![]() |
#4131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po tym co przeczytałem to chyba sobie odpuszczę to demo jednak, nie chce mi się męczyć, a teraz i tak nie mam parcia na simsy, gram sobie w SimCity 4
![]()
|
![]() |
#4132 |
|
![]()
Już zapisuję filmik z pieskami na vegasie
![]() ![]()
![]() |
#4133 |
|
![]()
ja już tworzyłam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4134 |
|
![]()
No mi też się psy średnio podobają, najgorzej im wyszły. Za to konie i koty są świetnie wykonane.
A co do procesu instalacji, to mi się wszystko samo zrobiło... Samo się pobrało i samo zainstalowało. Co więcej, jestem już po instalacji podstawki i dema na drugim systemie i wszystko śmiga. Jedyne co, no to ja zaznaczyłam w origin, że ma mi się instalka nie skasować i postał katalog ___Instalation czy tak jakoś, ale nie dało się z niego w pełni zainstalować dema na innym systemie... Wiem, brzmi zagmatwanie. Ja mam na jednym, komputerze dwa Windowsy, XP i 7x64. Normalne Simsy mam zainstalowane pod Windowsem 7, a demo chciałam mieć pod Windowsem XP. Najpierw zainstalowałam demo originem pod win7. Gdy zainstalowałam pod Windowsem XP, to nie wszystkie dane się prawidłowo zainstalowały, po prostu nie było paru katalogów i plików uruchamiających. Dlatego brakujące dane przeniosłam z Windowsa 7... Zaraz wstawię dwa konie do tamtego tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 |
|
![]()
No ja właśnie mam ten folder _Instalation i nie ma w nm nic, czym mogłabym demo zainstalować. Jutro spróbuję pobrać je jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 |
|
![]()
Już wrzuciłam filmik z CAP' u
![]() ![]()
![]() |
#4137 |
|
![]()
Niestety filmik jest zablokowany. Nie da się go obejrzeć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
|
![]()
Jeszcze się przetwarza to może dlatego ;d, ja mogę oglądać xD
![]() |
#4139 |
|
![]()
Niestety nie da się:
Ten film wideo zawiera treść od partnera EMI, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich. Przepraszamy za usterki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 |
|
![]()
U mnie wszystko ściągnęło się i zainstalowało bardzo szybko. Podczas instalacji przez Origin myślałam, że coś się zawiesiło, bo nie chciało mi się pokazać okno instalacji, ale po chwili coś nagle pyknęło, zobaczyłam komunikat, że zainstalowane, i na pulpicie pojawiła się ikona.
Na razie nie mam laptopa, tylko netbook, którego karta graficzna oczywiście nie pozwala na grę w TS3, i tworzone zwierzęta nie wyświetlały mi się poprawnie, ale tak jak chciałam, pooglądałam sobie rasy w oknie wyboru, bo one wyświetlają się normalnie, no i wszystkie opcje. Wygląda to świetnie, ras jest duuużo, cechy są ciekawe, na opcje wyglądu zwierzaków na razie tylko zerknęłam. Jeden minus - nie można zrobić pręgowanego psa, w każdym razie nie zauważyłam, więc pręgowanego doga niemieckiego nie będzie ![]() Wygląda na to, że to pełna wersja CAP, jest w niej masa ras i opcji. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 33 (0 użytkownik(ów) i 33 gości) | |
|
|