![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To mój pierwszy wątek na forum! Tutaj co jakiś czas będę umieszczała moje simki! Na razie pierwsza simka ma malutko fotek, ale później się to zmieni. Oto:
SELENA! Selena to gwiazda filmowa, która mieszka w Bridgeport! Ma trójkę dzieci. Jej cechy to: styl gwiazdy, wegetarianka, dobra, świetnie całuje i flirciara! ![]() http://pu.i.wp.pl/k,NzExNzgwMzQsNDk0...117_medium.jpg ![]() http://pu.i.wp.pl/k,NzExNzgwMzQsNDk0...135_medium.jpg http://pu.i.wp.pl/k,NzExNzgwMzQsNDk0...136_medium.jpg Przepraszam was, ale tutaj się nie da wstawić zdjęć! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
A wrzuciłaś screen'y na imageshack.us albo tinypic?
![]() Selena jest ładna, chociaż ma trochę dziwny nos, ale nikt nie jest doskonały. Fryzura jest extra i może ma trochę za bardzo ''obrysowane'' oczy, ale nie jest najgorzej. W ogóle ładny kształt twarzy. ![]() 8/10 Czekam na kolejne Simy. ![]()
#3 |
|
![]()
Kiepskie zrobiłaś ujęcia, prawie w ogóle jej nie widac, najlepiej rób zdjecia w CAS'ie.
I przeczytaj poradnik jak wrzucac zdjęcia, polecam ![]() Simka, jest niczego sobie. 5/10 pracuj
#4 |
|
![]()
Simka się nie wyróżnia, popracuj nad tym. I wstawiaj na tinypica albo imageshack
ja korzystam z drugiego.
![]() |
#5 |
|
![]()
spoko kolejna simka będzie już normalnie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Okey daję kolejną simkę! Cechy: dusza towarzystwa, nieokrzesana, perfekcjonistka, podekscytowana, schludna!
Brenda! ![]() Ubranie codzienne: ![]() Ubranie wizytowe: ![]() Piżama: ![]() Strój sportowy: ![]() Strój kąpielowy: ![]() Muszę jeszcze dużo popracować nad moimi simkami! |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Selena jest śliczna podoba mi się bardzo tylko to 1 zdjęcie trochę ciemne...
Och no i przepraszam ale zrób coś ze zdjęciami bo pisze mi 403 Forbidden może to tylko mi ale błagam bo nie mogę ocenić simki... |
![]() |
#8 |
|
![]()
Musisz popracować nad wstawianiem zdjęć.
Seleny nie da się dokładnie ocenić, bo kiepską prezentację jej zrobiłaś. Druga simka nie ma w ogóle zdjęć, pewnie po wstawieniu na Imageshacka usunęłaś je z komputera. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Selena ma dziwny kształt ust i za gruby mostek.
5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|