![]() |
#3811 |
Reputacja: 10
|
![]()
a ja sie dołączam do fantazji Searle- hehe fajnie jakby tak zapierniczal w koleczku i ich budzil ale jeszcze fajniej jakby to koleczko by musialo byc oliwione bo inaczej simowie by budzili sie przez piszczace kolko
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez distractme : 19.09.2011 - 13:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3812 |
|
![]()
Dlaczego fantazjuję? W dwójce tak było, dlatego zawsze tę klatkę ze zwierzaczkiem umieszczałam poza pokojem, w którym spały simy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3813 |
|
![]()
A te ekrany ładowania w trójce to w ogóle niedorobione, to już będzie 3 niebieski w tej części serii
![]() ![]() Co do ciuchów to średniaki. Jestem zły na EA, że od początku serii nie doszedł prawie ani jeden ciuch dla starych simów i tak też będzie pewnie tym razem. Jedynie w WP kilka przybyło, ale to charakterystyczne dla każdej wioski podróżniczej, a tak to kicha, a tam nic nie ma ciekawego dla tych starych żeby ich ubrać > ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 19.09.2011 - 14:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale tak btw, jeszcze oprócz WP, w Pokoleniach doszło parę nowych ciuchów dla staruszków, pań nie rozpieścili, bo chyba tylko jeden kostium, ale dla mężczyzn są niczego sobie, jako tako podobają mi się ![]() Cieszę się, że wyjdzie to Demo, będzie można oswoić się z CAP i już będzie to realna namiastka Zwierzaków ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3815 |
|
![]()
W Pokoleniach doszło parę ubrań dla emerytów. Ja zrobie mało hodowlę ... <myśli> owczarków niemieckich i jamniczka ^^ Nie obejdzie się bez kota i konika. Kotek będzie taki jasno-rudy i ma niebieskie oczka. Kiedyś miałam takiego
![]() Ale żeby nie robic offtopu to ....eee.... ja to arachnofobii (czy jak to tam sie nazywa ![]() ![]()
![]() |
#3816 |
|
![]()
Jest mało ubrań dla emerytów, a jak są, to jakieś koszmarne. Nie wszyscy emeryci lubią chodzić w powyciąganych swetrach, ale to szczegół...
A do tematu, to odzież przeciętna jak zwykle, ale podobają mi się takie ogrodniczki z krótkimi nogawkami dla Simek. I mam pytanie, najczęściej można kliknąć na obrazek PPM i wybrać Kopiuj adres obrazka, albo Zapisz obrazek jako..., ale w wypadku tej strony tak się nie da. Jak zatem niektórzy podają bezpośredni link do obrazka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3817 |
|
![]()
A w którym to dodatku doszły pająki? Ja jeszcze nigdy żadnego nie złapałam.
Misza, jak TY sobie radzisz z czterema koszatniczkami? Ja z dwiema mam urwanie głowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 |
|
![]()
Hmm przepraszam że ubiegam od tematu, ale czy zauważyliście
, że wkurzający wszystkich użytkownik Jason_Bard przestał pisać posty ? Ooo dodatek ,,Farma'' był by super, na pewno bym kupiła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
|
![]()
Chyba w PZ... Pewna nie jestem
![]() Oj, oj. jakos sie radzi ![]() ![]() Dwie to łatwizna ![]() ![]()
![]() |
#3820 |
|
![]()
Dobra już z grubsza wiem jak zdobyć link bezpośredni do obrazków, ale to jest uciążliwe, więc jeśli ktoś zna prostszy sposób, to proszę o info... Nakierowuję kursor myszy na zdjęcie i w lewym dolnym rogu okna przeglądarki wyświetla mi się link, trzeba go zwyczajnie przepisać... O zgrozo.
To właśnie jedyny ciuszek, jaki mi się spodobał, inne są bardzo przeciętne, a niektóre wręcz brzydkie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|