![]() |
#412 |
Guest
|
![]()
"Upadki i przebudzenia"cz.3
Renata podpisała kontrakt z agencją i czym prędzej wyruszyła do dzielnicy showbiznesu. Lena ( jej menger) przywitała ją szerokim uśmiechem i kazała przebrać , bo zaraz będą kręcić serial "Normalni Simowie z miasta" w którym miała zagrać. Ponieważ jedna z aktorek "Sara" zaszła w ciąże i nie mogła dalej grać Renata musiała zastąpić jej miejsce. Ale okazało się , że jej rola przewiduje: A: Miłosne sceny z brzydkim facetemo o ksywce "BRZYDAL" :lol: B: Śmierć w pierwszej po 2 min. grania C: Całowanie się z kobietą. ![]() PS wybierzcie koniecznie. |
![]() |
![]() |
#413 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I teraz ja Odc.6 Ania wciąz nie dowierzała , bo jej mama ja zostawiała ale zeby zabic kogoś. -A moze to prawda w końcu zostawiała mnie , jest zdolna do wszystkiego choć jej nie znam.-powiedziała. Napiła sie kawy i zadzwoniła do ojca -Halo-odebrał -Czesc tatao to ja Ania-powiedziała. -Czesc kochanie martwiłem sie długo jie dzwoniłas do mnie-powiedział -Wiem, byłam zajeta , słuszałes o mamie została skazana. Tak słyszłem ale zmień temat wiesz ze w tej starej Willi , wpraowadziła sie rodzina -Tak a jaka ona jeste -okropna odpowiedział.Przepraszam ale musze konczyc . Pa córeczko! -Pa tato zadzwonię jutro. No- powiedziała była juz znaną twarza wiec ruszyła na podbój swiata , lecz wciąz myslała o mamie. Co sie stanie w dzielnicy ShowBiznesu a.Ania dostanie awans b.Zostanie skrytykowana jako córka zabójczyni c.spotka zone Mariusza , która publicznie bedzie całowac sie z aktorem. |
|
![]() |
![]() |
#414 |
Guest
|
![]()
Dona C. Likagirl C. Madishon C. Corn, obudź się. Co wena ci uciekła???
++++++++ CO Z MOIM OPOWIADANKIEM????? ++++++++++++ |
![]() |
![]() |
#415 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Basienka nie miałas tym razem racji bo to B. odc.7(wstep) Ania gdy tylko przyjechała do dzielnicy została wytykana palcami jako córka zabójczyni wpoili jej to głowy wszyscy i uznali ze dlaniej nie ma tu miejsca nawet gazety pisały o niej. Mariusz nie chciała sie z nia widywać iw idzieć była odrzycna i wytykana palcami czuła sie okropnie i ciągle płakała .NAwet nie wychodziła z domu , bo sie bała. |
|
![]() |
![]() |
#416 |
Guest
|
![]()
Świetne opowiadanie dono. Pisz dalej.
|
![]() |
![]() |
#417 |
Guest
|
![]()
Odc. 14
Poczula zimno... Wszystkie dobre wspomnienia gdzies znikly... ,,Dalej! Mysl! Przeciez moje zycie bylo takie szczesliwe..." - Pukala sie w głowe, ale przed jej oczami pojawiały sie tylko najgorsze momenty jej życia... - To dlatego, ze nas zabilas. Twoje szczescie juz nigdy nie powroci. Musialas zapłacic. - NIE! ZA COO! - Krzykneła i pobiegła do najblizszego lezaka. Rzucila nim w strone ducha, ale ten tylko przez niego przeniknal. Jej najlepsza przyjaciólka... nie... Upadła na kolana i szarpała sie za włosy. Była cała czerwona, z oczu zaczeły jej leciec łzy. - Odeejdz..! - Starala sie krzyczec ostatnimi resztkami sił. - Niee...nie... - mruczala juz na ziemi. BŁYSK. Stala na srodku malego, starego domu. Byla w dzinsowej spodniczce i miala kokardke na glowie. Byla niziutka. Przed nia stanela piekna kobieta, ale ubrana jak na wsi. Zaprowadzila Anie do samochodu. Przyjechali pod dom dziecka. - Kochanie, pamietaj, ze bede cie kochac. - Piekna kobieta pocalowala mala Anie w polik i zaprowadzila do domu dziecka, gdy dziewczynka sie rozplakala. BŁYSK. Juz starsza Ania, gdy miała 8,5 lat, uciekala przed psem z domu dziecka. BŁYSK. Ania, gdy miala 13 lat... I gdy juz nie pamietala, jak znalazla sie w domu dziecka... Przyjechala po nia pani SimKułka... BŁYSK. Ania, ktora ma 19 lat. "Przybrani" rodzice zaprowadzaja Anie do hotelu, pokazuja co i jak i jak go prowadzic. - Cos jest nie tak! - Uslyszala, ale skad? - Ona ma normalne wspomnienia... Te najgorsze i normalne. Miala miec tylko najgorsze! BŁYSK. Otworzyła oczy i zobaczyła... 1. Zywa Pauline i Artura 2. Mnostwo maszyn do snu, Pauline i Artura 3. Swoje najlepsze wspomnienia. --------------------------------------------------- Zapraszam do głosowania i czytania :> |
![]() |
![]() |
#418 |
Guest
|
![]()
No więc wybraliście C.
