|
|
#1212 |
|
Reputacja: 10
|
Hejka ! Chciałam wczoraj pochwalić się swoją rodzinką,ale był problem,który został naprawiony.
Okej,zaczynam !![]() Przedstawiam wam Julię,wielką miłośniczkę koni. Od dziecka marzyła o posiadanie konia. Marzenia się spełniają ! ![]() ![]() Ania,pierwsza klacz Julii,którą dostała w 18 urodziny. (Rasa stworzona prze ze mnie) ![]() Bartek,jednorożec,znaleziony przez Anię,gdy ta uciekła z boksu (Dodałam go za pomocą kodu )![]() Julia dbała o konie. Na zdjęciu szczotkuje Bartka. A Ania ? ![]() Ania zaś po wypuszczeniu z boksu pogalopowała do lizawki. Potem czuła "Mineralistyczność" w buzi ]![]() Potem udali się do ośrodka treningowego. ![]() Julia ostro ćwiczyła z Bartkiem,a Ania polepszała umiejętność Wyścigi. ![]() Tu macie fotkę stajni zbudowanej prze ze mnie. Niestety,w jednym boksie da się umieścić konia i źrebaka ![]() ![]() Julia odłożyła konie do boksu. Zamknęła je na ostatnią kłódkę,bo się przestraszyła,że ucieknie jej koń na dzicz xD Poszła się umyć,tutaj myje ząbki. ![]() ![]() Przebrała się i poszła wyczyścić prysznic. Brudna robota ! ![]() ![]() Żeby odpocząć,podglądała sąsiadów pod teleskopem. Szalona dziewczyna ![]() ![]() Julia,co ty zobaczyłaś ?! xD ![]() A co u koni ? Bartek smacznie spał,a Ania stała przy bramie i się przyglądała ![]() + Fotka : Kurde,materac niewygodny. xD ![]() To tyle na dziś. Papatki ;*
|
|
|
#1213 |
|
Guest
|
Bella stała się wreszcie dorosłą klaczą. Dziewczyny odrazu ostro wzieły się za nauke jeżdziectwa. Szczególnie Ariel wzieła sobie do serca treningi z Bellą. Amelia zaś obmyślała bardzo ciekawy plan...
Pewnego słonecznego dnia zaprosiła swoją ukochaną do parku na piknik. Po sytym posiłku Amelia klękneła przed Ariel i wyciągneła pierscionek. Oczywiście rudowłosa zgodziła się bez słów. Kilka dni póżniej dziewczyny urządziły wieczór paniejski,po którym odbyła się ceremonia zaślubin. Obecnym gosciom jakoś nie przeszkadzała odmienna orientacja nowych mieszkanek i wszyscy rzucili się na pyszny tort ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS:Na lesbijskim wieczorze paniejskim to i tancerzem jest kobieta ![]()
|
|
|
|
#1214 |
|
|
Saheli019 - Bella urosła na ładną klacz
Rodzinka fajna. Fajnie trochę poeksperymentować ze swoimi simami xD Ja się zastanawiam czy Ania ma się postarać o źrebię z Bartkiem,ciekawe co by wyszło
|
|
|
#1215 |
|
Guest
|
Julia-ja miałam wczesniej jasnobrązową klacz z białą grzywą i całego czarnego jednorożca. Zrebie urodziło sie do połowy jasno brązowe z białą grzywą a zad miało czarny
|
|
|
|
#1216 |
|
|
Saheli019 ehm, bardzo fajna historia
![]() Dostałem już zwierzaki dlatego dzisiaj porobie zdjęcia moich czterech rodzin a jutro tu je wstawię
|
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
|
Cytat:
). Źrebak Ci ładnie wyrósł. Na pierwszych screenach po dorośnięciu jeszcze Ci błyszczał, ale dalej już mu przeszło Mam jakieś zboczenie z tym błyszczeniem koni..Julia, masz ładne konie\jednorożce .Jednorożec Jaśminka i arabka Kometa... ![]() ![]() A ogierek, Aquino, liże sobie lizawkę... ![]() Życie na wsi jest bardzo nudne, psy nie bardzo mają o czym gadać... ![]() Wojtek szykuje Jaśminkę do wymarszu w teren... ![]() ![]() I pogalopowali w siną dal.... ![]() ![]() Aż dotarli do dziwnego miejsca.... ![]() Wojtek chciał je dokładniej obejrzeć, więc przywiązał Jaśminkę do słupka. Ona była bardzo grzeczna i się z niego nie zerwała... ![]() -Hmmmm.... słyszałem coś o starej kopalni, podobno lepiej się tu nie zapuszczać... ![]() -Pani kochana, co to za rudera tu stoi? ![]() -To pan nie wiesz?! Tu pracują bandyci! ![]() -Bandyci!!! Muszę stąd wiać!!! ![]() ![]() Tymczasem Aisha namalowała koszmarnie brzydki obraz... ![]() ![]() Po powrocie do domu, Jaśmince należy się marchewka... ![]() Następnego dnia, młodzi małżonkowie wybrali się razem w teren... ![]() ![]() Potem ich drogi się rozeszły, Wojtek i Aquino wybrali się na przejażdżkę... ![]() ...a Aisha i Kometa pojechały ćwiczyć skoki... ![]() ![]() Przytulas się należy... ![]() ![]() Wieczorem Wojtek czyta Klarze do snu... ![]() Następnego dnia pojechał z Kometą w teren... ![]() I znowu przytulas... ![]() ![]() -Masz marcheweczkę, bo mi jeszcze umrzesz z głodu i przyjdzie po ciebie Kostucha. ![]() -A jak już będziesz stara i brzydka, to ci kupię magiczny eliksir odmłodzenia... Nie żartuję! ![]() ![]() Prywatne party.... ![]() Ktoś tutaj pewnie przeholował z trunkami... Ciekawe czy pamiętali, by się zabezpieczyć... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1218 |
|
|
Anie_1981 - Dzięki
Idę zaraz pograć,zobaczę co wyjdzie po połączeniu konia i jednorożca.
