|  03.06.2011, 14:56 | #1 | 
| Administrator Emeryt Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: Hollywood Płeć: MężczyznaPostów: 2,690 Reputacja: 12 |  'Life is better with friends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun  Najbardziej wyczekiwany dodatek do The Sims 3 wreszcie został potwierdzony! W Zwierzaki będziemy mogli zagrać już jesienią tego roku. Najbardziej oczekiwany dodatek do gry The Sims 3 na PC już jesienią tego roku! Na konsole będzie to zupełnie samodzielna gra. Gra The Sims 3 Zwierzaki wprowadzi do życia Simów najlepszych towarzyszy człowieka, czyli zwierzęta. Gracze będą tworzyć własne zwierzęta i nadawać im indywidualne cechy charakteru. Do dyspozycji będą mieć ponad setkę różnych gatunków i ras, takich jak Owczarek Australijski czy kot Maine Coon. Gracze stworzą też zupełnie nowe rasy.  Zwierzęta będzie można trenować i dzielić się nimi z przyjaciółmi. Zabierzesz je też na niezwykłe przygody i odwiedzisz nowe miejsca: park dla psów, kocia dżungla czy ranczo pełne koni!  Tak, w grze The Sims 3 Zwierzaki na platformę PC/Mac gracz będzie mógł stać się posiadaczem konia, na którym można jeździć i trenować go wcielając się w prawdziwego dżokeja.  W wersji na konsole PlayStation 3 i Xbox 360, gracz będzie miał do dyspozycji zupełnie samodzielną grę, co oznacza, że do rozgrywki nie będzie potrzebna gra podstawowa The Sims 3. Z kolei atutem gry The Sims 3 Zwierzaki na 3DS jest możliwość zabawy swoimi domowymi zwierzakami w technologii 3D. Gdyby komuś film nie wyświetlał się na forum możecie go znaleźć tutaj. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 03.06.2011 - 19:25 | 
|   |   | 
|  | 
|  03.06.2011, 15:15 | #2 | 
| Zarejestrowany: 17.09.2008 Skąd: Piła Płeć: MężczyznaPostów: 561 Reputacja: 10 |  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

no pacz można wytresować sobie obrońce jak ffajnie 
				__________________ [IMG]http://i56.************/34pj76a.jpg[/IMG] | 
|   |   | 
|  03.06.2011, 16:42 | #3 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 |  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

Spodziewałam się, że przynajmniej tydzień poczekają po wydaniu pokoleń i dopiero potwierdzą Zwierzaki, a tu taka miła niespodzianka    | 
|   |   | 
|  03.06.2011, 16:47 | #4 | 
| Zarejestrowany: 16.02.2011 Skąd: Z Fantazjolandii Wiek: 36 Płeć: KobietaPostów: 1,062 Reputacja: 10 |  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

kotki sa sweetasne ;d takie puszysto-puchate ^^ a i nad psami popracowali   fajnie tamten "obronca" spal na plecach kolo lozka dzieciaka ;D no ale....filmy zawsze sa fajne. Ciekawe jak wyjdzie w praniu....czy bedzie masa niedociagniec jak w pokoleniach, czy nie :/ ale i tak zwierzaki beda wiec beda mieli plusa xD nawet jak kot mi bedzie drapac szafki i meble to i tak bede happy   | 
|   |   | 
|  03.06.2011, 19:39 | #5 | 
| Zarejestrowany: 27.04.2011 Skąd: Polska Wiek: 30 Płeć: KobietaPostów: 195 Reputacja: 10 |  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

I love it !   Czekałam na to tak dłuuugo, jak jeszcze wyjdzie pogoda to rewelacja  Ten koteczek na zdjęciu jest cudny :* 
				__________________ By music to the heart ;* Zapraszam do pobierania domków: http://pl.thesims3.com/userExchange....sona=vivanasia ;D | 
|   |   | 
|  03.06.2011, 20:41 | #6 | 
| Zarejestrowany: 05.08.2010 Płeć: KobietaPostów: 1,159 Reputacja: 10 |  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

te konie to bajka, kocham za nie ea!  juz nie moge sie doczekac   
				__________________ PRZEPRASZAM, ŻE NIC NIE PISZĘ. PRZYSSAŁAM SIĘ DO MONITORA. | 
|   |   | 
|  04.06.2011, 07:13 | #7 | 
| Zarejestrowany: 26.04.2011 Płeć: KobietaPostów: 61 Reputacja: 10 |  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

Nie mogę się doczekać .  Te kotki taki słodkie i pies xD czad | 
|   |   | 
|  04.06.2011, 07:24 | #8 | 
| Guest 

|  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

WoW !!! Super czekałem aż zwierzaki będą wyglądać tak naturalnie i się doczekałem na tym offiialnym zwiastiunie w 22 sekundzie widzę chyba bullteriera!!! Ten bullterier wygląda lepiej niż w the sims2, bo tam te rasy to był żart   . Rozwliła mnie ta śmierć na koniu pod koniec zwiastuna   Ostatnio edytowane przez Spectrum : 04.06.2011 - 07:30 | 
|   | 
|  04.06.2011, 13:46 | #9 | 
| Guest 

|  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

a gdzie jest link do strony skąd masz te informacje?  a tutaj EA otworzyła osobna stronę promującą dodatek http://www.thesims3.com/content/en_U.../pets/pets.htm | 
|   | 
|  04.06.2011, 19:50 | #10 | 
| Zarejestrowany: 30.12.2010 Skąd: somewhere in the world Płeć: MężczyznaPostów: 982 Reputacja: 10 |  Odp: 'Life is better with firends!' - zapowiedź Zwierzaków + oficjalny zwiastun 

Nie mogę się doczekać    | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| 
 | 
 |