![]() |
#302 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię meblować domu i zaspokajać potrzeb Sima.Ale na potrzeby mam sprawdzony sposób:kod MaxMotives ;-) Bez niego Simy muszą ciągle uzupełniać te potrzeby i nawet nie mają już czasu na rozrywkę czy zawieranie znajomości (gdy wracają z pracy).Kto się zgadza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Reputacja: 11
|
![]()
cóż ja tam najbardziej nie lubiłam sprzątać domu więc, jak tylko moje simy miały wystarczająco dużo kasy to zamawiałam pokojówkę .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
|
![]()
Ja nie lubię
Włączać gry i czekac aż sie zaladuje Wynosić smieci Zdobywać przyjaciół potrzebnych do pracy (wg mnie to bez sensu :\ ) Gdy jest mało miejsca w domu I Uczyć małych dzieci i niemowląt A i Vavill Jeśli chodzi o romantyków ja raz miałam 17 kochanków ![]()
![]() |
#305 |
|
![]()
Nie Cierpię po ponownym zainstalowaniu dodawania tych wszystkich otoczeń... Czyli Przedmieścia, Uniwersytetów itp. Stasznie czasożerne.
A z życia sima: Odrabiania lekcji, rozwijania umiejętności zwierząt.
![]() |
#306 | |
|
![]() Cytat:
![]() Nie lubię nocy - większe prawdopodobieństwo na złodzieja. Nie lubię czekać, aż simowie zmenią grupę wiekową. Nie lubię komorników - są jak złodzieje. Nie lubię tego, że nie ma żadnych innych ubranek niż pieluszka dla niemowlaków. NIE LUBIĘ I NIE UMIEM GRAĆ BEZ KODÓW!!! Nie lubię czekać, aż sim skończy rok studiów. Nie lubię żenićś się bez cheatów, bo - Simowie zaprzyjaźnili się, jest ok. Zauroczyli się, mieli miłość. Próba zaręczyn. Odmówiona. Próba zaręczyn. Odmówiona. Zaręczyny - przyjęte. PRJSóśba małżeństwa - odrzucona. KONIEC PRZYJAŹNI! KONIEC ZAUROCZENIA! KONIEC MIŁŚOŚCI! ZERWANIE ZARĘCZYN! RELACJE NA MINUSIE! Które ciężko odbudować. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
|
![]()
Nie lubię:
Kodów, bo psuje całą zabawę, którą daję ta gra. Instalować simsów. Czekać aż wczytuje otoczenie lub rodzinę. Tworzyć idealnych simów. (nie ma idealnych ludzi) Gdy, muszę dzwonić po opiekunkę. Dzwonić po ogrodnika i sprzątaczkę. (simowie mają ręcę i nogi, prawda?) Cały czas zmieniać rodziny, to przesada, żeby co pół godziny ją zmieniać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
Ja tak jak wszyscy nie znoszę wstawiać mebli do mieszkania(domu).
|
![]() |
![]() |
#309 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja jeszcze nie lubię używać kodów i nie lubię zmieniać co chwila rodziny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
|
![]()
Heh. Nie znoszę umeblowywać domów, wychodzić gdzieś (bo zawsze się ładuje, i jak się wraca też się ładuje),
płacić rachunków, grać w nocy (bo nie jest fajnie :>) i uczyć małych dzieci chodzić itp. Tym bardziej, kiedy jest ich np. 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|