|
|
|
#1219 |
|
|
sorry ze przynudzam. Ale chce juz konczyc prezentacje losow rodziny Iman :>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TO juz koniec z Imanami. Mogę dodać, że Evan umarł, ze starości nie mając już dzieci. Loraine zgineła w pożarze w rezydencji Ćwirów. A Maxie samotnie wychowuje dziecko spłodzone przez Mortimera.
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 04.11.2011 - 13:13 |
|
|
|
|
|
#1220 |
|
|
Ależ Evan ma włochate te ręce
Zdjęcia fajne. Ciekawi mnie jakim programem je edytujesz, żeby uzyskać taki efekt. Aż się sobie dziwię, że przy ciągłym wywalaniu gry do pulpitu, nadal mam wenę do robienia zdjęć. No i patrzcie ile ja ich uzbierałam! Muszę być solidnie uzależniona od Simsów A co mi tam... Ludzie piją alkohol, ćpają, palą papierosy itd... Mnie żaden z tych nałogów nie ciągnie, więc mogę nałogowo grać w Simsy ![]() Przyszedł czas na Naturie... Psina swoje przeżyła... ![]() Mroczny Kosiarz postanowił pomóc w porządkach domowych... ![]() ![]() Pamiętacie zakończenie ostatniej wstawki zdjęć? No to najwyraźniej Wojtek i Aisha jednak się nie zabezpieczyli... Wpadki to ich specjalność, przecież Aisha urodziła Klarę w liceum...![]() Plecki bolą, więc Aisha wybrała się do SPA na masaż... ![]() A co zrobił Wojtek? Oczywiście wskoczył na konika ![]() ![]() ![]() Ich powrót do domu zbiegł się w czasie. ![]() Ciapek jest teraz samotny. Ludzi interesują się głównie końmi, drobnymi zwierzakami i sobą nawzajem... A co z Ciapkiem... ![]() ![]() No, doczekał się w końcu uwagi, u schyłku swych dni... ![]() Grób Naturie... ![]() Ciapek przeprowadził się z budy na dworze, na posłanie w domu. ![]() A co to? Naturie chyba nie do końca umarła. A gdy szczekała "Ja tu jeszcze wrócę", to nikt jej nie wierzył ![]() ![]() Klara staje się dzieciakiem z podstawówki... ![]() Ciapek zastanawia się, czy te dziwaczne stworzenia ze szklanych pudełek to te same, które widuje na dworze... ![]() -Kotku! Jak ty możesz takie wygibasy robić, przecież jesteś w zaawansowanej ciąży!? ![]() -No i masz wykrakał, teraz zaczęłam rodzić! ![]() Szpital w Appaloosa Plains. Szpital szczyci się tym, że przyjeżdżają do niego pacjenci z całej Simlandii, ale jakoś nie widziałam tutaj Agnieszki Zadek wycinającej sobie wyrostek robaczkowy, więc to raczej bujda. No a cała ta gadanina, że ocalają więcej niż zabijają... Ehh jakoś w to nie wierzę... ![]() ![]() Urodził się... No właśnie... Jak ja go nazwałam..? Pamięć już nie ta... ![]() ![]() ![]() Sklep Spożywczy... Aishy zachciało się "kąpieli z bąbelkami"... No i Wojtek musiał wsiąść na Gacusia i jechać po płyn do kąpieli... ![]() Nawet po śmierci Naturie zaskarbia sobie przyjaciół.... ![]() Niestety, na Ciapka też już przyszedł czas. ![]() ![]() ![]() Wojtek i Aisha przy pracy. ![]() ![]() Klara na huśtawce. ![]() -Czyż to nie urocza rzeźba? Zaraz ją sprzedam...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|