![]() |
#91 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
To zdjęcie jest z ts2. spójrz na drzewa za oknem, albo na samą grafikę. Ta nie jest taka "plastusiowa" jak w ts3.
Artykuł o "the sims 3 Nie z tego świata": Tutaj EDIT: To chyba jest nowe miasto, które wejdzie w dodatku: http://www.flickr.com/photos/simsvip...5648/lightbox/
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 21.06.2012 - 14:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok,ok nie chce się kłócić
![]() ![]()
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Widziałem to zdjęcie dzisiaj na the sims wiki w dziale The Sims 3 Nie z tego świata, ale sama grafika mówi za siebie.
Podobają mi się góry w tym mieście. |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Ja nie jestem taka pewna, czy to zdjęcie z kościdlą jest z dwójki. Poznaję ten wazon z kwiatami na komodzie... On jest z trójki. Ale może po prostu był i w dwójce i w trójce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zdjęcie jest z TS2, wazon jest w Dwójce i też w Trójce.
-------------- Nowy dodatek NZTŚ budzi u mnie mieszane uczucia. Jako wielbicielka mocnych horrorów patrzę na oferowane stwory z pewnym niedosytem ale i rozbawieniem. Zdaję sobie sprawę, że w TS3 grają dzieci więc stworzenia nie mogą być jakoś przesadnie upiorne ale w mojej opinii znowu przesłodzili. Najbardziej przypadły mi do gustu zombiaki są trochę straszne a jednocześnie śmieszne, udały się, czego (moim zdaniem) nie można powiedzieć o pozostałych istotach. Wilkołaki nie wzbudzają strachu ani sympatii ani nie są jakoś szczególnie oryginalne. Kojarzą mi się bardziej z jakimś praprzodkami człowieka ![]() Wróżki - są jakie mają być, można im nawet kolorować skrzydełka ![]() Niewątpliwie plusem dodatku jest możliwość regulacji ilości stworów w otoczeniu, ciekawe na ile będzie to skuteczne, czy będzie można ustawić inną ilość dla każdego otoczenia, czas pokaże. W sprawie zakupu dodatku raczej jestem na Nie ponieważ w Simsach wolę grać w zwykłe życie. Za przemawiają meble i niektóre fryzury, dodatkowe suwaki, regulacja ilości stworów. Przeciw wilkołaki i wampiry, które mi się nie podobają, wolałabym inną postać tych stworzeń, drażnią mnie, nie chcę na nie patrzeć ani nimi grać ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Mnie ciekawi jedna rzecz... Wiadomo, że gdy wychodzi nowy dodatek, to jego łata dodaje grze pewne jego opcje, nawet, jeśli nie instalujemy danego dodatku. Może te opcje wyłączania cudaków (bez NZTŚ) będą dostępne również w odniesieniu do wampirów z PZ? Byłoby bardzo miło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Anie, też przed chwilą o tym myślałem i uważam, że zrobią tak na pewno.
Aktualnie nie gram w trójkę, bo mój komputer jest nieco za słaby na taki ogrom dodatków, więc szybko NZTŚ nie kupię. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
|
![]() Cytat:
Moim zdaniem mogli by zrobić syreny może trochę dziecinne ale ,żeby raz w simsach była 100% syrena. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 10:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Angie - popieram! Chcę mieć syreny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
|
![]() Cytat:
Tu To przeczytałam: http://www.simowie.info/News:Seasons...odniu_22.06.12 Czekajmy na PR Cytat:
Ja bym chciałam tylko wilkołaki,syreny(których nie ma niestety!),czarownice i tyle. Mogli by zrobić takie akcesorio-dotatki,że w każdym pakiecie jest dany stwór. W podsawówce dodatku było by miasto przedmioty itp(kosztowały by wtedy ok. 60zł). A każdy miałby takie stwory jakie chciał mieć. Na przykład: ktoś nie lubi Zombie to może kupić akcesoria z innymi stworami np: wróżką. Akcesoria kosztowałyby ok. 30zł. Było by fajnie. Ale moim zdaniem dodatek to niewypał. W simsach gram na podstawie ,,Jaka Chiałabym Być" a nie ,,Kim Nie Chcę Być" . Lubię te wszystkie eksluzywne możliwości których w życiu bym nie zaznała. Nigdy nie będę potworem ale np: wyjazd do egiptu w simsach to kwiesta niedużej sumy. Najlepiej wyszłedł dodatek Pokolenia taki bardzo rodzinny jak już pisałam mogę zrobić taką rodzinę jaką chce , bo przecież gramy tak jak chcemy. A jak ktoś nie chce otoczenia pełnego potworów ? Moim zdaniem TOTALNY NIEWYPAŁ a to,że będzie premiera we Wrześniu to JESCZE GORZEJ. Czekam na pory roku. Oj trochę się rospisałam. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 11:42 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|