![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
W tym odcinku nie wydarzy się specjalnie dużo. Będzie przewidywalnie. Bez zbędnych wstępów:
Dorosłe życie Frankiego - część II Frankie odwiózł Amandę pod sam dom. Dziewczyna podziękowała mu za pomoc, po czym weszła do domu. Mijały dni. Franek dużo myślał o tej pięknej dziewczynie. Pewnego dnia postanowił ją odwiedzić. Niestety nikogo nie było w domu. Czas płynął, a Franek poświęcał się karierze. Był samotny. Aby zająć czymś czas, często chodził na spacery. ![]() Oraz rozmyślał o Amandzie. ![]() W poniedziałkowy wieczór młody wampir urządził spontaniczny koncert w parku. Jakież było jego zaskoczenie, gdy zjawiła się na nim Amanda! ![]() ![]() Kiedy koncert się skończył, oboje nawiązali rozmowę. ![]() Rozmawiali dość długo, czuli się bardzo swobodnie w swoim towarzystwie. Wyzwoliła się chemia. ![]() Tego samego wieczoru Franek zaprosił dziewczynę do domu. Oboje spędzili miło czas (bez podtekstów!) ![]() Oraz obiecali sobie, że niebawem spotkają się ponownie. ![]() Już następnego dnia wybrali się na pierwszą, regularną randkę, na której: Napili się troszkę za dużo i.. Spiewali karaoke ![]() A nawet dotrwali do wschodu słońca, który obserwowali z plaży. ![]() ![]() Randka skończyła się w sypialni Frankiego.. ![]() ![]() Mam nadzieję, że się zabezpieczyli ;o Nazajutrz oboje stwierdzili, że świetnie czują się w swoim towarzystwie i spróbują stałego związku. Nie widzieli świata poza sobą ;D ![]() Przez około miesiąc nic się nie zmienilo, Amanda i Franek chodzili na randki, cieszyli się swoim towarzystwem. Młody wampir rozwijał swoją karierę tak szybko, że mógł pozwolić sobie na wynajęcie większego domu. ![]() Pewnego popołudnia kolejna tragedia wstrząsnęła życiem Amandy. W jej wielkiej willi wybuchł pożar, który spowodował wybuch instalacji gazowej. Na szczęście Amandzie nic się nie stało. Zdołała uciec z płonącego domu i zadzwonić na straż. Niestety nawet strażacy nie mogli uratować domu. Młoda dziewczyna straciła wszystko. Poszukała pocieszenia u Frankiego. ![]() Chłopak pocieszył dziewczynę. Powiedział, że mogą razem zamieszkać. Mimo, że Amanda była w szoku, to ucieszyła się z faktu, że będzie to nowy etap w związku z Frankiem. Wzruszyła się i ze łzami w oczach przytuliła Wampira. ![]() Rozpoczęli normalne życie. ![]() Amanda postanowiła, że przestanie być menagerką gwiazd. Wróciła do swojej pasji z dzieciństwa - rzeźbiarstwa. Szło jej całkiem dobrze! ![]() A ich związek stawał się coraz poważniejszy. ![]() Amanda zaczęła mieć mdłości. Za każdym razem kiedy źle się czuła przypominała sobie pierwszą noc, jaką spędziła z Frankiem. - czy to możliwe, że mogłam zajść w ciążę? - zastanawiała się. ![]() No i stało się. Pewnego ranka postanowiła zrobić test ciążowy. Wynik był pozytywny. Franek doznał szoku, kiedy dowiedział się, że będzie miał dziecko. ![]() Po uzmysłowieniu sobie, że zostanie ojcem ogarnęła go nie pojęta radość. ![]() Lecz pewna osoba nie chciała dla nich szczęścia... ![]() C.D.N Wiem, że wszystko potoczyło się za szybko, ale cóż.. Zachęcam do wyrażenia swojej opinii. Ostatnio edytowane przez Spectrum : 31.07.2012 - 23:00 |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oj, będzie dzidzia!!!
Swoją drogą Franek i Amanda♥-piękna z nich para. ![]() Mam nadzieje że ten ktoś nie popsuje ich pięknej miłości, bo aż miło się na nich patrzy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
noooo! Franek zdobywca ;D slicznie razem wygladaja, mam nadzieje na duuuzo dzieciakow ^.^ A ten jej byly <?> nie pasuje mi....oj mam nadzieje, ze zbyt duzo nie popsuje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 12
|
![]()
A mieli takie fajne, spokojne życie to ten idiota musiał znów się pojawić. ;/ Mam nadzieję, że
Franek pokaże mu na co go stać. Będzie się działo! Wrzucaj mi tu więcej i to już! ![]() Skąd pobierasz pozy?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
ohoho porobiło się. Czekam na dalsze części.. ciekawość mnie zżera.
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Na wstępie chcę ogłosić, że odcinek nie jest przeznaczony dla osób, które nie tolerują widoku krwi! W odcinku zawarta jest masa negatywnych emocji! Czytasz na własną odpowiedzialność.
Dorosłe życie Frankiego i Amandy III - 'Od przeznaczenia nie da się uciec' Życie młodej pary toczyło się powoli. Franek dużo pracował, więc musiał częściej pić sok o smaku krwi. ![]() Za to Amanda cały czas jadła. Wiadomo, tak działa ciąża ![]() ![]() Przyszły tatuś nie mógł doczekać się potomka i informował o tym Amandę w każdej wolnej chwili. ![]() Czytał też książki o rodzicielstwie. ![]() _____ Miesiące mijały, a brzuszek rósł. W ostatnich tygodniach ciązy, Amanda była stałą klientką spa. ![]() W poniedziałek, nad ranem rozpoczął się poród. Franek spanikował na widok rodzącej dziewczyny. Na szczęście w porę zdołał odwieźć ją do szpitala. ![]() Na świat przyszły Bliźniaki! Pierwszy urodził się Eryk. ![]() Następnie na świat przyszła Mila. ![]() Młodzi rodzice przez pierwsze miesiące życia maluchów ciągle chodzili niewyspani. Każde z nich ciężko pracowało. Franek dawał koncerty, nagrywał płytę, a Amanda rzeźbiła i zajmowała się dziećmi . Mimo braku czasu i zmęczenia młodzi rodzice zawsze znajdowali czas na wspólne śniadania. ![]() Czas leciał, a bliźniaki rosły jak na drożdżach! ![]() ![]() Mila, pod okiem tatusia bardzo szybko nauczyła się chodzić. ![]() ![]() Natomiast głównym hobby Eryka było podgryzania maskotek. ![]() Amanda dostała pierwsze poważne zamówienia na rzeźby. Podeszła do nich bardzo poważnie. ![]() A związek z Frankiem kwitł. ![]() Pewnego dnia oboje postanowili odpocząć od codziennych obowiązków. Wynajęli opiekunkę do dzieci i wyjechali do małej restauracji nad brzegiem morza. Było bardzo romantycznie. ![]() W pewnej chwili Frank uklęknął przed Amandą i wyciągnął pierścionek. ![]() -Czy wyjdziesz za mnie? -Frank, oczywiście! ![]() Franek nałożył pierscionek, po czym narzeczona rzuciła mu się w ramiona. ![]() Nagle do sali wszedł prześladowca Amandy. Para zdążyła o nim zapomnieć Nie dawał po sobie znać aż trzy lata. O! widzę, że jesteś szczęśliwa. Już niedługo - odrzekł, wyciągając pistolet, spod marynarki. Wymierzył strzał w Amandę. Frank był szybszy od pocisku. i osłonił ciało ukochanej. Niestety skończyło się to tragicznie. ![]() Młody wampir upadł na ziemie, a podłoga w lokalu zalała się krwią. Amanda była w szoku, nie zważając na obecność napastnika pochyliła się nad ciałem Franka i zaczęła płakać. ![]() Zabójcy udało się uciec, przed przybyciem policji. ![]() Tydzień później dobył się pogrzeb, na który przybyło całe miasto. Po ceremonii młoda wdowa została przy grobie. Dopiero wtedy uwierzyła, że najważniejsza osoba w jej życiu odeszła. ![]() ![]() Po traumatycznym wydarzeniu, pogrążona w żałobie rodzina, postanowiła opuścić miasto. ![]() Jak dalej potoczą się losy Amandy i bliźniaków? Gdzie się przeprowadzą i czy w ich życiu zapanuje spokój - o tym dowiecie się w niebawem. Ostatnio edytowane przez Spectrum : 02.08.2012 - 12:52 |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Wow, ale się porobiło. Szkoda mi Franka. Niech tego bandziora złapią i na dożywocie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
O nieee. Niech on zmartwychwstanie! :<
No właśnie, toż ona wie jak się nazywa ten idiota, niech go złapią! :o I kurcze, miłego życia im życzę. :<
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|