![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czołem. Jest to mój debiutancki dom na tym forum, dlatego proszę o wyrozumiałość. Dom zamieszkany jest przez mężczyznę - Mikołaja. Nasz bohater otrzymał go w spadku po swojej ciotce. Dom jest mieszanką stylów, nowoczesnego z wiejskim. ; > Zapraszam do komentowania.
![]() Oto nasz kawaler - młody, nieustannie szukający nowych wrażeń. ![]() Bryła ![]() ![]() Zrzut ![]() No to teraz zajrzyjmy do środka. Na pierwszy ogień idzie przedpokój. ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Łazienka (przepraszam was za te drzwi, ale nie chciały się zamknąć xD, jakiś bug się zrobił) ![]() ![]() No i na deser - sypialnia. ![]() ![]() A i dlaczego 'niby starter'? Ano dlatego, że na początku moim założeniem było zbudowanie starteru, ale niestety w trakcie dekorowania przekroczyłem budżet o 4.000. (nie mogłem się powstrzymać przed wstawianiem dodatków, chociaż mogłem jeszcze więcej upchać. xD). Edit: Mam nadzieję, że teraz już jest wszystko okej ze zdjęciami. ![]() Edit2: No teraz to już muszą działać! xD Ostatnio edytowane przez FresH : 05.05.2012 - 21:51 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jak zrobisz tak, że zdjęcia się będą wyświeltlały to napewno ocenie xD
I rzuty zazwyczaj daje sie na końcu xD PS: Jeśli dajesz zdjęcia, to PP - myszy, "kopiuj URL obrazka" potem robisz: [img] URL [/url] <bez spacji> ![]() ED: A no. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 05.05.2012 - 12:00 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
@up: Kenny, chyba jednak nie.
![]() Albo po prostu klikasz taką ikonkę, w dodawaniu odpowiedzi, żółtą z jakby górami i słoneczkiem. A tak ogólnie to http://forum.thesims.pl/showthread.p...12#post1522712.
![]() Piękna sygna by Lubie ![]() Ostatnio edytowane przez Filleable : 04.05.2012 - 17:51 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A czy zwrócił ktoś uwagę, że te zdjęcie w ogóle nie są dostępne na serwerze?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() BRYŁA: Prosta, fajna miła i przyjemna ![]() PRZEDPOKÓJ: Komoda mi nie pasi :< Wnętrze jest kanciaste, a komoda bacina :< I nie potrzebnie dałeś fragment poza ostrością... Ale ładne firany :> KUCHNIO-JADALNIA: Przecież przy tym stole nie da sie siedzieć! ![]() Nie podobają mi sie te drzwi z kuchni :< I mogłeś dać lepsze zdjęcie, że na blacie jest płyta grzewcza xD Bo jej nie widać. I wogle w tej kuchni jakiś bajzel panuje... Ja bym tam nic nie ugotował ![]() ![]() ŁAZIENKA: Nie podoba mi sie...c Wanna jakaś plastikowa, złe jakościowo masz tam dodatki... I po co mu 5 (5!) rolek sraj taśmy? Rozumiem, że ma problemy gastryczne? ![]() SYPIALNIA: Po co ta pajęczyna? ![]() OGÓŁEM: - Prawie wszędzie ta sama podłoga... I w dodatku nie ładna. - zły rozkład pomieszczeń... Łazienka mogła być bliżej kuchni :> - I wg. mnie nie udane połączenie maxisa z netem :< OCENA: Niech będzie 8/1o @Aoi: Pod zlewem jest szafka, do której tą sraj taśme można schować -.- @Aio: U mnie papier toaletowy, wisi tylko jeden na takim tym, co sie wkłada rolkę... A reszta czeka se spokajnie w szafce...
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 05.05.2012 - 22:51 |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||||
|
![]()
Komoda fakt, za ładna nie jest, ale wstawiłem ją, aby nadała temu wnętrzu chociaż trochę wiejskiego charakteru.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Kenny, u mnie tak samo.
![]() FresH, może po prostu daj na jakiś inny serwer? Bo to chore, żeby cytować i każde zdj po kolei włączać. Ok, zaczynam. Przedpokój jest śliczny, a w obrazkach się po prostu zakochałam. ![]() Jadalnia: Kenny, nie bardzo wiem, o co ci chodzi z tym siedzeniem przy stole. Krzesło się chyba odsuwa? ![]() Kuchnia: ujdzie, ale powinna tam stać jeszcze jedna szafka, albo o jedną mniej, żeby pół okna nie było przysłonięte. Albo całe jest zakryte, albo odkryte. I nie lubię tej lodówki. ![]() Łazienka ładna, podobają mi się akcenty niebieskiego. Sypialnia: LOL? Co to jest? To jest sypialnia w wiejskim domku? Pierwsze zdjęcie - śliczne, drugie, tak, jak powiedział Kenny - syf. Ogólnie sypialnia jest ładna, ale nie do tego domku. Też dam 8/10
#8 |
|
![]()
Filleable, bo to miało być połączenie wiejskiego z nowoczesnym. xD Wystarczy przeczytać początek.
A co do zdjęć, zmieniłem hosting ;/ Nie wiem o co chodzi. :x |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]()
Wnętrze bardzo przyjemne, ale apeluję o nieprześwietlanie zdjęć! Przyznam, że trochę mnie oczy bolą, jak oglądam te fotki. Ładne są, ale zdecydowanie prześwietlone. Ale to tak na marginesie, w charakterze dobrej rady
![]() Ale do rzeczy. Bryła jest ok. Skromna, mała, szkoda tylko, że ogródka nie ma. Ta kuchnio-jadalnia jest miła. Podoba mi się klimat. Jedyne, co mi się nie podoba, to ułożenie jednej szafki w kuchni, która wchodzi na zasłonę. Albo tej szafki tam nie powinno być, albo okna. Cytat:
Co do łazienki, to średnio mi się podoba. Jest taka sztuczna... W sypialni podobają mi się te trzy obrazy i fotel. Ale to chyba tyle. Jakoś nie pasuje mi ten pokój. Całość ocenię na 5/10, głównie za kuchnię, jadalnię. Chciałam ocenić na 7, ale ja się pytam: gdzie tu jest salon?! Żadnego telewizora, żadnego komputera, biedny sim jest odcięty od świata! A sofa? Sim odpoczywa tylko na łóżku? Nie ma gdzie znajomych przyjąć. Trochę marnie ![]() @Kenny: to jest JEDNA szafka. Ja mam w łazience 3 + kilka półek, a papier toaletowy i tak ma swoje miejsce obok toalety. Co w tym dziwnego? Oo' Ostatnio edytowane przez Aoi : 05.05.2012 - 22:42 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ojoj, fakt, nie przeczytałam. Zapomniałam jeszcze napisać, że sypialnia kompletnie nie pasuje kolorystycznie. Cały dom jest w ciepłych barwach i nagle wywaliłeś niebieski.
![]()
|
|