![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]()
NARESZCIE
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#102 |
|
![]()
Biedna Aisha
![]() Simowie są piękini, a jakie ujęcia! Aż fajnie się to wszystko ogląda ![]()
![]() |
#103 |
|
![]()
Dziękuję wam wszystkim za te komentarze
![]() Meg-cierpliwość mam, ale raczej nie na długo bo mam kilkaset póz i to chwilę mi się ładuje -.-... Ale daję radę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Reputacja: 22
|
![]()
Hayley jest śliczna... tylko czemu jest wampirem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
@up-a ja w simsach lubię wampiry, są fajne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
Masz naprawdę ślicznych simów. Czekam na więcej fotek
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]()
Hayley♥ słodka!! Podobna do mamusi, śliczna rodzinka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
Hej, hej, hej
![]() ![]() ![]() ![]() w sumie jest ich trochę, więc.. Rodzina Dawson Hayley.. ![]() ![]() A tu Kairu kłóci się z WP. ![]() A w nocy śnił mu się koszmar i nie mógł spać... ![]() Pierwszy raz mi się tak zdarzyło, ze jak Hayate i David się obściskiwali i wszedł do pokoju Kairu to.. widac na fotkach ![]() ![]() ![]() ![]() - Nie myśl sobie, że będziesz zalegał na kanapie, ubieraj się pójdziesz ze mną i Hayley na spacer. - A tata to może?! - Nie pyskuj! ![]() Gdy Kairu wybierał sobie ubranie, chociaż tak naprawdę oglądał swój wóz strażacki (?), Hayley karmiła Sadie. Czyli złotą rybkę, którą Kairu dostał ![]() ![]() ![]() -Mamo no to w co mam się ubrać, tu nic nie ma! <musiałamzrobićtąfotkęxD> ![]() - A muszę iść? Mam dużo lekcji do odrobienia. - Taak? To od kiedy ty tak chętnie odrabiasz lekcje? ![]() ![]() 'Oj mamo, ty jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz..' ![]() ![]() Tym czasem Hayley bawiła się na ogródku, w samej piżamie ![]() ![]() Koleżanka Kairu, Susan. Ona roznosi gazety ![]() ![]() Hayate przebrała małą (podobają mi się te buty ![]() ![]() A Kairu rozmawia z Susan. ![]() Na spacer wzięli jeszcze Aishę (olać zakaz wprowadzania psów do parku!! ![]() ![]() Hayley bawi się na jeźdźcu (jak zwykle). Z tyłu moja simka zrobiła im fotkę ![]() przy okazji zapraszam do oceniania moich simów :-D ![]() A później na zjeżdżalni. ![]() Ale Hayley się znudziło i wrócili do domu. Aisha wyje do radia. ![]() Już mówię dlaczego David z nimi nie poszedł, boo... musiał załatwić sprawy dotyczące adopcji kotki Deily! (bodajże angora turecka) ![]() ...która ma obróżkę z rybami! Nie widać ich dobrze w grze, więc zdjęcie z CAP'u? ![]() *dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi z tymi rybami to zapytajcie się Meggie ![]() A Aisha się wkurzyła, jak zobaczyła, że kotka je z jej miski.. ojj nieładnie Deila ![]() ![]() Ale później dziewczyny się pogodziły i zaczęły szalec ![]() ![]() Tak, tak... ![]() A tutaj Deila ogląda złotą rybkę Sadie. Chyba jej się spodobała. ![]() Aisha i Deila śpią wtulone w siebie, słodko ![]() ![]() ![]() Kairu znowu przebrał się w piżamę ![]() ![]() 'Zebranie Dawsonów' xD -Tato, kupiłbyś mi bieżnię? ![]() -Bieżnia? Hm.. całkiem dobry pomysł... ![]() -Haalo! Nie przyszliśmy o tym gadać! ![]() -Zresztą gdzie byście ją postawili, jak nie ma miejsca? ![]() -Ehh, no więc Kairu, wychodzimy dzisiaj wieczorem i zostaniesz z opiekunką, ale masz być grzeczny. Ja się o wszystkim dowiem, pamiętaj. ![]() ![]() -Przecież ja zawsze jestem grzeczny... ![]() ![]() ![]() Hayate zaczęła się przygotowywac, gdy przyszedł David -Ślicznie wyglądasz-szepnął jej do ucha ![]() ![]() Miłość nadal trwa ![]() ![]() + Kairu i Aisha! ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaa! Trochę śliska ta trawa! ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 30.07.2012 - 10:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|