|  17.06.2012, 15:44 | #1 | 
| Zarejestrowany: 20.07.2007 Płeć: KobietaPostów: 116 Reputacja: 10 |  Bryza 

Maleńki starter dla singla lub bezdzietnego małżeństwa. Domek na plaży utrzymany w nadmorskim stylu. Wnętrza bardzo nietypowe dla mnie - bardzo spokojne i umiarkowane,żadnych ostrych kolorów ani gryzących się wzorków. Idealne dla leczącej stres, przepracowanej osoby szukającej ukojenia nerwów, wyciszenia i odpoczynku. Mała uwaga co do zdjęć. Zdjęcia, na których są fragmenty skośnego sufitu są poprawiane w Photoshopie. Dach od dołu wychodzi na zdjęciach czarny. Tutaj wymieniłam czerń na fakturę sufitu, tak jak powinno to wyglądać. (nota bene marzę o możliwości malowania nie tylko sufitu, ale i skośnego dachu od dołu, nie mówiąc o możliwości stosowania różnych stylów dachu na jednej parceli - przysięgam, że wejdę pod stół i odszczekam wszystko co mówiłam o EA po wydaniu Słodkich Niespodzianek) Jak na poniższym przykładzie.  Więcej zdjęć na blogu - http://simymamy.blox.pl/2012/06/Bryza.html Budynek i otoczenie     Salonik       Aneks kuchenny   Atresola - sypialnia     Łazienka    Rzuty Parcela  Parter  Piętro   | 
|   | 
|  | 
|  22.06.2012, 14:01 | #2 | 
| Zarejestrowany: 06.04.2012 Wiek: 36 Płeć: KobietaPostów: 27 Reputacja: 10 |  Odp: Bryza 

Przecudowny! Niesamowity i piękny dom. Bardzo mi się podoba, tym bardziej, że uwielbiam takie małe domki/mieszkania które w ciekawy sposób są umeblowane. Jedyne co nie przypadło mi do gustu to za ciemne meble w sypialni, znając mnie wybrałabym białe   Na początku dziwiła mnie wielkość łazienki, ale później doszłam do wniosku, że tej przestrzeni pod antresolą nie dało się inaczej zagospodarować i taka łazienka to dobre rozwiązanie. Bryła też mi się podoba. Domek taki spokojny, subtelny  Gratuluje wyobraźni i talentu. Pozdrawiam. | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |