![]() |
#551 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mam jakiś dziwny problem z dodatkami z Internetu.
Niezależnie od tego czy kliknę "wyłącz dodatki" czy "włącz dodatki" kiedy przechodzę do widoku wyspy Twikki i tam chcę coś umeblować, pojawiają się zawsze te same - nie mam np. okien ani mebli, ale mam na przykład tapety, podłogi, mam również ciuchy, fryzury, mam też pościele do łóżek. Ostatnio edytowane przez Arvén : 11.05.2011 - 16:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#552 |
Reputacja: 10
|
![]()
Masz CEP?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#553 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dzięki za szybką odpowiedź, choć dopiero dziś tu zajrzałam
![]() Tak, problem był w braku CEP-a. Po prostu instalowałam simsy na nowym dysku i skopiowałam folder EA Games, a zapomniałam o CEP. Teraz działa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Guest
|
![]()
Cześć
![]() Mam takie dwa małe pytanka ![]() Pytanie 1. Mam od kuzynki The sims 2 - podróże. Wgrałam je na kompa i ok. By działała mi gra musze wkładać "Cztery pory roku". Tak było zawsze nawet po instalacji "Nocne życie". Ale coś się stało i muszę wkładać "Podróże" , by odpalić simsy. Czy da się coś zrobić , by znów gra działała na cztery pory roku ? Bo podróże muszę oddać ![]() Pytanie 2. Dotyczy to tej samej wersji tzn. the Sims 2 - podróże ![]() Tu głównie chodzi mi o hotele. Dodałam do jednego miasteczka nowy punkt podróżniczy. Wybudowałam tam trzy własne hotele i wziełam dwa , któare były w tym zbiorze. No i chciałam pojechać do jednego z moich hoteli na wakacje , ale nie ma ich w wyborze. Co mam zrobić by tam się pojawiły ? Z góry dziękuję za odp ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Pocahontas - ad 1) Grę uruchamia się za pomocą płyty z ostatnio WYDANYM dodatkiem, a Podróże były wydane później niż 4 Pory i Nocne Życie.
ad 2) Żeby stworzyć hotel jest mnóstwo zasad, któryc trzeba przestrzegać. Więc budujesz hotel na parceli publicznej. Jak już skończysz to wpisujesz kod "changelotzoning hotel" i wychodzisz do otocznia. Jeżeli chcesz coś zmienić to wchodzisz do hotelu (ale nie będzie opcji budowania) i wpisujesz kod changelotzoning community, wychodzisz do otoczenia, wchodzisz z powrotem - poprawiasz i znowu zmieniasz na hotel ![]() W hotelu musi być stanowisko do obsługi klienta, pokoje z łóżkami, a wejście do pokoju może być tylko jedno - takie charakterystyczne drzwi hotelowe. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 14.07.2011 - 06:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Guest
|
![]()
Dziękuje bardzo
![]() Pokoje robiłam i te lady hotelowe też no i drzwi też wiem które ![]() Bardzo dziękuje za ten kod ![]() To wtedyk mam jeszcze jedno pytanko dotyczące tego pierwszego. Czy "Osiedlowe życie" jest nowsze od "Podróże" ? Bo jeśli tak to kupie ten dodatek i powinno działać na na "Osiedlowe życie" ? I jeszcze raz bardzo dziękuje za odp ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
|
![]()
Osiedlowe Życie jest ostatnim oficjalnym dodatkiem od EA.
Jeżeli kupisz, to będziesz musiała otwierać grę przez OŻ. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: niekoniecznie.
Rezydencje i Ogrody, chociaż są akcesoriami, traktowane sa jako dodatek - napis "EP9" zamiast "SPileśtam" i z nich trzeba uruchamiać grę, już nie mówiąc o ekranie ładowania. @down: ja tylko uzupełniam ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 15.07.2011 - 07:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
|
![]()
Liv, masz rację, ale jeżeli się nie posiada "Rezydencji i Ogrodów" no to otwiera się jak opisywałam wyżej (kieruje tę wypowiedź do Liv i Pocahontas)
![]()
![]() |
![]() |
#560 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziękuje za szybkie odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |