![]() |
#1111 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się wydaje, że raczej niewiele osób będzie zawiedzione pokoleniami, a to dla tego, że jest to tak na prawdę mało spektakularny dodatek, poprzednie były bardziej hucznie zapowiadane, więcej w nich było WIELKICH rzeczy takich jak miasta wakacyjne, archeologia, grobowce, wieżowce, wielkie miasto, metro, rozbudowane kariery, łowcy duchów, meteoryty itp. Tutaj praktycznie wszystko skupi się na interakcjach, co najwyżej będą osoby zawiedzione te, które własnie oczekują kolejnych nowych WIELKICH rzeczy, ale one powinny już być w tym momencie zawiedzione już samą zapowiedzią tego dodatku i informacjami, które dotychczas o nim uzyskaliśmy. Osobiście czekam na ten dodatek najbardziej ze wszystkich
![]()
|
![]() |
#1112 |
|
![]()
Ja tak samo, nie licząc oczywiście zwierzaków, ale to osobny temat. Będzie dużo obiektów, które mi się podobają tak ze screenów, nie tylko te prze-fantastyczne kręcone schody, czy wózki dziecięce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mi się bardzo podoba te łóżko piętrowe... Można mieć 2 łóżka lub łóżko na górze, a na dole np. biurko z komputerkiem. ;p Zaoszczędzenie miejsca.. Bardzo ciekawy pomysł.. ;D
![]() |
#1114 |
Guest
|
![]()
sory że tak naraz ale dopiero co zmówiłem sims 3 pokolenia i bede mial je juz 2.06.2011r.!!!!! Zgadzam sie z tobą "Lubię" że te łóżka to fajna sprawa mozna teraz zrobić o połowe mniejszy pokój a mieć tyle samo mebli co w większym...a z tymi nowymi placówkami co się na screenach pojawiły to zapewne bedzie tak ja w karierze że wyswietli nam sie komunikat że sa nowe parcele do ustawienia lub same nam się ustawią....
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Guest
|
![]()
Ja jakoś nie odczuwam tej euforii związanej z zapowiedzią ani trochę. W przypadku PZ było inaczej, było więcej tego szumu, i wyszedł chyba najbardziej zabugowany dodatek do The Sims 3. Może z Pokoleniami będzie inaczej, ale w to wątpię. EA nie chce dopracowywać gier i to widać.
Ja będę mieć Pokolenia w okolicach 15 czerwca. Będę mieć dwa dni wolnego z powodu wyjazdu mojej klasy na wycieczkę, to się z nimi bliżej zapoznam ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Heh.. Ja mam prawdopodobnie dostać w dzień premiery/parę dni po premierze... Ale jedno mnie dobija.. Jeżeli dostanę 1/2 czerwca, to będę miał niecałe 3 dni grania.. (miałbym więcej, gdybym miał lepszy komputer.), ponieważ u cioci gram, a na ten 2 weekend po premierze mam wycieczkę klasową.. :<
![]() |
#1117 |
Guest
|
![]()
Hej a mam pytanie gdzie moge zobaczyc zdjecia z tego dodatku obiektów?
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Oj to musisz wszędzie szukać. ;p
![]() |
#1119 |
|
![]()
Zapowiedź The Sims Pokolenia (Wirtualne SImy) Czwarty dodatek do niezwykle popularnej serii The Sims 3, pozwoli graczom poprowadzić simów przez bogate i pełne wyzwań życie, niezależnie od ich wieku. Czy sim jest dzieckiem, nastolatkiem, czy dorosłym - od teraz na każdym etapie rozwoju będzie mógł wykonywać zupełnie nowe czynności, zdobywać przydatne umiejętności oraz czerpać mnóstwo radości z każdego dnia!
The Sims 3: Pokolenia Pokolenia wprowadzą do gry wiele nowych obiektów dla małych dzieci. Z tych najciekawszych wymienić warto na pewno wózki spacerowe - dzięki nim, simowi rodzice będą mogli wozić swoje dzieci po całej okolicy, udać się na plac zabaw, do sklepu i tak dalej. Dzieci w wieku szkolnym otrzymają m.in. piętrowe łóżka, skrzynię z kolorowymi kostiumami, a także zupełnie nowy, w pełni funkcjonalny oraz niewystępujący w żadnej z dotychczas wydanych części The Sims obiekt - domek na drzewie. Do domku na drzewie mali simowie będą mogli zapraszać przyjaciół, opowiadać sobie straszne historie (które mogą powodować nocne koszmary!), bawić się w piratów, astronautów, a także robić różne psikusy, np. wylać wiadro wody na głowę sima stojącego sobie akurat pod domkiem. Dzieci będą mogły udać się na zupełnie nowy plac zabaw, gdzie znajdą huśtawki, zjeżdżalnie, wieże wspinaczkowe, piaskownicę, a nawet pole do gry w klasy. Poza tym dzieci dostaną również śpiwory, dzięki czemu wraz z innymi simami będą mogły nocować poza domem. Bardzo ciekawą nowością pokoleniowego dodatku jest też wyimaginowany przyjaciel, czyli postać nierealna, będąca wymysłem bujnej wyobraźni dziecka. Oglądaliście może film "Bogus, mój przyjaciel na niby", opowiadający o siedmioletnim chłopcu, który wymyślił sobie przyjaciela - Bogusa? Dokładnie takich przyjaciół będą mieli teraz mali simowie. Wyimaginowany przyjaciel to, najprościej mówiąc, towarzysz zabaw naszego