![]() |
#132 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Wiesz co, ocenię baaardzo surowo.
... Simak jest cudowna, wręcz genialna. Usta są boskie, lecz nie tak, jak oczęta. ![]() Kształt szczęki jest genialny. Prezentacja bez zarzutów. :* Kocham ją. ^^
#133 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wygląda naprawdę cudownie, realistycznie i "cacaśnie"
![]() Ocena: nieskończoność/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Reputacja: 10
|
![]()
Brak większych zastrzeżeń - simka wygląda bardzo naturalnie, przy czym, pomijając prezentację a patrząc wyłącznie na typ urody, od razu wiemy, że mamy do czynienia z Japonką (co nie zawsze jest takie oczywiste
![]() 9,5/10.
#135 |
|
![]()
Dzięki za oceny
![]() Przed chwilą udało mi się skończyć sesję mojej nowej simki. Miała się kojarzyć z lalką, mam nadzieję, że wyszło ![]() Mała dedykacja dla Rudzielca, jej Rabdos stał się moją inspiracją ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Aoi : 04.03.2012 - 18:39 |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Prezentacja iście piękna. Simka rzeczywiście przypomina lalkę. Jedyne, co mi się w niej nie podoba, to cień do powiek. Reszta jest jak najbardziej w porządku ^___^
|
![]() |
![]() |
#137 |
Reputacja: 11
|
![]() OMG, jak tylko zobaczyłam pierwsze zdjęcie, to na myśl przyszła mi piosenka Michaela Jacksona "Little Susie". Okładka tego singla wygląda TAK, a sam początek tej piosenki jest taki psychodeliczny - pozytywka i śpiew dziecka, co strasznie kojarzy mi się z horrorem i takimi właśnie dziwnymi, "skrzywdzonymi", zniszczonymi lalkami... o.O Ogólnie lekka makabra.
Nie są to moje klimaty, nie lubię twarzy umazanych krwią i poznaczonych bliznami, ale za tą "maską" kolejny raz widzę piękną Simkę. Cudowne oczy i usta, ale przede wszystkim znów zachwyca mnie nos - zaczynam kochać Twoje noski, są po prostu doskonałe! (i błagam, zdradź, co to za skin, jest nieziemski! ![]() Szczerze mówiąc po pierwszym obejrzeniu miałam się wstrzymać od oceny, bo naprawdę nie podobają mi się takie zdjęcia, ale stwierdziłam, że jakby tę Simkę opatrzyć, umyć i przeprowadzić, to byłaby cudowna, tak więc daję 10, bo inaczej być nie może. ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Dzięki za oceny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
jeee mogliby stworzyć niezłą parkę z moim Rabdosem
![]() ![]() simka jest niezła, na prawdę mi się podoba, teraz Ty mnie zainspirowałaś do zrobienia kolejnej simowej makabry ![]() jakiś opuszczony dom wariatów, czy coś w tym stylu, a w nim kilka błądzących duszyczek xD muszę się za to wziąć! :> i również nie pozwoliłabym jej umyć twarzy, to byłby grzech ![]()
![]() |
#140 |
|
![]()
jest urocza : 3
bardzo mi się podoba, ale te blizny trochę nie pasują do cery nie pasi mi jeszcze ubranie, jest dziwne ![]() prezentacja jest na prawdę świetna, udało ci się ![]() bez oceny liczbowej :3
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|