"Upadki i przebudzenia" cz.4 Renata dowiedziała się , że ma się całować z kobietą. - A.. ale jak pan to sobie wyobraża?- zwóciła się do reżysera serialu. - Po prostu gra pani rolę kobiety , która nie interesuje się mężczyznami tylko kobietami. Muszę to przemyśleć. Czy można wykreślić moją rolę z dzisiejszego odcinka?- Reżyser się zgodził , a Renata poszła zażyć kąpieli błotnej. Po godzinie jej miły nastój (bo się odprężyła) przerwały złośliwości ze strony innej aktorki , która ma w serialu mnóstwo chłopaków.- Cha, cha, cha! Grasz jako lesba!!! Nie no.... cha cha cha...- Renata czuła jak złość się w niej gotuje i zaraz wybuchnie i już się podniosła żeby... A: Powiedzieć jej , że jest niewychowaną dzikuską , trącić ją łokciem i wyjść. B: Spoliczkować ją C: Zmiataj ty mała *****o! - Odszczeknąć się D: Miała ochote ją udusić , ale obruciła się na pięcie bez słowa i wyszła |
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]()
Głosuję na B
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Guest
|
![]()
Ja głosuje za CCCCCCCC!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() "Między murem, a granicą" odcinek 10 Iga poszła do swojej sali. Chciała się położyć, ale zauważyłą że jej łóżko całe zalane jest krwią... - Aaaa!!! Siostro!!! Siostro!!! Przyszła pielęgniarka. Zmieniła Idze pościel. Przerażona dziewczyna wybiegła na korytarz, chciała pobiec do matki. Niestety, chyba zakręciłą za wcześnie i wbiegła na inny oddział. Zobaczyła tam panią Ekret. Przypomniała jej się wizja na korytarzu. - Pani Ekret!!! Co pani tutaj robi? Czy zna pani... - Iga?! Matko! Co ty tutaj robisz? Twoja mama też jest w szpitalu? Co z Klarą??? - Dlaczego pyta pani o Klarę? Mama jest, ale na innym oddziale. - Klarze grozi niebezpieczeństwo!!! - Co? Jakie niebezpieczeństwo? Czy chodzi pani o TE HASŁA??? - Wierz o hasłach? Mama ci pewnie powiedziała. Tak. Twoja matka i jej przybrana siostra zakochały się w tym samym mężczyźnie- twoim i Klary ojcu. On oczywiście wybrał twoją matke... Ciotka była strasznie zazdrosna i... - To ona zabiła mojego tate? Ale co Klara ma do tego? - Tak. posunęła się do tego, żeby zabić twoją mame, ale twój tata się na nią rzucił i ona zabiła jego. Zrospaczona uciekła... Nikt jej już nie znalazł... Ona chyba popełniła samobójstwo. Prawdopodobne, że żyje i chce się odegrać, albo to jest jej dusza... - Ale Klara... - Klara jest mała, słaba i naiwna. Była bardziej przywiązana do ojca niż ty. Twój ojciec wierzył we wróżby. Gdy byłaś mała zabrał cię do jednej, a ona przepowiedziała, że "będziesz walczyć z morderczynią blizkiej ci osoby.... musisz bronic młodsze rodzeństwo i jesteś silniejsza od tej kobiety..." Co zrobi Iga? A. Będzie miała kolejną wizje B. Pobiegnie do domu C. Pobiegnie do matki |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|