simowego dziecka. Postać ta nie będzie miała żadnych wyjątkowych zdolności i będzie widoczna tylko dla samego dziecka (inni simowie nie będą mogli jej zobaczyć). The Sims 3: Pokolenia Dzięki Pokoleniom, simowi rodzice będą mogli wysłać swoje dzieci do szkoły z internatem. Dostępnych będzie pięć rodzajów szkół z internatem, m.in. szkoła wojskowa, akademia sportowa, a nawet akademia sztuk pięknych. Szkoły z internatem oczywiście kosztują, jednak pieniędzy na wykształcenie własnych dzieci nie pożałuje chyba żaden rodzic. Co ważne, dodatek nie umożliwi simom pójścia na studia, dostępne będą jedynie wspomniane wyżej internaty. Dzieci i nastolatkowie będą mogli teraz aktywnie spędzać czas po szkole. Nasze pociechy możemy zapisać np. na zajęcia baletowe, albo do harcerstwa, do klubu muzycznego, na kółko teatralne, a nawet do klubu sportowego. Młodzi simowie będą mogli robić też zabawne psikusy, np. obrzucić jajkami drzwi nielubianego sąsiada, albo dodać farby do włosów do szamponu starszej siostry. W szkole dzieci i nastolatkowie będą mogli przykładowo wypuścić z klasy biologicznej na korytarz żabę, albo... wykraść nauczycielowi sprawdziany! Robienie psikusów przeważnie uchodzi młodym simom płazem, jednak czasem zdarzy się, że ktoś przyłapie ich na gorącym uczynku. Wtedy niesforne dzieciaki dostają od rodziców karę - możemy im np. zabronić grać w gry komputerowe, albo wychodzić na dwór. The Sims 3: Pokolenia Jeśli chodzi o dorosłych simów, będą mogli oni spróbować sił w całkiem nowym zawodzie - opiekunka do dziecka. Jeśli zdecydujemy się na ten zawód, sąsiedzi w określonych dniach będą przyprowadzać do naszego sima swoje dzieci, byśmy się nimi zajęli. Dodatkowym wyzwaniem w tym zawodzie będą szczególnie niegrzeczne dzieci, które mogą robić nam różnego rodzaju psikusy. Dorośli simowie będą mieli również możliwość zorganizowania wieczoru kawalerskiego lub panieńskiego. Oprócz tego, simowie mogą organizować wystawne śluby i szalone domówki. Zaś nastolatkowie będą mogli wybrać się na bal szkolny. A co z emerytami? Twórcy Pokoleń nie zapomnieli i o najstarszych simach. Przede wszystkim babcie i dziadkowie będą mogli chodzić teraz o lasce. Co ciekawe, laska nie będzie służyć emerytom tylko do chodzenia... Staruszkowie będą mogli również dokuczać tym przedmiotem innym simom! The Sims 3: Pokolenia Jedną z najfajniejszych funkcji nowego dodatku będzie możliwość kamerowania przez samych simów wszystkich najważniejszych momentów z życia ich rodziny. Kiedy sim zacznie nagrywać coś kamerą wideo, gracz będzie widział wszystko z perspektywy sima! Nagrane filmy będą przechowywane w postaci kaset i w każdej chwili będzie można je odtworzyć w simowym telewizorze. To, czego mi osobiście najbardziej brakowało w grze The Sims 3, to wspomnienia, doskonale wszystkim znane z The Sims 2. Dzięki Pokoleniom, wspomnienia znów powrócą do świata simów. Pokoleniowy system wspomnień umożliwi simom zapamiętywanie wszystkich najlepszych jak i tych najgorszych chwil z życia oraz zapisywanie ich do specjalnego albumu znajdującego się w zakładce Simologia (w panelu sima). Gra będzie automatycznie rejestrować najważniejsze momenty z życia simów, jednak gracz w każdej chwili będzie mógł tworzyć również własne wspomnienia (dzięki zupełnie nowej funkcji Uchwyć moment) oraz przesyłać je na TheSims3.com, a także na Facebooka. Dodatek wprowadzi również wiele innych nowości, o których szczegółowo będziemy pisać w naszym wielkim teście gry, zaraz po jej premierze. Tymczasem czekajmy cierpliwie do 1 czerwca! Jednym z ciekawszych obiektów, jakie do gry The Sims 3 wprowadzi dodatek Pokolenia, będą wózki dla niemowląt i małych dzieci. Na łamach serwisu EdenStyle.it pojawiło się kilka informacji odnośnie wózków, a także krótki materiał filmowy, na którym można zobaczyć jak wygląda spacer z dzieckiem w wózku ![]() - W wózkach można wozić zarówno niemowlęta jak i małe dzieci. - W jednym wózku można wozić tylko jedno dziecko. - Małe dzieci nie siedzą "nieruchomo" w wózku, a z ciekawością się rozglądają i wskazują rączkami, co się wokół nich dzieje. - Małe dzieci, siedząc w wózku, otrzymują nastrójnik "przyjemny spacer". - Wózek można trzymać w domu, lub umieścić go w wyposażeniu sima. http://www.youtube.com/watch?v=g9IWg...layer_embedded Tak patrze na ten filmik i jakieś mam takie dziwne odczucia co do prowadzenia wózka ![]()
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 03.05.2011 - 18:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Fajowy Filmik.. OMG.. mi by się nie chciało tego szukać..
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|