![]() |
#702 |
Reputacja: 13
|
![]()
mhm, dzieki za odpowiedz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na pewno
![]() Raczej lepiej mieć własne konie z maksymalnymi umiejętnościami biegu i skakania, bo nawet wtedy może nam się zdarzyć źrebak, któremu brakuje 3 punktów umiejętności do maksa Dorosłe, przynajmniej widać ich umiejętności ![]() Myślę, że jednorożców jest tyle ile w rodzinach, plus jeden na wolności - chodzi o to, że jak zmienisz rodzinę, albo jednorożec w rodzinie umrze, to, żeby młodsze pokolenie miało szanse na zobaczenie tego NCPa, gra go generuje. Więc, prawdopodobnie, po zaadoptowaniu tego drugiego jednorożca, pojawi ci się kolejny ![]() Śledząc pragnienia Simów ![]() Na początku trzeba dać Simowi interakcję 'oglądaj' na dzikim koniu. Zazwyczaj po pewnym czasie pojawia się u Sima pragnienie, że chce konia pogłaskać, albo dać mu produkty rolnicze - jak wtedy to zrobisz, to masz 70% szans, że koń się nie fochnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
|
![]()
mam powazne pytanie. grajac w appoloosa plains, nie mam do dyspozycji zadnych parcel sprzedajacych ciuchy, w trybie edycji miasta tez nie ma ani jednej. gdzie w takim razie moge skombinowac konfekcje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
|
![]()
Ale w sims 3 ciuchy są niepotrzebne, skoro masz wszystkie na raz do dyspozycji w komodzie - dlatego też nie ma sklepu z ubraniami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
|
![]()
oooo, to by wiele wyjasnialo. trzeba bedzie zainwestowac w szafe w takim razie. dzieki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
|
![]()
Proszę bardzo
![]() Po zakupie szafy, jak na nią klikniesz, to dajesz interakcję 'zaplanuj strój' albo coś w tym stylu ![]() Podobnie masz z lustrem, gdzie możesz zmienić fryzurę, makijaż i u facetów brodę bądź owłosienie. Tylko nazwy interakcji nie pamiętam, chyba 'zmień wygląd', ale nie jestem pewna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
|
![]()
Co to jest ta sąsiedzka adopcja? Bo jedna rodzina ją miała, poszłam do nich i nie wiem o co chodzi? Może mi ktoś wyjaśnić, jak zaadoptować od kogoś zwierzaka?
![]() |
#709 |
|
![]()
suomii sąsiedzka adopcja to jest że jakiś sąsiad sprzedaje np szczeniaczki i jeśli chcesz adoptować zwierzaka od sąsiadów to kliknij na komputer lub niech twój sim poczyta w gazecie i ci powinien wyskoczyć komunikat że jakaś rodzina ma do oddania zwierzaki to klikasz na podgląd mapy i szukaj rodziny która ma do sprzedania zwierzaka to wtedy ich odwiedź i kliknij na sima który sprzedaje np pieska i już masz zwierzaczka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
|
![]()
No właśnie jest ikona na mapie , ale nie ma opcji żadnych na simie.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|