|  06.06.2011, 13:41 | #812 | 
| Zarejestrowany: 06.06.2011 Płeć: MężczyznaPostów: 37 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

Tak, psy i koty się bardzo zmieniły. W (nie)oficjalnym zwiastunie wyglądały jak z dwójki, a w nowym - całkowicie nowy wymiar   A kiedy dokładna premiera? | 
|   |   | 
|  06.06.2011, 14:05 | #813 | 
| Guest 

|  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

Twórz doskonałe – lub niedoskonałe – zwierzaki dla swoich Simów, od zaciekłych psów strażniczych i niszczycielskich kociaków, do ufnych koni i nie tylko. Ustalaj nie tylko wygląd zwierzaków Twoich Simów, ale także ich cechy osobowości. Mając różne nowe zajęcia i interakcje kontroluj te zwierzaki i poznawaj świat z ich perspektywy. Wprowadź nowego członka do rodziny swoich Simów i odkryj całkiem nowe sposoby pogrywania z życiem! • Więcej zwierzaków to więcej zabawy! Twórz przeróżne rodzaje unikalnych psów, kotów i – po raz pierwszy – koni! Myślisz, że Twój Sim da radę oswoić dzikiego konia? • Bądź zwierzakiem. Kontroluj zwierzaka swojego Sima. Biegaj, kop, przewracaj i nie tylko. Stań się doskonałym towarzyszem lub siej zamęt wśród Simów! • Zwierzaki mają własne cechy! Od inteligentnych, odważnych i przyjaznych, do bojących się wody, płochliwych i niemądrych albo łagodnych, szybkich i zręcznych. Ustal osobowość zwierzaków Twoich Simów. • Zwierzaki mogą uczyć się umiejętności. Koty i psy mogą uczyć się polowania. Psy uczą się znajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania sympatii dla Twojego Sima. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków. • Simowie mogą wyprowadzać swoje zwierzaki! Zabierz Reksa do parku, weź Mruczka do biblioteki lub pojedź na Gwiazdce do nowego Centrum Jeździeckiego. | 
|   | 
|  06.06.2011, 14:19 | #814 | 
| Guest 

Wiadomo, że na jesień 2011 wyjdą, osobiście przypuszczam, że premiera będzie w okresie podobnym jak Po zmroku, czyli gdzieś pod koniec października.
		 Ostatnio edytowane przez hellraiser : 06.06.2011 - 16:06 | 
|   | 
|  06.06.2011, 14:45 | #815 | 
| Guest 

Nie mogę się doczekać. Cieszę się, że będą konie. Świetnym pomysłem było nadanie zwierzakom cech charakteru
		 | 
|   | 
|  06.06.2011, 15:49 | #816 | 
| Zarejestrowany: 04.05.2011 Płeć: KobietaPostów: 94 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. | 
|   |   | 
|  06.06.2011, 16:08 | #817 | 
| Guest 

Oj tam, oj tam   Za dużo zer, pomyliłem się, wybacz. A to już mi się nie pierwszy raz zdarza  Fajnie, że dodadzą nową okolicę. Marzy mi się taka spokojna mieścina, gdzie będzie dużo parków, rancz itd. Po długiej grze w Bridgeport taka odskocznia byłaby miła  Jeżeli okolica na zdjęciach mi się spodoba, to przeprowadzę tam moją rodzinę. | 
|   | 
|  06.06.2011, 16:17 | #818 | 
| Zarejestrowany: 06.06.2011 Płeć: MężczyznaPostów: 37 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

Jak dla mnie to dobrze, że będzie wieś.   Po klubach, gwiazdach czas na spokojną mieścinkę! Zawsze o tym marzyłem. 
				__________________ Ekranowa lalka, zawsze czyjaś kalka! Nie chcesz dotknąć jej lukrowych ust. :> | 
|   |   | 
|  06.06.2011, 16:19 | #819 | 
| Naczelny Grafik Zarejestrowany: 26.04.2011 Skąd: Z Niemcami. Wiek: 28 Płeć: MężczyznaPostów: 2,344 Reputacja: 24 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

No ja bym sobie nie wyobrażał konia w klubie dla gwiazd... Albo pudelka w spelunie . ;]

__________________  | 
|   |   | 
|  06.06.2011, 16:31 | #820 | 
| Zarejestrowany: 05.12.2010 Skąd: łódź Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 936 Reputacja: 11 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

cóż ja tam się cieszę że będzie nowa okolica   . I powiem szczerze że ja na pewno stworze swojego kota w grze bo w the sims 3 będzie mi go łatwiej stworzyć. Koty w the sims 3 są takie słodkie, konie też nie są złe ale, może je jeszcze dopracują a jak nie to trudno pogodzę się, z tym ich plastikowym wyglądem. | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 242 (0 użytkownik(ów) i 242 gości) | |
| 
 | 
 |