|
|
#52 |
|
Reputacja: 10
|
Shannonku nadrabiam wszystkie simki :3
Louise ma za długi podbródek, poza tym naprawdę ładna, urocza rzeklabym. 9/10Sonia ma za dlugi podbródek, za wąskie usta i za wyraziste brwi. No i może zrobiłabym coś z oczkami. 7/10Adele śliczna :3 ma świetną fryzurkę. 10/10 Rita również piękna, taka delikatna. 10/10 Miranda ma za długi podbródek, ogółem ma coś nie tak z twarzą 6/10Bezimienna, że tak ją nazwę jest śliczna. Kocham takie simki. 10/10Ruda już ją komentowałam. Zdecydowanie najładniejsza. ![]() Blondynka jest słodka jak ciasto z lukrem, a ja kocham takie simki. 10/10Czarna również świetna. Obie mają cudowną prezentację. 10/10Bartoszka ma za wąskie usta, ma świetny kolor włosów. 9/10
|
|
#53 |
|
|
Emm, łał. Tyle powiem.
W porównaniu z początkami to jest ogromny progres. Gratulacje. Bartoszka jest bardzo... inspirująca. Dziękuję za taką simkę. Bardzo. Daję jej 10/10. A właściwie Tobie. |
|
|
|
|
#54 |
|
|
kiniusia1 - słodziutki cukiereczek? taka miała być :3
Rosemarie -oh, dziękuję za taki wyczerpujący komentarz :3 Yuki - sama widzę przeogromną różnicę między pierwszą, a ostatnią simką. Nie można powiedzieć, że nie zrobiłam postępów, ale nadal uważam, że moje simy mogłyby być lepsze >D dziękuję wszystkim za komentarze :3 Przedstawiam wam moją najnowszą simkę o imieniu Tilda ^^ ![]() Tilda od dziecka dużo gada, odznacza się nadmierną ilością energii i jest pozytywnie zwariowaną osobą. ![]() ![]() Na pierwszy rzut oka może wydawać się bardzo dziecinna, ale musicie wiedzieć, że jest także nieuleczalną romantyczką. ![]() ![]() zdjęcie twarzy ![]() Nie mam pojęcia co się dzieje z włosami :c Tylko z bliska tak wyglądają
|
|
|
#55 |
|
|
Na pierwszy rzut oka jest śliczna, ma ładną szczękę - jej efekt psuje za wielki podbródek. Oczka są trochę za daleko od siebie, przez co sprawiają wrażenie, jakby były mniejsze. Ma słodki nos.
Usta tez sa ładne, ale ich efekt psuje za duży podbródek. : (Najlepiej jej w okularach - co dodaje jej dziecinności, ale w warkoczu wygląda poważniej. Ogólnie jest całkiem niezła, mega słodka : ))
|
|
#56 |
|
|
Ma podobną szczękę do mnie xD
W okularach jest jej najlepiej, bo tak jakby tuszują one tą szczękę ![]() Słodka
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
Nigdy nie widziałem podobnej simki. Na zdjęciach z gry wygląda naprawdę super! Szczęka faktycznie trochę za bardzo się wyróżnia, ale u tej simki nie jest to wadą, bo to do niej pasuje : )
|
|
|
#58 |
|
|
Dziękuję bardzo :3 Ktoś jeszcze się skusi?
|
|
|
#60 |
|
|
Katerina (>'3')> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak wiem hipsterskie tapety XD nie chciało mi się robić prezentacji, Gomen :x
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|