![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobrze, że jej nie zabił! Emocjonujący odcinek Ci wyszedł. Zawsze chciałam zobaczyć prace agenta od strony Roberta. Chcę jeszcze! Byle nie walki z Alice. Ciekawe jak to się dalej potoczy. Nie trzymaj mnie długo w niepewności!
![]()
|
![]() |
#52 |
|
![]()
No to ładnie, nie dość, że się oboje oszukali nawzajem (ona miała jechać do przyjaciółki a on do brata) to jeszcze się wzajemnie pobili
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
haha, świetnie ci to wyszło i zdjęcia też są mega =D super odcinek!
|
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
super odcinek! chce więcej!!! Skoro umiała walczyć z Robertem to chyba z jego mamą też sobie poradzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
świetny odcinek a ten koleś co ją zatrzymał po koncercie wyglądał jak Tomasz Karolak !
![]() hmm.. ostanio wszędzie go widzę, ostatnio jak niby jak wyjeżdżał z Lidla xD .. nie no na serio... koleś ani laksa nie poznali głosu sowich ukochanych? ![]() ![]() ciekawe co tam zrobisz dalej .. czekam z niecierpliwością ! A może ten 'tomasz karolak' (xd) jest zły, ale czemu dał Alcie takie zlecenie ... czyżby jej narzeczony był tym złym, a moze to Al nią jest .? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
hmm.... a może ten "Karolak" dał obojgu zlecenie (oczywiście odpowiednio ubarwił historię) w którego efekcie mieliby się nawzajem pozabijać, a ciemny światek nie miałby wtedy na karku dwójki najlepszych agentów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Jako że jestem fanem Tomb Raidera i ogólnie przygód Lary Croft, to Twoja historia na prawdę przypadła mi do gustu. Coś się spodziewałem, że tym złoczyńcą, którego Alice miała zlikwidować był Robert. W sumie to fajny jest taki obrót spraw - taka zwykła sielanka, narzeczeni, wredna teściowa, a tu nagle kochankowie mają się pozabijać. Czekam na dalsze części.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Zgodzę się z każdym wyżej i poproszę, żebyś spięła pośladki i jak najszybciej dawała kolejne losy tych agentów, bo doczekać już się nie mogę! Świetne zdjęcia, świetne opisy, a i historia.. A jeeesu, ale sobie podbudujesz wiarę w siebie takimi komentarzami, co?
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Tak myślałam, że to Rob, nie wiem czemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 15
|
![]() Niestety, już nigdy nie będzie kolejnej części losów Alice Yovovic, ponieważ zapewne na zawsze straciłam save'a. Dziękuję wam za wszystkie miłe komentarze, które naprawdę dodawały mi otuchy oraz chęci do wstawiania losów z życia moich simów. To wspaniałe uczucie wiedzieć, że ktoś jest fanem mojej twórczości ![]() Wiem, iż takie pożegnanie z moją historyjką jest zbyt dramatyczne, ale włożyłam w to wiele pracy i nieco ciężko mi, że to ot tak przepadło. Jeżeli ktoś miał wiele przejść z tą grą i chciałby mi pomóc jakoś to odzyskać, zrobiłabym chyba wszystko, by mu się odwdzięczyć. Jak na razie jeszcze raz dzięki, że czytaliście moją historyjkę. Może nowa pojawi się we wrześniu - nie jestem pewna czy się przekonam, więc nie obiecuję. Pozdrawiam wszystkich czytelników!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|