![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam problem z grą The Sims 3 + Kariera + Po zmroku, gra jest po aktualizacji, w najnowszej wersji, instalowałem dodatki z Internetu ale to nie one są powodem zamulenia gry ponieważ bez nich gra tak samo działa. Problem pojawia się jak jestem w domu - na początku nie wczytuje sie cały, nie pojawiają się tekstury, jest takie białe wszystko, dopiero po chwili dochodzą kolory, w pracy (strażak) już jest klapa kompletna, bardzo długo mi się wczytuje, podróż samochodem do pracy także jest ciężka. Reinstal nie pomaga, to nie jest wina sprzętu. Mam antywirusa AVG, standardowy windowsowski firewall.
Konfiguracja komputera: Windows 7 Ultimate Edition x64 4GB pamięci ram Intel Core Quad Q8300 4x2,5 GeForce GTS 450 1024 Na dysku jest miejsce. Jakieś rozwiązanie? |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
to wina najnowszej aktualizacji,mam podobny komp i zainstalowaniu najnowszych akcesorii gra śmigała,aż zachciało mi się najnowszej latki,wiec jeżeli bardzo Ci to przeszkadza,to zainstaluj grę od nowa,ale bez aktualizacji 1.24
|
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
Mam komputer o parametrach:
nvidia 9600gt ram 2gb windows 7 x84 Mam zamiar dokupić 2gb ramu co w sumie da mi 4 i chce zmienić windows na x64 Czy to coś zmieni? Czy odczuje jakoś zmianę? Na stan dzisiejszy w simsy nie mogę pograć więcej niż 30 minut bo później wszystko się tnie i pojawiają się błędy ;/ |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
zjedz z ustawieniami grafiki w grze,skoro komp nie wyrabia i 4gb ramu+win7 64bit dużo dają,wiem bo sama zmieniałam kompa i widzę różnicę
|
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
Hej.
Zarejestrowałam się tylko dlatego, że mam pewien problem. Podstawę gry mam oryginalną. Do tej pory miałam na daemon'a dodatki (Po Zmroku, Wymarzone Podróże oraz Kariera). Wczoraj z takiego samego źródła został ściągnięty dodatek Zwierzaki. Instalował się jak każdy inny. Wszystko fajnie i nagle instalacja Oriona. Nie chciał się skubany zainstalować. Zresetowałam kompa, potem chciałam znowu zainstalować i nie mogłam usunąć Zwierzaków. Mam tak do tej pory. Gdy włączam instalację przez cały czas jest komunikat, abym je usunęła. Siedzę przy tym cały dzień. Próbowałam już wyczyścić rejestry przez CCleaner. Bardzo proszę o pomoc! |
![]() |
![]() |
#177 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
jaki znów Orion? chyba origin? tak to jest z piratami, że mogą zwalić kompa..tym bardziej jak je instalujesz na oryginała. no i jeśli się nie przejęzyczyłas to ściągnęłaś lipną grę. Format dysku, nic innego raczej nie pomoże..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
Z simowymi klonami i wszelkimi zaginięciami jednostek, dobrze radzi sobie mod NRaas Overwatch. Dzisiaj przywrócił mi sima, który zaginął mi kilka tygodni temu. Jakby tego było mało, mod usuwa też śmieci, jakie generuje gra (kasuje porzucone samochody, wyłącza niepotrzebnie grające stereo w rodzinach, którymi aktualnie nie gramy, itp.). Przez to simy chodzą płynniej, co z kolei wpływa na jakość rozgrywki.
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
Klonów jak dotąd nie miałem - ale problemów z wywalaniem gry podczas wyjazdu w podróż zagraniczną mnóstwo. Plus to wszystko, o czym piszecie - znikający Simowie, zawieszeni Simowie, itd. itd. Kilka świetnych rodzin już przez to straciłem.
Ale niczego odinstalowywać ani przeinstalowywać nie będę. Dla zasady. Nie po to wywalamy jakąś tam kasę na grę, by potulnie godzić się na wciskanie szmelcu. Bo zdaniem EA wszystko jest ok. - to wina użytkowników, że instalują obiekty rozwalające grę albo po prostu mają za słabe komputery. Właśnie od Pokoleń grywalność zaczęła się pogarszać. Po zainstalowaniu Zwierzaków jest dramat. A EA wypuszcza kolejne infantylne dodatki i zaciera łapki w oczekiwaniu strumienia dolarków od naiwnych. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|