|
|
Zobacz wyniki ankiety: O jakich zwierzętach w swojej rodzinie najbardziej marzycie? ![]() |
|||
Psy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 25.93% |
Koty |
31 | 16.40% |
Konie |
65 | 34.39% |
Gryzonie |
27 | 14.29% |
Ptaki |
4 | 2.12% |
Gady |
10 | 5.29% |
Płazy |
1 | 0.53% |
Rybki |
2 | 1.06% |
Głosujących: 189. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#242 |
Reputacja: 10
|
![]()
szczury
![]()
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała stadko szczurów. Bo skoro mama nie pozwala w domu trzymać to sobie chociaż w simsach odbiję.
I węża. Bo zawsze strasznie interesowało mnie jak to jest mieć go w domu. Poza tym na pewno psa, bo jestem maniaczką. Podejrzewam zresztą, że sprawdzę wszystkie futra ![]() Ostatnio edytowane przez Nessa : 20.08.2011 - 09:30 Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
#244 |
|
![]()
Linka do wywiadu w którym ktoś wspominał o gryzoniach, podawał ktoś z użytkowników tego forum i jest wiele stron temu, nie chce mi się szukać. Nie pamiętam też czy link był podawany w tym temacie, czy w tym drugim, bo przeznaczenie obydwu tematów dawno się zatarło. Wszystko jednak wskazuje na to, że będą gryzonie, skoro na screenie z dodatku jest karma dla świnki morskiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
|
![]()
Ja bym chciała królika którego nie będzie....
No ale najbardziej to chyba psa rasy Corgi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]()
najpierw na pewno wypróbuję wszystkie, a potem będę każdej rodzinie wciskać koty
![]() dużo kotów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Króliki. Chcę i domagam się królików.
Już 3 serię simsów EA odwraca głowę od problemów KRÓLIKÓW [aka Królisiów, Kjujików, Króliczkóff] jakby go nie było. Symulacja życia? Psy i koty ma się w mieszkaniu. Psy i koty, psy i koty, psy i koty.... ARGH! JUŻ MAM DOŚĆ! Aby zwrócić honor minimalnie powiem- tak, był chomik. Ale to nie królik. I ja królika nigdy nie trzymałam w klatce - miał kuwetkę, łóżeczko i miskę. Symulator życia? Dobra, dajmy nowe zwierzęta. Konie. .... ILE LUDZI TRZYMA W DOMU KONIE???? <spokój spokój> Nie lubię koni, próbowałam 4 lata jeździć, one mnie nie lubią. Ja ich nie lubię. Chcę króliki - z opcją "gryź kable", "niszcz meble", "żuj zasłonki". Króliki które biegają po pokoju i dają się głaskać. Króliki.
![]() |
#248 |
|
![]()
Mnie za to króliki nie kręcą, wolę chomiki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
Ja uwielbiam koty, ale konie to fajny pomysł, zresztą jest to fajna odskocznia. Może wydadzą kiedyś dodatek z gryzoniami, ale raczej nie w 3.
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
Mogli by wydać akcesoria do trójki w których dodali by różne nowe gryzonie, i jakieś nowe bonusowe rasy psów
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|