|
|
#12 |
|
Reputacja: 10
|
Różnorodność okien mnie przytłacza, w dodatku nie zasłoniłeś ich żadnymi żaluzjami czy zasłonami.
Manekiny zupełnie niepotrzebne. W łazience nad umywalką powinno być lustro, a nie okno. Pokój córki posiada za dużo różowych elementów i biurko przysłania okno. Różowy basen również nie przypadł mi do gustu. Jakoś mi się nie podoba. |
|
|
|
|
#13 |
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Searle i SunnySimmy
Dziękuję za Oceny... A co do zasłon, to wtedy nie miałem prawie w ogóle zasłon. xd
|
|
#15 |
|
|
Bardzo mi się podoba, masz taki niesamowity dar ułożenia wszystkiego ze smakiem... Ja jak mam budować domy to wychodzą z nich totalne pokraki XD dlatego korzystam z gotowców
![]() Powiedz mi proszę, skąd masz te meble w pokoju dla córki? Są superowe, nie widziałam ich jeszcze nigdzie... Jeśli to store, to jak się nazywa ten zestaw? |
|
|
|
|
#16 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Dzięlki bardzo za ocenę.
Ale co do mebli, to nie wiem... Ściągnełem je bardzo dawno. Ale mogę cię uprzedzić, że na 100% nie są ze store.
|
|
#17 |
|
|
Okna w salonie, jadalni i kuchni - nietrafione.
Pokój dziecięcy za dużo nieprzemyślanego fioletu. |
|
|
|
|
#18 |
|
Reputacja: 11
|
Jeśli chodzi o bryłę to muszę wierzyć na słowo tym, którzy znają oryginał bo ja go nie znam
zatem nie mogę ocenić czy dom wyszedł podobny do zdjęcia.Z wnętrz najlepiej prezentuje się łazienka, salon też niczego sobie, w kąciku jadalnym za pstrokato. Sypialnia - spokojne kolory, trochę minimalistyczna. Pokój dziecinny - przydałoby się więcej różnych odcieni różu zamiast fioletu, jeśli dziewczynka lubi Barbie, chyba, że kolory na zdjęciu są takie z powodu słabego oświetlenia pomieszczenia.
Ostatnio edytowane przez figa : 10.12.2011 - 20:24 |
|
|
|
|
#19 |
|
Reputacja: 15
|
Domek bardzo pomysłowy i moim zdaniem trzeba go oceniać właśnie wg takiego kryterium. Tak więc w zasadzie wszystko jest fajne, pomysłowe i kolorowe
Może jedynie meble w jadalni są bardziej dla ogrodów, no ale tak to jest super ;] Pozdrawiam!
|
|
#20 |
|
Guest
|
Mi niepodoba się ten pokój z manekinami i kolory w pokoju dziecięcym . Sypialnia rodziców i salon są super .
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|