![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]()
Do mnie niektóre bezpańskie zwierzęta wracają, więc przy każdym takim spotkaniu można podwyższyć relacje ze znajdą i w końcu je zaadoptować. Niestety te bezpańskie stworzonka nie są takie ładne jak np. te z adopcji.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
|
![]()
Czy w Sunset są jakieś bezdomne zwierzęta? Przed chwilą stworzyłam Sima z psem i nie ma żadnych zwierząt. Jednorożców, dzikich koni, szopów, psów, kotów. Nic, kompletnie nic.
![]() |
![]() |
#723 |
|
![]()
A ja już nie raz i nie dwa wspominałam, że gram w SV i większych problemów ze zwierzakami nie zauważyłam. Tylko jedna mała (ale w dużej dawce) rada: CIERPLIWOŚĆ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Reputacja: 11
|
![]()
Olanowiak jeśli niedawno zaczęłaś grę w mieście po instalacji dodatku to wierzaki muszą załadować, w góra kilka dni simowych miasto zaludni się od zwierząt (heh jak to brzmi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
|
![]()
Bindi - dodatek mam zainstalowany od początku grudnia ale rodzinę stworzyłam wczoraj. Tak w ogóle to już dzisiaj zobaczyłam szopa i dzikiego konia więc muszę cierpliwie poczekać
![]() Mam jeszcze jedno pytanie, chciałabym żeby mój Sim znalazł ptaka lub węża. Wpisałam kod buydebug on, wyświetlił mi się ten znak zapytania, wzięłam na parceli (jest dość duża) te rozsiewniki czy jak to tam się nazywa. Wzięłam ptaki o węże i ich nie ma. W mojej poprzedniej rodzinie też wzoęłam na parceli tylko ptaki, grałam nimi dość dużo i się nie pojawiają. Jest na to jakiś sposób? Nie chce mi się biegać po całym mieście żeby znaleźć ptaka którego i tak dość często nie ma.
Ostatnio edytowane przez Séverine : 28.01.2012 - 09:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Reputacja: 11
|
![]()
Możesz też zakupić za punkty życiowe Pomocnik Kolekcjonera, na podglądzie mapy będą się wyświetlać wszystkie drobne zwierzęta obecnie dostępne.
A rozsiewacze też zadziałają po kolejnym wczytaniu miasta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
|
![]()
hehe i oczywiście mam syfa po zainstalowaniu zwierzaków; mam dodatek od początku i nic, ładnie działały, a ja naiwna się łudziłam... a się okazało dopiero w Wymarzonych Podróżach...najpierw się miło zaskoczyłam gdy odblokowały się wykopaliska, a potem ... jak złapane podczas wakacji stwory: ryby, robale, znikały z wyposażenia po powrocie. bylam juz 3 razy na wakacjach, więc to nie jednorazowy wybryk. tez to macie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
|
![]()
Fakt, u mnie zniknęły, ale same ryby. Owady były w wyposażeniu z 'małymi stworzeniami' nie próbowałam, zostawiłam je sobie w domku letniskowym. Pozostałe obiekty kolekcjonerskie też mi nie zniknęły
![]() Mnie tylko dziwi to, że zwierząt nie można ze sobą wziąć na wakacje, a np. za granicą są te zakopane dziury dla psów... -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
|
![]()
Czy często kupując działkę pojawia się Wam komunikat iż jest zarobaczona? Są wtedy dwie opcje, albo automatycznie gra usuwa nam to to z działki albo podejmujemy ryzyko.
Wchodząc na taką parcele są tam chwasty (na zwykłym podłożu) i pełno chrząszczy do rozdeptania. Wczopraj przed reinstalką zrobiło mi się tak pierwszy raz! A teraz głupie pytanie: po co są te aktualizacje? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|