Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.06.2012, 13:51   #91
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

To zdjęcie jest z ts2. spójrz na drzewa za oknem, albo na samą grafikę. Ta nie jest taka "plastusiowa" jak w ts3.

Artykuł o "the sims 3 Nie z tego świata": Tutaj

EDIT:
To chyba jest nowe miasto, które wejdzie w dodatku:
http://www.flickr.com/photos/simsvip...5648/lightbox/

Ostatnio edytowane przez Lubie : 21.06.2012 - 14:15
Lubie jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.06.2012, 16:30   #92
Troya

Reputacja: 10

Ok,ok nie chce się kłócić Nie wiem co to zdjęcie tam robiło no ale spoko, nie kłóćmy się o taką bez sensowną rzecz A co to miasta mi się nawet mi się podoba
stare 21.06.2012, 16:58   #93
Damian
Guest

Widziałem to zdjęcie dzisiaj na the sims wiki w dziale The Sims 3 Nie z tego świata, ale sama grafika mówi za siebie.
Podobają mi się góry w tym mieście.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2012, 17:09   #94
anie_1981

Ja nie jestem taka pewna, czy to zdjęcie z kościdlą jest z dwójki. Poznaję ten wazon z kwiatami na komodzie... On jest z trójki. Ale może po prostu był i w dwójce i w trójce...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.06.2012, 12:57   #95
figa

Reputacja: 11

Zdjęcie jest z TS2, wazon jest w Dwójce i też w Trójce.

--------------

Nowy dodatek NZTŚ budzi u mnie mieszane uczucia.
Jako wielbicielka mocnych horrorów patrzę na oferowane stwory z pewnym niedosytem ale i rozbawieniem. Zdaję sobie sprawę, że w TS3 grają dzieci więc stworzenia nie mogą być jakoś przesadnie upiorne ale w mojej opinii znowu przesłodzili.

Najbardziej przypadły mi do gustu zombiaki są trochę straszne a jednocześnie śmieszne, udały się, czego (moim zdaniem) nie można powiedzieć o pozostałych istotach.

Wilkołaki nie wzbudzają strachu ani sympatii ani nie są jakoś szczególnie oryginalne. Kojarzą mi się bardziej z jakimś praprzodkami człowieka

Wróżki - są jakie mają być, można im nawet kolorować skrzydełka

Niewątpliwie plusem dodatku jest możliwość regulacji ilości stworów w otoczeniu, ciekawe na ile będzie to skuteczne, czy będzie można ustawić inną ilość dla każdego otoczenia, czas pokaże.

W sprawie zakupu dodatku raczej jestem na Nie ponieważ w Simsach wolę grać w zwykłe życie.
Za przemawiają meble i niektóre fryzury, dodatkowe suwaki, regulacja ilości stworów.
Przeciw wilkołaki i wampiry, które mi się nie podobają, wolałabym inną postać tych stworzeń, drażnią mnie, nie chcę na nie patrzeć ani nimi grać
stare 22.06.2012, 18:55   #96
anie_1981

Mnie ciekawi jedna rzecz... Wiadomo, że gdy wychodzi nowy dodatek, to jego łata dodaje grze pewne jego opcje, nawet, jeśli nie instalujemy danego dodatku. Może te opcje wyłączania cudaków (bez NZTŚ) będą dostępne również w odniesieniu do wampirów z PZ? Byłoby bardzo miło.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.06.2012, 19:04   #97
Karel13

Anie, też przed chwilą o tym myślałem i uważam, że zrobią tak na pewno.

