![]() |
#111 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak to nie dają instrukcji?! No żesz. Uwielbiam czytać i przeglądać te instrukcje, chociaż fakt faktem, że były coraz mniej obszerne, a teraz wycofali w ogóle... Najlepsza była do The Sims 2
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Troche kiepsko, bo pragnienia typu "Pocałować się z osobistością" są, a osobistości w grze brak, bo nie działa popularność :x |
|
![]() |
![]() |
#113 |
Reputacja: 10
|
![]()
Właśnie dzisiaj kupiłam grę The Sims 3 Pokolenia i chciałam dodać do mojego miasta nowe domy. Jednak przez 5 minut nic się nie działo i ten problem pojawia się za każdym razem. Co robię źle? Domy próbuję dodać poprzez opcję edytuj miasto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
A gdzie jest ta kamera do nagrywania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
Elektronika ---> Różne
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
Czy ktoś wie gdzie są spiralne schody?
Ostatnio edytowane przez rycho_44 : 02.06.2011 - 00:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
W drugiej zakładce w trybie budowania przy schodach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Powtórzę moje pytanie, na które niestety nie udało mi się uzyskać odpowiedzi, ale mocno na Was liczę
![]() Myślałam, że łatka to naprawi, przeprowadziłam simów do innego miast Bridgeport, przez chwilę mi się to naprawiło, ale po jednym uruchomieniu gry znowu zniknęło: Czy Wy też tracicie zdjęcie parceli w Bridgeport? Może mało istotny błąd, ale denerwuje mnie to, że mam zdjęcie parceli przez góra dwa uruchomienia gry, a później puste pole (wiecie o co kamon? o ekran ładowania i jak w edycji miasta się najeżdża na parcelę, to się wyświetla zdjęcie rodzinki i w osobnym okienku zdjęcie domu).A może ktoś sobie z tym jakoś poradził? |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Ja tak nie mam... Może to kwestia ustawień kompa..? Ja mam silnego kompa i wszystkie opcje na maksa (tylko to coś z ładowaniem obiektów z różnych pięter mam wyłączone), do tego masa dodatków z neta i obrazki mam... Z tym, że ja eksperymentuję, jeśli znajdę jakiś ciekawy trick w necie, to z niego korzystam. Jak z TYM i TYM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
Powtórzę pytanie osoby parę postów wyżej - czy tylko nam/mi zniknęła ikonka popularności sima? Może ktoś ma pomysł jak ją przywrócić? Grę mam zaktualizowaną, a ikonki nadal brak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|