![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czasami simy które stworzę wyjątkowo mi się podobają i takie będę się starał tu prezentować
![]() No dobrze, oto moją pierwsza simka na forum -Stephanie ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ubranie Codzienne ![]() Uploaded with ImageShack.us Ubranie Wizytowe ![]() Uploaded with ImageShack.us Piżama ![]() Uploaded with ImageShack.us Ubranie Sportowe ![]() Uploaded with ImageShack.us Kostium Kąpielowy ![]() Uploaded with ImageShack.us Profil Twarzy ![]() Uploaded with ImageShack.us Dziękuję i zapraszam do komentowania! ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 11.09.2011 - 18:26 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet, nawet... aczkolwiek wydaje mi się, że jest trochę... nudna. Sprawia wrażenie takiej... skromnej, nieśmiałej... Jak dla mnie za bardzo.
Makijaż wygląda jakby go nie było. Nie jest źle ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja bardzo lubię takie 'prawie, że niewidoczny' makijaż.Bardzo ładna 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za komentarze!
Nasyetta ten makijaż zrobiłem specjalnie, bo ona ma bardzo delikatną urode i jasną karnację, a w grze ten makijaż wygląda troszkę inaczej niż na zdjęciach ![]() Edit: Dodam teraz kolejnego sima, bo przez najbliższe parę dni nie będę mógł Alex jest chłopakiem Stephanie ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zdjęcia z CAS'u ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Profil Twarzy: ![]() Uploaded with ImageShack.us Dziękuję i zapraszam do oceniania i komentowania ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 11.09.2011 - 17:19 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ktoś by może skomentował ?
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Męska moda w simsach jest naprawdę uboga! Ten Alex, ogólnie buźka ok, ciuchy mogę wybaczyć bo z tym jest problem. 8/10
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie będę zważał na małą ilość komentarzy były trzy za które bardzo dziękuję
Przedstawię kolejną simkę nazywa się Karen i pochodzi z Bridgeport ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us dziękuję i niebawem dodam więcej zdjęć tej simki ![]() Ostatnio edytowane przez Spectrum : 30.06.2011 - 13:09 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Uuu Karen jest prześliczna! Aczkolwiek inaczej bym ją ubrała
![]() Ale uwielbiam rudzielce, a ona ma do tego wyjątkowo ładną twarz więc brawo ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No to i ja skomentuję
![]() Najpierw Stephanie. Ogólnie jest ładna, bardzo naturalna. Nos - okrucieństwo ![]() ...Karen. Jest śliczna (kocham ten typ!), ale tych kilku kropek na policzkach jej brak. Mogłaby mieć ciapkę niżej usta i krótsze rzęsy (wygląda jak reklama maskary - ach, ta objętość x1000000! ![]() Alex... no powiem to prost, nie podoba mi się. Te okrutne rozbiegane oczka, niezaturalna poza, bardzo mała głowa i niezbyt inteligenty wyraz twarzy, do tego te mięśnie (aaargh, czyżby wszyscy simowie brali witaminki?). Musi mieć bajeczny charakter, jeśli Stephanie zgodziła się zostać jego dziewczyną ![]() Czekam na nowych simów, będę zaglądać ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Stephanie - za mały nos. Nie podobaja mi sie jej włosy. 8/10
Alex - zwykły chłopak, bardzo simowy. 7/10 Karen - IDEAŁ !!!! 10/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|