|
|
Zobacz wyniki ankiety: O jakich zwierzętach w swojej rodzinie najbardziej marzycie? ![]() |
|||
Psy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 25.93% |
Koty |
31 | 16.40% |
Konie |
65 | 34.39% |
Gryzonie |
27 | 14.29% |
Ptaki |
4 | 2.12% |
Gady |
10 | 5.29% |
Płazy |
1 | 0.53% |
Rybki |
2 | 1.06% |
Głosujących: 189. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała na pewno koty. A tak po za tym, to konie i psy
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ejak@
Nie piszę głupot. Koty, które do tej pory poznałem były egoistyczne. Widać to po oczach... xD Niektóre koty jakie znam są na prawdę fajne, ale jest ich tylko kilka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Pisałam wielokrotnie, że kotów nie cierpię. Więc solidaryzuję się w tej sprawie z Karelem. Koty mają specyficzny charakter, którego nie każdy musi lubić. Po to mamy na Ziemi miliony gatunków zwierząt, żeby każdy miał to co lubi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Karel13: Chodzi mi o to, że kot nie jest psem. A na pewno większość osób wie, że psy żyją w stadach i mają przywódce, w świecie gdzie jest pies i człowiek tym przywódcą jest właśnie człowiek, więc pies robi to co (zazwyczaj) rozkaże przywódca. Kot natomiast ma inny zwyczaj i jest niezależny. Z łatwością sobie upoluje zdobycz itd. Natomiast jeśli jest w domu z człowiekiem, to zazwyczaj człowiek zastępuje mu jakiegoś członka rodziny lub uważa go za przyjaciela. Koty nie są ufne wobec obcych (nie wszystkie) to tym bardziej nie będą bawić się, a ni tym podobne interesować się zanadto obcym, bo może określić go jako wroga. Natomiast psy osobę obcą, zazwyczaj zaliczają do swojej grupy, gdzie są inni domownicy. Więc to nie winna kotów, że są z natury samotnikami, ale potrafią szanować i ufać swojemu właścicielowi. Mam nadzieje, że to przynajmniej przeczytałeś
![]() Mam nadzieje, że dodadzą gryzonie, bo to zawsze spowoduje, że gra będzie realistyczna.
![]() |
#96 |
|
![]()
Na trailerze widać było kota, który ubił rybkę... To właśnie jest kwintesencja tego, czego nie lubię w kotach. Rozumiem, że instynktu łowieckiego nie wytępi się u kota, nawet jeśli ma "pełną miskę". Ale jako, że wolę małe zwierzęta, które są ofiarami kotów, więc przez to obrzydza mnie wizja kota trzymającego w paszczy coś małego i wyrywającego się... Jak widzę kota, który przyniósł do domu upolowanego wróbla, nie potrafię nie myśleć o tym, że tym wróblem mógł być któryś z moich ptaków... Jestem na to za miękka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
anie_1981 Tak jako ciekawostkę, dodam, że koty nie polują na ryby (oprócz znanego Tureckiego Van'a), ponieważ koty tylko lubię łapką przeganiać i uderzać w rybę. Każde zwierzę ma instynkt przetrwania, i zaspokaja go tak jak musi. Wilki, lwy, rysie, niedźwiedzie nie polują bo chcą tylko, bo muszą, bo ich organizm nie jest przyzwyczajony do samych roślin. Taka jest natura.
![]() |
#98 |
|
![]()
Mi by się węże marzyły. Sama chciałabym mieć jednego, wiec może w grze będą? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
ja oczywiście chcę świnki morskie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
|
![]() Cytat:
No a wracając do tematu Simsów, to ja uważam, że im więcej stworów dadzą tym lepiej i na pewno każdego zwierzaka wypróbuje. Czekam z niecierpliwością na więcej szczegółów o dodatku i listę zwierząt i ich gatunków, jakie będzie można mieć. Nie tylko psy, koty i konie są fajnymi zwierzakami i chciałabym, żeby wreszcie pokazali też zwierzęta "klatkowo-akwariowe". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|