Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.09.2011, 13:24   #3811
distractme

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

a ja sie dołączam do fantazji Searle- hehe fajnie jakby tak zapierniczal w koleczku i ich budzil ale jeszcze fajniej jakby to koleczko by musialo byc oliwione bo inaczej simowie by budzili sie przez piszczace kolko to by bylo cos aaalbo jak kameleon mial mozliwosc wtapiania sie w otoczenie i simowie byliby zdezorientowani i musieli go szukac po calej parceli

Ostatnio edytowane przez distractme : 19.09.2011 - 13:38
distractme jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.09.2011, 13:41   #3812
Searle

Dlaczego fantazjuję? W dwójce tak było, dlatego zawsze tę klatkę ze zwierzaczkiem umieszczałam poza pokojem, w którym spały simy
stare 19.09.2011, 14:08   #3813
Levkoni

A te ekrany ładowania w trójce to w ogóle niedorobione, to już będzie 3 niebieski w tej części serii I fakt, jest skromny, na filmiku widać, że pojawiają się najpierw łapki psa chyba, potem jakieś jaszczurze, potem jeszcze jakieś i odciski końskich potków, ale to wszystko na zasadzie, że jedne ślady znikają i pojawiają się inne, a mogłyby nie znikać, wtedy ten ekran nie wydawałby się taki skromny. A co do źrebaków, to obejrzałem wczoraj filmik i teraz rezygnuję ze swojego stanowiska, wyglądał bardzo fajnie, widocznie to na zdjęciach się wydawał ten łeb jakiś duży

Co do ciuchów to średniaki. Jestem zły na EA, że od początku serii nie doszedł prawie ani jeden ciuch dla starych simów i tak też będzie pewnie tym razem. Jedynie w WP kilka przybyło, ale to charakterystyczne dla każdej wioski podróżniczej, a tak to kicha, a tam nic nie ma ciekawego dla tych starych żeby ich ubrać >

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 19.09.2011 - 14:11
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.09.2011, 14:17   #3814
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał Absolem Zobacz post
Co do ciuchów to średniaki. Jestem zły na EA, że od początku serii nie doszedł prawie ani jeden ciuch dla starych simów i tak też będzie pewnie tym razem. Jedynie w WP kilka przybyło, ale to charakterystyczne dla każdej wioski podróżniczej, a tak to kicha, a tam nic nie ma ciekawego dla tych starych żeby ich ubrać >
Zgadzam się. Ciężko ładnie ubrać emeryta, a twórcy nieoficjalni też ich nie rozpieszczają.
Ale tak btw, jeszcze oprócz WP, w Pokoleniach doszło parę nowych ciuchów dla staruszków, pań nie rozpieścili, bo chyba tylko jeden kostium, ale dla mężczyzn są niczego sobie, jako tako podobają mi się

Cieszę się, że wyjdzie to Demo, będzie można oswoić się z CAP i już będzie to realna namiastka Zwierzaków Na pewno jak się na to rzucę to z godzinę będę te zwierzaki tworzył.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.09.2011, 14:20   #3815
Maszka

W Pokoleniach doszło parę ubrań dla emerytów. Ja zrobie mało hodowlę ... <myśli> owczarków niemieckich i jamniczka ^^ Nie obejdzie się bez kota i konika. Kotek będzie taki jasno-rudy i ma niebieskie oczka. Kiedyś miałam takiego Słodki był....

Ale żeby nie robic offtopu to ....eee.... ja to arachnofobii (czy jak to tam sie nazywa ) nie mam. Nie lubie pajączków, ale pogapić sie na nich (jeśli są na dworzu, a nie w domu) mogę. Ja moge sie jedynie pochwalic żółwiem, czterema koszatniczkami. Mało Ale kotow i psów nadal lubie ^^
stare 19.09.2011, 14:25   #3816
anie_1981

Jest mało ubrań dla emerytów, a jak są, to jakieś koszmarne. Nie wszyscy emeryci lubią chodzić w powyciąganych swetrach, ale to szczegół...

A do tematu, to odzież przeciętna jak zwykle, ale podobają mi się takie ogrodniczki z krótkimi nogawkami dla Simek. I mam pytanie, najczęściej można kliknąć na obrazek PPM i wybrać Kopiuj adres obrazka, albo Zapisz obrazek jako..., ale w wypadku tej strony tak się nie da. Jak zatem niektórzy podają bezpośredni link do obrazka?
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.09.2011, 14:28   #3817
Searle

A w którym to dodatku doszły pająki? Ja jeszcze nigdy żadnego nie złapałam.

Misza, jak TY sobie radzisz z czterema koszatniczkami? Ja z dwiema mam urwanie głowy
stare 19.09.2011, 14:30   #3818
TheSimka3

Hmm przepraszam że ubiegam od tematu, ale czy zauważyliście
, że wkurzający wszystkich użytkownik Jason_Bard przestał pisać posty ?
Ooo dodatek ,,Farma'' był by super, na pewno bym kupiła ... Kto wie może EA nas zaskoczy ?
TheSimka3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.09.2011, 14:31   #3819
Maszka

Chyba w PZ... Pewna nie jestem

Oj, oj. jakos sie radzi jedna jest stara, niedługo odejdzie Dwie młode i jedna taka trochę. Trudności z nimi nie mam. Tylko jakoś raz w dwa tygodnie trzeba im sciółke zmieniac i jedzonko jak będzie pusto. Klatke trzeba myc a to dopiero...

Dwie to łatwizna Jak matka po raz pierwszy kupowała do od razu dwie samiczki
stare 19.09.2011, 14:34   #3820
anie_1981

Dobra już z grubsza wiem jak zdobyć link bezpośredni do obrazków, ale to jest uciążliwe, więc jeśli ktoś zna prostszy sposób, to proszę o info... Nakierowuję kursor myszy na zdjęcie i w lewym dolnym rogu okna przeglądarki wyświetla mi się link, trzeba go zwyczajnie przepisać... O zgrozo.

To właśnie jedyny ciuszek, jaki mi się spodobał, inne są bardzo przeciętne, a niektóre wręcz brzydkie.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości)

Zasady Postowania