![]() |
#3581 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widziałem zdjęcia jak pies niesie gazetę, kot drapie wannę od środka, jak simka niosła kota pod ręką. Widziałem jak pies jakby trącał nosem papugę.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3582 |
|
![]()
![]() |
#3583 |
|
![]()
Acha! No to super! Wystarczy iść do szpitala. Napalam się jak nie wiem... Dzisiaj jest już 17 a 22 będzie to demo. Zobaczę na własne oczy, czy w grze są araby czy nie... Nie jestem zadowolona z rasy psów, collie mam nadzieję, że da się wydłużyć sierść i że to będzie jakoś wyglądać. Papugi wyglądają dobrze, na jednym zdjęciu dzieciak miał z nimi mnóstwo interakcji. To dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Guest
|
![]()
anie, collie widziałem i był chyba długowłosy
![]() A mi się rasy strasznie podobają, a najbardziej małe rasy, są śliczne ![]() No i duże rasy też nie są najgorsze ![]() Ale jednak widać dużą przepaść między zwierzakami trójkowymi, a dwójkowymi trójkowe są o wiele bardziej dopracowane ![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
|
![]()
Mi też się rasy podobają, poza tym collie właśnie. To moja ulubiona rasa i mam nadzieję, że w grze się będzie jakoś prezentować.
Ciekawy ten basen w kształcie kota... http://daily-sims.com/wp-content/upl...arc-a-chat.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
|
![]()
OPERACJE PLASTYCZNE???!!! Wow, o tym nie wiedziałem.
![]() ![]() ![]() P.S. Przyjrzałem się bliżej i zauważyłem ze od 950 do 3 250 simoleonów ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 17.09.2011 - 10:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
|
![]()
Ceny są spore, z tego co widziałam, to któraś forma tej operacji kosztowała ponad 3000, więc tanie to nie będzie. Ale co za problem wpisać 3x kaching...
EDIT: I potwierdza się to o czym pisałam wcześniej, że nie trzeba mieć sklepu z edycji limitowanej, żeby kupować gadżety dla zwierząt, bo wystarczy wpisać BuyDebug on. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
Guest
|
![]()
Te operacje plastyczne bardziej pasowałyby do Po Zmroku, ale dobrze, że chociaż dali tutaj
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Guest
|
![]()
to bez edycji limitowanej nie będzie można kupować zabawek i gadżetów dla zwierząt ?
|
![]() |
![]() |
#3590 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 31 (0 użytkownik(ów) i 31 gości) | |
|