Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.07.2011, 14:19   #331
Ejak

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

Helena Dzięki wielkie, ja właśnie wybierałem opcje w komputerze związane z internatem i trochę się rozczarowałem, tak małą ilością szkół Jednego klona wysłałem do szkoły "Miłości i Pokoju", a drugiego do tej na samej górze za 1600.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.07.2011, 18:57   #332
neville

Gram w Pokolenia od czerwca, i żadnych znaczących problemów nie widzę.
Jestem zadowolony i czekam na Zwierzaki.

I found my own way... :]
neville jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2011, 13:27   #333
shan

Reputacja: 14

Ja pokolenia zainstalowałem sobie niedawno i jak na razie jestem zadowolony- występuje kilka błędów ale nie są aż tak uciążliwe
shan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2011, 13:58   #334
carineesz

Ugh. Zainstalowałam sobie Pokolenia, pograłam chwile, wyłączyłam i znów chciałam włączyć Simsy i mi się program startu zacinał przy kliknięciu 'startu'. Właśnie w tej chwili robię całą reinstalkę.
Narazie moje wrażenia z gry są tragiczne, chociaż przez tą chwilę co pierwszy raz zagrałam w Pokolenia, spodobało mi się robienie psikusów i konsekwencje spóżnienia się do szkoły. Możliwość wycieczek szkolnych też jest fajna. W sumie niewiele zdołałam "przetestować", a bardzo chciałabym zrobić np. wieczór kawalerski/panieński albo imprezę pod nieobecność rodziców.
Denerwujące są te powiadomienia-wspomnienia. Gdyby jeszcze te zamieszczane automatycznie zdjęcia, były lepsze...

Ostatnio edytowane przez carineesz : 26.07.2011 - 14:04
carineesz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.07.2011, 18:44   #335
shan

Te zdjęcia najbardziej mnie denerwują. Jest mod dzięki któremu nie będą wyskakiwać wspomnienia że np. sim poszedł do parku.
stare 28.07.2011, 19:12   #336
Séverine

Grałam u koleżanki. Pierwsze co mnie na maksa wkurzyło to te wspomnienia i opcja przy nich ,,Opublikuj". Poszedł Sim do parku i już ma wspomnienie! Strasznie mnie to denerwuje! Ale za to nowe obiekty np. piętrowe łóżka są super. Najbardziej podoba mi się wiek nastoletni, studniówka, kawały robione rodzinie i sąsiadom, pierwsza dziewczyna/chłopak, dostawanie szlabanów no i oczywiście dzikie imprezy pod nieobecność rodziców
stare 28.07.2011, 21:00   #337
Pinezka

Wszystkim przeciwnikom namolnych wspomnień proponuję zaaplikować moda na ich wyłączenie całkowite lub częściowe. Było o nich dość sporo już w tym dziale, między innymi linki do pobrania są w "Aktulizacjach modów" o ile dobrze pamiętam.
Osobiście mam moda na całkowite wyłączenie wspomnień, ponieważ muliły mi grę i nie były niczym aż tak ciekawym w tej ilości.

Edit: Znalazłam linki do tych modów.
1. Całkowite usunięcie wspomnień, nie można dodawać własnych. (Posiadam właśnię tę wersję) Klik
2.
Cytat:
Napisał ilona
velocitygrass_no_automatic_memories.zip-pobieracie,jezeli chcecie wylaczyc wszystkie wspomnienia

velocitygrass_only_important_memories.zip jezeli chcecie wylaczyc tylko wybrane
pobrać TS3_Memory_Modder.zip,następnie kliknijcie na TS3_Memory_Modder.exe,a następnie odhaczacie te wspomnienia,których nie chcecie i klikacie na saves,chwile cztekacie i klikacie close http://2.bp.blogspot.com/--dzbOyUxs-...MemoryTool.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-AFMvPJqVZF...innerungen.jpg

można pobrać tylko jedna wersje moda http://www.modthesims.info/download.php?t=446281

Ostatnio edytowane przez Pinezka : 28.07.2011 - 21:11
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2011, 08:47   #338
shan

Polecam też ten oto Modyfikator wspomnień

Mod ten zatrzymuje zapełnianie się notatnika wspomnień bezużytecznymi wspomnieniami, które następnie muszisz usunąć ręcznie, aby zrobić miejsce dla własnych wspomnień, aby utrzymać savefiles (zapisy gry) małymi.
Może być również użyteczny w zapobieganiu pojawiania się bezużytecznych ikonek (ze wspomnieniami nad głową Sima), które rujnują zdjęcia z najważniejszych chwil w życiu Sima.
stare 03.08.2011, 15:07   #339
Martynaa
Guest

Gra jest świetna
Chociaz na początku miałam problem z zainstalowaniem, a potem gdy wchodzilam w edycje domu gra się wyłączała. Gra jest bardzo fajna, mnie akurat tak bardzo nie wkurzja te wspomnienie ;|
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2011, 12:48   #340
Miyoki

Reputacja: 12

Wymyśleni Przyjaciele mnie niesamowicie irytują.
Każę moim Simom coś zrobić, ale nie wykonują tego, bo nachodzi na nich wymyślony przyjaciel i chce się np. bić na poduszki -.-
Przydatni są, gdy dziecko nie ma się z kim bawić, ale później niesamowicie irytują.

W dodatku po urządzeniu przyjęcia urodzinowego dla dziecka, które stawało się nastolatkiem jego wymyślony przyjaciel również obchodził urodziny (wiadomo). Teraz cały czas u każdego Sima w mojej rodzinie jako druga czynność pojawia się właśnie ów wymyślony przyjaciel. Gdy przesuwam strzałkę na tę ikonę to pokazuje mi się wytłumaczenie "przyjęcie urodzinowe".
I tego nie da się anulować o_O

Muszę się jakoś pozbyć tego dziwaka.
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania