![]() |
#201 |
Reputacja: 26
|
![]()
A, ten Sim jest całkiem przystojny, ja tam bym w nim nic nie zmieniała... chyba. Nie oceniałam go wcześniej? No, nieważne.
Keter jest, że tak to ujmę, śliczniutka. Oczywiście nie jest naturalna, w końcu taka ma być. Powiedziałabym, że to czyni ją ciekawym czarnym charakterem. Prawie tak ciekawym, jak... taki jeden facet, którego imienia nie pamiętam ![]()
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 20.07.2011 - 22:46 |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Reputacja: 10
|
![]()
Facecik niczego sobie, chętnie zabiorę go pod pachę i do domku. ^^
Keter... ach, śliczna jest, tylko nos ni się nie podoba. Za to te oczy! Cudne! |
![]() |
![]() |
#203 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Sima już oceniałam a Keter... ładniusia
![]() ![]() ![]()
#204 |
Reputacja: 14
|
![]()
Keter jest śliczna, z tym, że jej nos wydaje mi się dziwny... ale może to tylko moje wyobrażenie ;D Za to oczy są super
![]() 9,9/10 |
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]()
Alllllllle oczy! Cudowne.
Ogólnie simka piękna, tak jak reszta twoich simów, więc dając dziesiątkę cię nie zdziwię. Dlatego właśnie nie dam dziesiątki, tylko 11. Tak więc, 11/10
![]() |
#206 |
|
![]()
Keter ma strasznie brzydki kształt oczu... Fryzura nie pasuje 8,5/10
#207 |
|
![]()
1.Akasha
Bardzo mi się podoba ![]() 2.Czarno skóra osoba jest straszna nie podoba mi się twarz ma nawet ładną ale jakoś mi nie pasi. Już wiem co mi w niej nie pasi PIEGI. 3.Lilith Jest świetna ale nie podoba mi się ten tatuaż na twarzy. A te rogi są strasznie sztuczne. 4.Beyoncé Podoba mi się ale ma za bardzo stanowczą twarz. 5.Colin Jest *****isty podoba mi się strasznie jakie ciacho ![]() 6.Emanuelle Szczerze to wygląda na rozpuszczoną lalę i mi się za to nie podoba. A i jeszcze jedno debilną ma twarz. 7.Następna simka mi się nie podoba. Jest za blada. 8.Następna simka ma dziwną twarz i mi się nie podoba. 9.Emanuelka Nawet ładna ale jakoś średnio mi się podoba. I na dodatek jest blada. AAAAAAAAAA I MA PIEGI. 10.Kasandra Nie podoba mi się jej twarz ma okropny wyraz twarzy. Ma brzydki kolor skóry. Ale fryzurę ma ładną. 11.Sunsum Podoba mi się ale trochę głupia twarz. 12.Istara Nie podobają mi się jej oczy są masakryczne. Ale reszta jest ładna. 13.KathySelden Ruda mi się nie podoba jest wstrętna i ma na dodatek piegi. Ale ta brunetka też jest brzydka. Chociaż ładniejszą twarz ma ruda. 14.Violet Brzydka jedynie usta są ładne i fryzura. 15.Kasumi Jest bardzo ładna ale znamiona na twarzy ją brzydzą. A ta fryzura jej nie pasuje. 16.Następny sim mi się bardzo podoba płeć męska normalnie ciacho podoba mi się strasznie ![]() 17.Juri Nie podoba mi się strasznie jest obrzydliwy. 18.Frio Jest pięknu podoba mi się strasznie normalnie ciacho ![]() 19.Keter Nawet jest ładna. Ale usta i oczy są brzydkie.Ma bardzo ładną fryzurę. |
![]() |
![]() |
#208 |
|
![]()
Bzdety, buzia boska. A simka jest świetna i nie wymaga żadnych korekt. Dasz do pobrania?
|
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]()
Heh musiałam tu zajrzec,nie mogłam się powstrzymać. Mimo,że nie gram w TS2 mam słabosc do simów z tej gry,szczególnie jak są tak piekne jak Twoje. Najbardziej przypadła mi do gustu Kasumi i...Juri - o mój Boże,blondyn i to jeszcze z długimi włosami <rozpłyneła się z miłości>. Wybacz Libby,ale zechce ci odbić faceta,he he...i aż wstyd się przyznawać,ale w tej fryzurze wole go bardziej od Marco,Colina i całej reszty
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
![]()
łooo... dawno tu nie zaglądałam
![]() dziękuję wszystkim za dotychczasowe komentarze i z radością stwierdzam, że nareszcie nadszedł czas, iż mogę tu coś dodać xD no nareszcie mogę spełnić Twoje życzenie sprzed dwóch lat xD a, że czekałaś aż dwa lata, to spełnie je podwójnie haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|