![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tą opcję z facebookiem można wyłączyć i tylko nad głową sima będzie znaczek, że jakieś wspomnienie jest ale nie będzie komunikatu.
Ostatnio edytowane przez grzro : 30.05.2011 - 17:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Rozłożył mnie na łopatki fakt, że chłopak moze zostać książniczką
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Właśnie w moje ręce wskoczyły Pokolenia, mam nadzieję na bezproblemową instalację, jak tylko wrócę do domu, pogram to napiszę tu swoje wrażenia
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Kochani mam do Was 2 pytanka
![]() 1. Czy dochodzi dużo nowych przedmiotów (nie chodzi mi o ubrania) ? 2. Czy meble są głównie dla dzieci czy do salonu albo łazienki tez są ? ![]()
![]() |
#65 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
ja to i tak jestem bardzo zawiedzony tym dodatkiem, praktycznie jak sie gra to mozna odczuc jakby sie zainstalowalo jakis pakiet akcesorii z nowymi interakcjami dla dzieci itp. to nie wyglada mi na nowy duzy dodatek, na pewno nie daje tak duzo jak chociazby wymarzone podróże. zdecydowanie najmniej dający i najbardziej rozczarowujacy dodatek od czasów Wolnego Czasy do 2.
Beatrice: dodatków innych niz dla dzieci jest bardzo mało (jedna lodówka troche mebli) |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
ja np wole nowe interakcje i mozliwosci niz meble czy otoczenia, ktorych jest pelno w internecie do sciagniecia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
dużo ich nie ma, dzieci razem tylko w berka moga sie bawic. a np. w chowanego? jakies podchody i wiele wiele innych.
|
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Ja za to uważam, że to najlepszy dodatek, jaki do tej pory wyszedł. Jak dla mnie oczywiście. Bo WP zawiodło mnie strasznie i uważam je za najgorszy dodatek. To wszystko kwestia tego co kto lubi i czego oczekuje. Ja z dużych rzeczy w dodatkach korzystam krótko, bo szybko mi się nudzą. Dlatego podoba mi się to, że doszło sporo usprawnień w codziennym życiu Simów, że są wózki, laski, piętrowe łóżka, spiralne schody, łuki ślubne itd... Jeszcze nie zauważyłam poważniejszego buga. Raz np. zmieniłam aktywną rodzinę i po powrocie nastolatka miała pragnienie nauczenia się prowadzenia auta, a już to potrafiła. Ale mogła normalnie jeździć samochodem, więc wystarczyło skasować pragnienie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
a mógłby ktoś dać zdjęcia fryzur i ubrań? z góry dzieki
![]() |
![]() |
![]() |