![]() |
#3421 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3422 |
Reputacja: 17
|
![]()
Jason to, że ktoś Ci nie odpisał na pytanie o rasy, to nie jest nie akceptacja i lekceważenie nowych forumowiczów. Jak ktoś ma rozpoznać wszystkie rasy ze screenów, których nie było wiele i odpisać Ci od rana - większość była w szkole.
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby, iż można samemu złapać zwierzę do, np. terrarium, ale także żeby była opcja kupna i obrania własnego gatunku.
![]() |
#3423 | |
|
![]() Cytat:
![]() A legwany będą?
![]() |
![]() |
#3424 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3425 |
Reputacja: 17
|
![]() ![]() ![]() Oglądając filmik ze Zwierzaków widziałem węża i chyba jaszczurkę, ale nie legwana - choć pewnie twórcy nie ujawnili wszystkich zwierząt w tym filmie.
![]() |
#3426 | |
|
![]()
Oh wybacz Dziurawcu Skąpolisty, nie chciałem nikogo urazić.
Wiadomo ile będzie ras wężów? Cytat:
![]() Legwany z tego co pamiętam, były w TS1 , teraz też muszą być! @mod: nie pisz dwoch postow pod rzad, uzywaj opcji edycji!
[img]http://i56.************/288yx6c.jpg[/img] Serdecznie polecam twórczość użytkowniczki Anie_1981 - kultowych Bardów , którzy podbili wiele serc! Ostatnio edytowane przez lithium : 13.09.2011 - 17:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
|
![]()
Zawsze będziesz taki miły? Nie żeby mi to przeszkadzało ale trochę mi pewien rodzaj ludzi zaczynasz przypominać
![]() Co do zwierzaków. Nie ma żadnych nowości albo screenów nowych? Ciekawe czy będzie york. Jak nie będzie to stworzę yorka krótkowłosego, takiego co od fryzjera wyszedł (mój york jak idzie do fryzjera to na krótko jest obcinany) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3428 |
|
![]()
Co do jednorożców - to ,że jednorożec na niektórych zdjęciach ma niebieską czy różową grzywę, nie oznacza, że w szystkie będą tak mieć, a przecież i tak można będzie to zmienić w CAP, prawda ?
Premiera coraz bliżej. Jason_Bard, witaj na forum.Co do ras będą pudle, hybrydy, np. labradooble czy goldendoodle, obydwie rasy owczarka szkockiego collie, dwie odmiany chichuachua, a wystarczy poszukać w internecie i starych stronach tego tematu, gdzie są podane linki do zdjęc i artykułów :? ...Będą też rasy nieznane i rzadkie, które być może nie będą ptrzetłumaczone na język polski lub będą błędnie przetłumaczone.
![]() |
#3429 | |
|
![]() Cytat:
PS:Też chce Yorkshire Terrier'a .
![]() |
![]() |
#3430 |
|
![]()
Bo ci to napisałam, teraz będziesz ,,ostry", tak?
![]() Ej, będziecie mieszać rasy? Bo ja chyba nie, będę sprzedawać małe kociaki i psiaki ale w 100% rasowe, zrobię hodowlę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|