![]() |
#1421 |
Reputacja: 10
|
![]()
W kwesti wystaw. Ja chętnie bym w takich uczęszczał
![]() Według mej wizji to by wyglądało tak. Byłaby parcela psi park (a ma być) tam by stał taki wybieg. W dniu wystawy nasz i inne pupile by tam się udawały. Na miejscu pan w smokingu by oglądał zwierzę patrzył na wykonane sztuczki, u psów by oceniał też szukanie cennych skarbów. To by były warunki uczesnictwa w konkursie. Nagrody takie jak wg. pomysłów przedmówców plus magiczny gnom psa/kota/konia championa ![]() Plus ustawiało by się poziom trudności konkursu (im wyższy tym cenniejsze nagrody ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1422 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
|
![]()
@up: Edycja kolekcjonerska to nie jest zmieniona gra tylko pakiet gra + jakieśtam drobne rzeczy (np. pendrive był). A limitowana edycja to po prostu zamówienie przedpremierowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
|
![]()
Co do wystawy, to jeszcze by było, tak, jak w PZ brak ludzi i tylko ja stoję z psem i i jedna osoba co ocenia :/ Taka czarna wizja.
![]() |
#1425 |
|
![]()
Wilkołaki w grze The Sims 3: Zwierzaki?
Zwierzaki icon Jak donoszą koledzy z rosyjskiego serwisu Sims.Mixei.ru, Graham Nardone, jeden z producentów w firmie Electronic Arts, poinformował na swoim Twitterze, że dodatek Zwierzaki wprowadzi do gry The Sims 3 jakieś nierealne stworzenie, na razie jednak do końca nie wiadomo, jakie... LeeAnn Johnston: Czy zwierzęcy dodatek wprowadzi do gry wilkołaki? SimGuruGraham: Zwierzaki wprowadzą do gry całkiem nowe stworzenie specjalne. Niebawem zobaczysz, co to za stworzenie - na razie nie możemy powiedzieć nic więcej! Jak myślicie, co to może być za stworzenie? Wilkołak, czy może coś zupełnie innego? źródło Wirtualne simy
![]() |
#1426 |
|
![]()
Skoro powiedzieli, że coś innego niż wilkołak, to raczej wilkołak to nie będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1428 |
|
![]()
SimGuruGraham: Zwierzaki wprowadzą do gry całkiem nowe stworzenie specjalne.
Czyli raczej nie wilkołak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Guest
|
![]()
Przy PZ też tak mówili, że wprowadzą "nowe stworzenie specjalne", czy coś w ten deseń, i wprowadzili wampiry, co było wiadome praktycznie od początku. W przypadku Zwierzaków jest podobnie. Co człowiek, to inna interpretacja, ja mam nadzieję że wprowadzą wilkołaki. No bo co innego pasowałoby do tematyki zwierząt? Psokoty? Nie, to nie dla mnie...
|
![]() |
![]() |
#1430 |
|
![]()
Zębowa wróżka
![]() Nie wiem co by mogli wprowadzić... Centaura? Też pasuje, a tym bardziej, że tym razem mamy konie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|