![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć : )
Dziś dodam dom bliźniaczy, ul. Wakacyjna 33 ![]() Wiem ze mój poprzedni dom był porażką, lecz mam nadzieje ze teraz będzie trochę lepiej. Sorki za te okna ale innych nie załapała mi gra ; / Oraz sorki za kiepskie zdjęcia z racji ze pomieszczenia są dość małe, fotki nie wyszły jak powinny. Ok dość gadania czas wam zaprezentować moja prace : ] Wizerunek domu : ![]() ![]() Salon nr 1 : ![]() ![]() ![]() ![]() Salon nr 2 : ![]() ![]() ![]() Pokój młodzieżowy : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mini gabinet / biblioteka : ![]() ![]() ![]() Ps za kilka h będą kolejne fotki : ) Ostatnio edytowane przez dianka_91 : 26.07.2011 - 16:03 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła domu jest ok, tylko od tyłu trochę mnie przestraszyła i przez ten tył wydaje się, że ten dom wielki jest
![]() Salon 1 na pierwszy rzut oka określiłam jako "kosmiczny" - zwłaszcza fotele nadały mu taki wyraz. Salon 2 jest taki trochę mroczny w stosunku do reszty screenów. Biblioteka ma taki tajemniczy wyraz, jest spoko ![]() Lecz pokój, jak go nazwałaś, "młodzieżowy" wygląda bardziej jak pokój dla dzieciaka w wieku podstawówki. Za dużo różu, jeśli jednak chodzi o pokój nastolatka. Ogród troszkę od czapy. Wanna czy co to tam jest w rogu parceli, bo nie widzę, nie pasuję, żeby było w tym rogu. Powinno być chyba bardziej po środku, tam gdzie jest parasol. I dziwnie wygląda ten żywopłot pośrodku ogrodu. Wiem, po co tam jest - w końcu to dom bliźniaczy, ale troszkę dziwnie wygląda. Reszta spoko ![]() Czekam na resztę zdjęć ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Dom rzeczywiście duży, ale skoro to bliźniak. A więc
-cudowne krzesło w salonie nr. 1 -przeraża mnie ilość różu w "młodzieżowym" -gabinecik świetny -nie czaje dlaczego w salonie masz gaśnice? -plus za duży parasol ogrodowy ![]() To na tyle, czekam na kolejne zdjęcia |
![]() |
#4 |
|
![]()
BRYŁA: taka sobie
OGRÓD: świetny SALONY: bardzo ładne podobają mi się strasznie ![]() SYPIALNIA DZIECKA: fajne meble ma ale nie podoba mi się tapeta bardziej chłopięca jest ![]() GABINET: bardzo ładny |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Z przodu bryła wygląda ciekawie. Z tyłu - dziwnie.
Otoczenie nieco puste. Przydałyby się drzewa. W oknach nie ma firanek. Pokój młodzieżowy nie wygląda na młodzieżowy, a na dziecięcy, jak wspomniała carineesz. Dwa salony, a żadnej sypialni ani łazienki. Nie podoba mi się. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Fajny pomysł,ale dla mnie dom jest za duży i nie podoba mi się ten pokój różowy
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny tylko ten różowy pokój mnie przeraża no i oczywiście fajny pomysł.
Mam pytanko ile godzin budowałaś ten dom ? ![]() Pozdrawiam cię serdecznie Karolina ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|