![]() |
#51 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Rodzina Cable. Zaczęło się od Gabrielle i Josha, którzy mieli trójkę dzieci: najstarszą córkę, Agnes, syna Prestona i najmłodszą córkę Hayley. Agnes na studiach poznała Jamesa, swojego męża z którym ma syna Michaela, Preston ma żonę Nikki i dwie córki, Ashley i Christinę, natomiast Hayley ma męża Franka i w drodze jest dzidziuś
![]() Może nie jest to bardzo duża rodzina, ale najlepiej mi sie nimi gra ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzinka absolutnie the best to Kathlenn. Na początku była Irma i Marcin (dorośli). Mieli czworaczki (tj. stwożyłam je ) Irena, Pelagia, Klaudia i Jagna. Póżniej urodziła się Lila.
Teraz są stare (czworaczki). Irena maiała 3 dzieci, Pelagia 2, Klaudia 4 a Jagna 2. Mają już wnuczki. Imion wszystkich nie pamiętam. A, i tu były moje pierwsze bliźniaczki - Joanne i Joanne. Nie wiedziałam o co chodzi i wpisałam dwa razy to samo imię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Moja najlepsza rodzinka to rodzina Chomik
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Znowu zaczęłam grać tą rodzinką ; ). Michelle wyszła za Kostosa (kto czytał "Wędrujące dżinsy"? :pp) i mają dwie córki: Sharon(dziecko) i Bellę (niemowlę). Oktawian już umarł a Harper ma chyba największy możliwy wiek, ciemnoniebieski kolor na paseczku wieku jest ledwo widoczny :p.. Kiedy wreszcie umrze, za dużo ludzi w tym domu -,-... Mają jeszcze kotkę - Miłkę, którą chcę uczynić nieśmiertelną.. czyli ciągle podawać jej karmę życia, której mam spory zapas ![]() Ostatnio edytowane przez Gr0sik : 06.06.2012 - 14:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Moją najlepszą rodziną jest ta, którą gram obecnie - rodzina Kruger. Wszystko zaczęło się od Marianne i [tu wstaw imię męża (zapomniało się
![]() Marienne i jej mąż są już emerytami. Osiągnęli szczyty karier - medycyna i taniec. Oboje napisali powieści, które stały się bestsellerami. Marianne zajmuje się sztuką - maluje obrazy, gra na pianinie etc, a jej mąż stara się rozwinąć wszystkie umiejętności na maxa, a także zajmuje się robotyką. Diane, jak już powiedziałam ukończyła studia psychologiczne, jest teraz kobietą z pragnieniem romansowania. Osiągnęła swój cel życiowy: bara-bara z 20 różnymi simami, więc do końca życia będzie miała platynowy poziom aspiracji. Jednak kiedy poznała Shannona Greis zrozumiała, że to z nim chciałaby spełnić resztę życia. Diane poślubiła Shannona i teraz spodziewają się dziecka. Następną córką była Amelia. Była porządną nastolatką i taką też kobietą pozostała. Jest bardzo dobrą wiedźmą ![]() I ostatnia córka to Caroline. Wybitna chłopczyca, wilkołak. Krótko po staniu się nastolatką i po licznych porwaniach przez kosmitów zdecydowała się na rozpoczęcie studiów - fizyka, ponieważ od dziecka pragnie być projektantem gier. Otrzymała stypendia i żyje jej się dobrze. Próbuje dostać się do tajnego stowarzyszenia, poderwać jednego blondyna z jej akademika, a także poddawać wilkołactwu innych studentów. Jeszcze został Leo i Lulu. Leo zdechł i jego urna znajduje się w domu Amelii, która zamierza go kiedyś wskrzesić. Lulu mieszka wraz z Marianne i jej mężem. To na tyle, jeżeli akcja się rozwinie będzie edit.
