![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cicho tam. Już się błędami zajmujecie. Ja się jaram samym faktem, że się wreszcie pojawią. Na obrazku wygląda to naprawdę fajnie!
|
![]() |
#32 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
jahaha
pogoda pogodą... jak by wyglądała zima w SV? TAK: http://i.imgur.com/ajcbB.jpg (screen dostałem od koleżanki na GG. XD ) PALMY POKRYTE ŚNIEGIEM. XD Może zrobią coś takiego, jak było w ts2 na wakacjach... Były wyznaczone pory roku do każdej miejscowości wakacyjnej... oby było tak i teraz z miastami. ![]()
![]() |
#33 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tak, i w tym dodatku raczej nowej okolicy nie będzie mam nadzieję tylko że ta zmiana pór roku będzie też możliwa w MF a nie tak jak z tymi fazami księżyca zrobili. Bo inaczej to się mocna zirytuję.
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Oj nie narzekaj. I co, chcesz mieć zimę to musisz przeprowadzać rodzinę z, dajmy na to, Bridgeport do Twinbrook? A na wiosnę do SV? A jeśli ktoś nie ma danego dodatku?
Bo wątpie, żeby wprowadzili w Seasons kilka miast ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Ale czy kiedyś widziałeś ośnieżone Palmy ?
![]() No to mam nadzieję, że będzie można ustawiać, jakie mają być pozy roku. ![]()
![]() |
#36 |
Reputacja: 11
|
![]()
no ja myślę że wszystkie pory roku powinny być dostępne we wszystkich okolicach i tak, samo powinno być z fazami księżyca. No ale zobaczymy jak, na razie dodatek zapowiada się fajnie a jak będzie naprawdę to się okaże.
Ja też mam taka nadzieję że będzie taka możliwość. No i fajnie by było jakby dzieci też tak, jak w the sims 2 robiły np orła na śniegu ![]() ![]() ![]()
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 02.08.2012 - 22:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak obejrzałam te zdjęcia i zwiastun- wszem i wobec oświadczam, że się zakochałam
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Lubie, to jest szczegół
![]() Meggie, ja też, ja też... ![]() Miłośniczka zwierząt - sokowirówka sokowirówką, szklarnia też mogłaby dojść ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Naczelny Grafik
|
![]()
ejnar, spóźniłeś się.
![]() Już obejrzeliśmy na tym całym "czacie" ZAKOCHAŁEM SIĘ. TO AŻ NIEMOŻLIWE, ŻE ONI TAK WIELE OPCJI ZROBILI I AŻ TAK TO DOPRACOWALI. *.*
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|