wielkanocą i haloween oraz najbardziej studia .(Jeju ile kasy by na to poszło ):o
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|