lol ur not matty healy (◕‿◕) Ostatnio edytowane przez evilcreation : 12.02.2012 - 09:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Moja najlepsza rodzina Komputer (własna) mialem najpierw calą rodzine ale potem kupilem psa i przy pożarze mi uciekł. O jeszcze jedno tą rodzinkę twożylem dziś rano więc resztę histori opowiem potem
|
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Rodzina Foryś-Serafiniuk-Solejko-Hilary
Zaczęło się od Gabrieli Foryś i jej córki Lidii. Gabriela poznała Leona Serafiniuka i wyszła za niego za mąż. Lidka rosła, a Gabi i Leonowi urodził się syn Bartek. Lidia dorosła i poznała Gniewomira Solejko, z którym zaszła w ciążę. Na początku urodził się Nikodem, lecz później zaszła w kolejną, tym razem bliźniaczą ciążę! Urodzili się chłopcy: Poldek i Bożo. Gniewko i Lidka wyprowadzili się, a tym razem Gabriela i Leon postarali się o kolejne dzieci - bliźniaki Julka i Zbyszek. Niestety w domu rozpętał się pożar. Leon i Zbigniew zginęli, a Gabriela, Julia i Bartosz się uratowali. Bartolo poznał w szkole dziewczynę która nazywała się Bożena Hilary. Planuję ich ślub i wyprowadzkę Bartka do Hilarów. Lecz Lidka i Gniewko nie byli zbytnio bogaci i zarabiali na reperowaniu zepsutych samochodów, a jako, że dom matki Lidii spłonął, przygarnie swoją matkę i siostrę do siebie. Pieniądze Gabrieli na szczęście się uratowały i było ich nie mało. Tyle, że starczy na remont małego domku rodziny Lidii i Gniewomira, którzy niedawno brali ślub ![]() będę aktualizował ![]()
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 31.01.2012 - 23:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
No to ja też opisze losy mojej ulubionej rodzinki, założycieli małego miasta Fallence... Jednak najpierw musimy przejść do sedna dalekiej historii, mam nadzieję, że was zaciekawi.
![]() Najpierw zaczęło się od koczowników, którzy uznali, że te ziemie będą idealne do hodowli zwierząt - tak powstała pierwsza osada, której przewodnikiem był Primarni. Legendy głosiły, że Primarni miał cztery żony - Prvni, Druhy, Tret, Ctvrty. Z każdą miał po dwoje dzieci. Osada rozrastała się, po śmierci Primarniego władzę przejął jego najstarszy syn - Wyhnanstvi, zaś reszta jego rodzeństwa udała się, aby podbić resztę ziem (tak powstały dzielnice miasta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na dzien dzisiejszy gram tą dwójką. ![]()
![]() |
#58 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja lubię grać dużymi rodzinami, ostatnio jak grałam to miałam dużą rodzinkę 2 simów była na studiach ale w domu ich rodzice mieli jeszcze chyba z 5 dzieci . Potem Córka skończyła studia i założyła własną rodzinę a kolejny syn poszedł na studia a drugi je skończył i też, założył własną rodzinkę. Więc, grałam simem na studiach i w okolicy jeszcze 3 rodzinkami moimi simami od których się wszystko zaczęło, i ich 2 dzieci które założyły własne rodziny. Nie pamiętam jak się, owa rodzinka nazywała ale zamierzam powtórzyć to z obecnym simem którym gram na studiach
![]()
![]() |
#59 |
|
![]()
Rodzina Kaczmarek - Adamczyk.Lilliana Kaczmarek wprowadziła się do małego domu w Dolinie niezbędnej. Po krótkim czasie zamieszkał z nią Piotr Adamczyk. Na początku byli oni tylko współlokatorami, potem przyjaciółmi, ale nagle Lilliana poczuła , że to coś więcej. Piotr nie był do końca przekonany co do szans tego związku, ale w końcu dał się ponieść uczuciu i zaczął flirtować z Lilly. Zaadoptowali oni uroczą dziewczynkę Franciszkę i zastępowali jej rodziców. Wkrótce między parą doszło do czegoś więcej z czego ostatecznie wyszły bliźniaki - Michał i Amelia. (Ile ja wycierpiałam na tej ciąży..ehh.) Lilianna jest kurą domową, Piotr pnie się po szczeblach kariery Biznesmena, bliźniaki są w wieku małego dziecka, a Franciszka jest nastolatką i przeżywa pierwszą miłość. Nigdy nie zaszłam od podstaw tak daleko.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja obecnie gram rodzinką podobną do poprzedniej tylko że narzeczony mojej simki jak byli na studiach zdradził ja z 2 innymi simkami i z jedną, po ukończeniu studiów się zaręczył a ze swoją narzeczona zerwał. Po jakimś czasie sim wziął ślub ze swoją nową narzeczoną obecnie mają 6 dzieci ale w drodze jest kolejna 2. A Moja simka po ukończeniu studiów poszła do klubu i tam poznała swojego obecnego męża z którym ma 4 dzieci i 2 jest też w drodze
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|