![]() |
#591 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie odnośnie ambicji które doszły po aktualizacji 1.3, "Wieczne Królestwo" i druga gdzie pisze "Na horyzoncie nowa ambicja. Dostępna już wkrótce".
I chodzi mi o tą drugą, dojdzie ona znowu po nowej aktualizacji, czy jak np zdobędzie się cały poziom osiągnięć wszechwidzącego, czy jak się przejdzie wszystkie ambicje na platynowo, czy jak? Bo jak się to pojawiło to miałam jakąś nadzieje że jak się przejdzie ambicje to się odblokuje czy coś, ale przeszłam wszystkie, 3 mam złote, reszta platyna. I jestem ciekawa czy trzeba coś zrobić żeby odblokować czy czekać na następną aktualizacje. Wie ktoś o co z tym chodzi? |
![]() |
|
![]() |
#592 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Reputacja: 10
|
![]()
thx: heretyków poznasz rozmawiając z ludźmi w kościele. Jest to żmudne, bo trzeba długo rozmawiać, a nie każdy rozmówca jest heretykiem. Jeśli ktoś okaże się heretykiem, to pojawi się w górnym prawym rogu jego wypowiedź, że ma wątpliwości itp.
Jeśli chodzi o miednice, to jest ona dostępna w trybie kupowania ( naczynie do mycia). |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Guest
|
![]()
jeżeli chodzi heretyków dzięki ale właśnie miednice kupiłem gościu umył ale nic nie zalicza i tu ten problem tkwi ...
|
![]() |
![]() |
#596 |
|
![]()
thx, na pewno kupiłeś taką miskę na "stojaku"? Może sim umył się w wannie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
|
![]()
hej, mam problem z misją z legendarną fontanną. przeszłam ją już jednym bohaterem o fatalnej wadzie "krwiożerczy" bez problemow, teraz jednak gram panią bard o fatalnej wadzie "opijuska"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
|
![]()
revery, na pewno to powinien być nastrójnik Opita? Mnie się wydaje, że chodzi o ten, że jej się właśnie chce pić. On się pojawia jakiś czas po tym, gdy simka długo nie pije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#600 | |
Guest