![]() |
#4711 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdjęcia są świetne! Są strzemiona! Nie mają tych pasków (puśliska), na których powinny wisieć, ale pojawiają się na butach jeźdźca. No powiedzmy, że inaczej się nie dało. Już nie marudzę, mogę sobie wyobrazić te puśliska...
Na tym zdjęciu wyraźnie to widać: http://www.simsnetwork.com/sites/sim...8-pets-008.jpg EDIT: Zakochałam się w tym zdjęciu... http://www.simsnetwork.com/sites/sim...8-pets-021.jpg Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.10.2011 - 08:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4712 |
|
![]()
super zdjecia fajnie że będzie można wyruszyć z grupką simów na koniach! Jeszcze niech za nimi pies myśliwski biegnie i na polowanie na szopy
![]()
![]() |
#4713 |
|
![]()
Zwierzaki w Rosji-zdjęcia
Artykuł malowaniu zwierzaków przez Simów Gameplay ze Zwierzaków na konsole 101 nowych zdjęć i animacji EDIT: Przypadkowo zajrzałem na jedną stronę wcześniej i nie zauważyłam ,że są już te linki... Jedno z tych fajniejszych zdjęć.
The boy that you loved, is the man that you fear. Ostatnio edytowane przez Ejak : 09.10.2011 - 08:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4714 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4715 |
|
![]()
Facet, który robił recenzję dodatku, jakiś czas temu ktoś dał link, twierdził, że jazda konna jest czynnością autonomiczną. Czyli jeśli mamy konia i Sima i nie wiemy gdzie ten Sim jest, to najpewniej jest z koniem na drugim końcu miasta...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4716 |
|
![]()
Ja oczywiście najpierw stworzę konika... Mam już historię
![]() M.in. Będzie taki wielki dom i duża stajnia, ale w tej stajni będzie tylko jeden koń. Bo sobie to tak obmyśliłam, że to kiedyś była stadnina, ale zbankrutowała i został tylko ten jeden jedyny koń... Trochę nim pogram, a potem dokupię drugiego konia i będzie mały źrebaczek ![]() I może upoluję jakiegoś jednorożca... Ale bez tych ozdobników, podobają mi się te białe, co były w pierwszym zwiastunie.
![]() |
#4717 |
Guest
|
![]()
No nareszcie dotarłam na koniec xd nie śledziłam was od początki tylko od środka bo uznałam ,że za dużo jak dla mnie 400 stron xd
No wiec mam do was takie pytanie <może już było> ale czy jednorożec może rozmnażać się z końmi bo raz pisze ,że tak a raz ,że nie |
![]() |
![]() |
#4718 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4719 |
Guest
|
![]()
No właśnie widziałam i już całkiem zwariowałam xd
jeszcze 12 dni ![]() |
![]() |
![]() |
#4720 | |
|
![]() Cytat:
![]() Tyle że, ostatnio się zapuściłam i musiałam nadrobić ok. 150 stron. Poszło mi w 3 dni ![]() Ja gdzieś czytałam, że podobno nie można... Trzeba czekać...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|