![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mój nowy domek... Tytuł zielono mi, bo poza bielą i szarością (lekką) jest zieleń.. xD
PS. Sorry za lekki burdelik, nie zdążyłem ogarnąć. XD Ten dom to taki klimacik zakończenia wakacji, czas do szkoły, wszędzie burdel i wogóle. Wejście z Ulicy: ![]() Przedpokój: ![]() Kuchnia: ![]() Jadalnia: ![]() Salon: ![]() Sypialnia na górze.: ![]() Łazienka: ![]() Mały naziemny balkonik: ![]() Rzuty: ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A ostatni mi mówiłeś, że nie masz pomysłów
![]() Bardzo ładna bryła i ogród w okół niej ![]() Wnętrza fajne ale czy kiedykolwiek zrobisz dom, bez jaskrawych kolorków? I bieli na scianach? Ale poza tym spoko, przestrzeń ładnie zagospodarowana i super balkonik i kuchnia i wniej te otwarte okna ![]() ![]() Wydaje mi się, że to twój najlepszy projekt daję 9/10 ![]() Życzę pomysłów i nowych, fajnych mebli |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
|
![]()
JA lubię jaskrawe kolorki.
![]() Dzięki za ocenę, a co do kranów, to chodziło o to, że na dwóch klatkach nie mogłem wstawić jednego zlewu, to dałem dwa. ![]()
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo mi się podoba, tylko mam wrażenie, że te czerwone leżaki nie pasują do reszty
|
![]() |
![]() |
#5 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Nie pomyślałem o tym.. xd
Miło że skomentowałeś. xd
#6 |
|
![]()
Podoba mi się, jest przejrzyście i gustownie, aczkolwiek nie mogłabym mieszkać w takim domu.. Nie jest przytulny, sprawia wrażenie zimnej rzeczywistości. Ładny, 9/10
#7 |
|
![]()
Niby fajne połączenie szarego, bieli i zielonego, ale ten zielony czasami przechodzi w zbyt jaskrawy seledyn, który gryzie się z resztą np dywanik w salonie.
Gdzieniegdzie ta szarość dominuje i przez to pomieszczenia są za ciemne np w łazience Okna z kuchni bardziej pasowałyby do łazienki. Zapomniałeś o żaluzjach w oknach. Ciężko mi ocenić ten dom. Niby fajny, ale sporo mi w nim nie pasuje. |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Dziękuję wam za komentarze... Następny dom (o ile będzie) spróbuje użądzić go w mniej rzucające się w oczy kolory.
#9 |
|
![]()
Podoba mi się sypialnia na górze.
Rzeczywiście w niektórych miejscach ten zielony jest bardzo jaskrawy. W łazience denerwuje mnie ten zielony w ''odstępach'' między kafelkami. Jakoś mi to nie podchodzi. Dam 7/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ale jaskrawe kolorki
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|