![]() |
#1 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]() Zrobiłam go już dawno - ale nie miałam kiedy go dodać :/. Zaczęła się harówa na sezonie w końcu :banan:. Wbrew nazwie jest to dom a nie apartamentowiec. Ekskluzywny dom dla ekskluzywnego Sima. Twoim sąsiadom oczy wyjdą na wierzch z zazdrości. Możesz być pewny, że okna z akwarium nie posiada nikt w okolicy! MAŁY dom z wielkim wnętrzem. Co najważniejsze LUKSUSOWYM. A ogród na dachu to idealne miejsce do podglądania sąsiadów z góry ![]() Wielkość parceli/Lot size: 10x10 Cena/Price: Umeblowane/Furnished: 59 318 $ Nieumeblowane/Not Furnished: 28 489 $ Wymagania / Requirements:Kariera, Po Zmroku, Impreza w Plenerze, Pokolenia, Luksusowy Wypoczynek, Zostań Gwiazdą Domek jest kompatybilny z aktualizacją 1.26 wzwyż Wygląd Zewnętrzny: ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() Parter: ![]() ![]() ![]() Pierwsze piętro: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drugie piętro: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dach: ![]() ![]() DOWNLOAD Lista CC KLIK Linki: The Sims Resource Around The Sims 3 Simenapule Sims 3 Models Camille Luna Sims Lulamai Sims 3 Marktplatz Sims 3 Modeli Simply Styling Desdren Mango Sims AweSims Nefertari_13 Sims 3 Stylist sims Clio Sims 3 Baroque Designs Ostatnio edytowane przez Anulaa89 : 22.06.2012 - 21:28 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest przepiękny. Prosta, ale cudowna bryła. Słowami nie da się tego określić, bo mnie zachwyciłaś. Jeden z najlepszych to TS3, jakie widziałem.
![]() |
![]() |
#3 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo mi miło, że się podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
śliczny, szkoda że nie mogę pobrać : C nie mam 5 z 6 wymaganych dodoatków, więc..>D
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|