![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dawno mnie tu nie było
![]() Aż dwie simki i obydwie takie śliczne! Ester jest prześliczna, taka delikatna i naturalna, ma boski skin i mega podobają mi się jej pieprzyki na twarzy i skin :3 Co do Gudrun, to bardzo podobają mi się jej oczy! Sposób w jaki je podkreśliłaś nadaje simce drapieżności ![]() No i nawiązanie do Michaela to już w ogóle mega sprawa, prezentacja jest świetna. Obydwie simki bardzo mi się podobają, nie lubię bawić się w cyferki, ale tym razem dam 10 za obie! ![]()
![]() |
#83 |
Reputacja: 11
|
![]() Dzięki xD Dziś wstawiam postać, która powstała na potrzeby chwili, tzn. do gry klimatycznej w rpg. Kończę już swoją kartę postaci, brakowało mi tylko zdjęcia... Jedni wstawiali fotki modelek/modeli, inni coś z mangi i jakieś inne kreskówki, a ja stwierdziłam, że skoro mam grę The Sims 2, która daje mi takie możliwości tworzenia postaci, to nie zawaham się jej użyć i będę to prawdziwa ja, a nie jakaś tam wypicowana modelka, z którą w żaden sposób utożsamić się nie mogę ![]() ________________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ^^ |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
omg super! jest śliczna wszystko do siebie pasuje. prezentacja też miodzio. jest strasznie smutna. rozumiem, że taki efekt był zamierzony? w każdym razie ma ładne oczka i usta też mi się podobają. 10/10
![]() |
#85 |
|
![]()
Simka jest mega. A bynajmniej tak wynika z tego co widzę na ekranie swojego telefonu
![]() Podoba mi się prezentacja, ma klimat! Napiszę coś więcej jak wrócę do domu, bo na fonie nie widać szczegółów ![]() E: no teraz widzę lepiej ![]() nosek wydaje mi się być trochę za duży, ale poza tym jest ok :3 i szczerze mówiąc nie wiem z jakiego RPG to postać ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 18.06.2012 - 13:01 |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
piegi, piegi, piegi!
Cudowna simka, a co do gry to nie mam pojęcia ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
jeju, jest taka... smutna i jednocześnie cudowna. piękne oczy, najlepsze. tylko nos ma troszkę za duży, tak mi się wydaje.
![]() |
#88 |
|
![]() Haha, gra jest o tematyce potterowskiej xD Myślałam, że różdżka i czcionka na pierwszym zdjęciu mnie zdradzą, ale to chyba tylko ja żyję ostatnio w tym świecie i wszelkie takie znaki są dla mnie oczywiste : P W sumie to nie była zagadka, po prostu ot, tak wspomniałam, w jakim celu Simka powstała :> Swoją drogą w opisie postaci napisałam, że jest przeciętna aż do bólu i urodą się nie wyróżnia, ale nieskromnie przyznam, że uważam ją za jedno z lepszych moich dzieł, o. :>
Smutek na twarzy jest zamierzony; to krajobraz po walce i mimo zwycięstwa, nie ma powodów do radości, wszędzie zniszczenie i rozpacz. Kocham te brwi, dzięki nim udało się uzyskać taki fajny wyraz twarzy. A nos... cóż, już nie chcę klepać w każdym poście tego samego, więc napiszę tylko - przyzwyczajajcie się, bo ja z takich wielkich rezygnować nie mam zamiaru : P Dziękuję wszystkim :* |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Łosznomatko, skąd żeście się urwali? Pszesz to oczywiste, żem z potterowskimi klimatami mamy do czynienia.
![]() I'm the potter generation baby, żaden magiczny element mi nie umknie. ![]() Simka cudo, nic dodać, nic ująć. plus za klimacik. 11/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]() Od daaaawna nie miałam weny, by zrobić coś nowego w Warsztacie, dawno temu w ogóle odpalałam grę, by pograć, bo teraz niewiele mam czasu na przyjemności, ale jakoś tak wczoraj przysiadłam, no i poszło. Mam nadzieję, że się spodoba :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 23.07.2012 - 23:56 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|