Aktualnie nie gram w trójkę, bo mój komputer jest nieco za słaby na taki ogrom dodatków, więc szybko NZTŚ nie kupię.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2012, 10:32   #98
Angie60

ThumbsDown

Cytat:
Napisał Anulaa89 Zobacz post
Dla mnie to kolejna porażka... Nie znoszę takiej fantastyki. Nie dość, że wampiry dodali w PZ to jeszcze jakieś wróżki teraz, wilkołaki i zombie... QR*A to nie Harry Potter Tylko SIMSY do cięzkiej cholery (taka choroba xD). Jeżeli nie będzie w tym nic co mnie zainteresuje to będzie kolejna rzecz której nie zakupię. Czekam z niecierpliwością na te Akcesoria z Dieslem no i na Pory roku. Żal i obora i tyle... Jak nie jaś i małgosia w chatce baby jagi w ohydnych niespodziankach to teraz harry potter w simsach Blee.... co za dużo to niezdrowo. Jak chcę pograć w czary mary to odpalam pottera albo coś innego magicznego a nie simsy :///. Bardzo mi przykro że EA ma nas centralnie w PUPIE....
Masz rację wampiry były, zombie i reszta to nie wypał. Wilkołaki SUPER WRESZCIE W 3 KOCHAM WILKOŁAKI W SIMACH. Ale po co wydawać około 100 zł tylko dla wilkołaków ? EA się nie postarało. Czekam na Cztery Port Roku.

Cytat:
Napisał figa Zobacz post
Zdjęcie jest z TS2, wazon jest w Dwójce i też w Trójce.

--------------

Przeciw wilkołaki i wampiry, które mi się nie podobają, wolałabym inną postać tych stworzeń, drażnią mnie, nie chcę na nie patrzeć ani nimi grać
Moim zdaniem mogli by zrobić syreny może trochę dziecinne ale ,żeby raz w simsach była 100% syrena.

Mój Blog

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 10:56
Angie60 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2012, 10:36   #99
Karel13

Angie - popieram! Chcę mieć syreny...
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2012, 10:42   #100
Angie60

Domyślnie

Cytat:
Napisał Olson Zobacz post
A liczyłam, że na forum będzie nowy dział dot. Pór Roku...

Dodatek to totalny fake. Nie wiem kto go wymyślił, i po jakiego gwinta. EA znowu chce nabić ludzi w butelkę - oni po prostu myślą, że znudzeni oczekiwaniami np. na PR kupimy sobie jakieś bzdetne "Nie z tego świata". Może po prostu powinni stworzyć zupełnie nową grę?
Na simowie.info czytałam,że 16 listopada wyjdą pory roku. Nie wiem czy to plotka chyba nie no ale trzeba czekać ja i tak nie kupię NZTŚ.

Tu To przeczytałam:
http://www.simowie.info/News:Seasons...odniu_22.06.12

Czekajmy na PR

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Otóż to. Pory roku powinny pojawić się w grze zaraz na początku. Ja nie wiem o co im chodzi, co chcą zyskać tym odwlekaniem. Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować.
Właśnie Własny Biznes, Na Studiach, Wakacje. Tego 3 trzeba.

Ja bym chciałam tylko wilkołaki,syreny(których nie ma niestety!),czarownice i tyle. Mogli by zrobić takie akcesorio-dotatki,że w każdym pakiecie jest dany stwór. W podsawówce dodatku było by miasto przedmioty itp(kosztowały by wtedy ok. 60zł). A każdy miałby takie stwory jakie chciał mieć. Na przykład: ktoś nie lubi Zombie to może kupić akcesoria z innymi stworami np: wróżką. Akcesoria kosztowałyby ok. 30zł. Było by fajnie. Ale moim zdaniem dodatek to niewypał. W simsach gram na podstawie ,,Jaka Chiałabym Być" a nie ,,Kim Nie Chcę Być" . Lubię te wszystkie eksluzywne możliwości których w życiu bym nie zaznała. Nigdy nie będę potworem ale np: wyjazd do egiptu w simsach to kwiesta niedużej sumy. Najlepiej wyszłedł dodatek Pokolenia taki bardzo rodzinny jak już pisałam mogę zrobić taką rodzinę jaką chce , bo przecież gramy tak jak chcemy. A jak ktoś nie chce otoczenia pełnego potworów ? Moim zdaniem TOTALNY NIEWYPAŁ a to,że będzie premiera we Wrześniu to JESCZE GORZEJ. Czekam na pory roku. Oj trochę się rospisałam.

Mój Blog

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 11:42
Angie60 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania