![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak to była robiona na szybko podobizna Pheobe
![]() ![]() Dzień ślubu.. ![]() ![]() Peter znalazł nowe hobby.. ![]() Bez zbędnych wstępów po prostu to jest.. babka Petera Jessie ![]() ![]() ![]() Zdj. gości. Nigdy więcej nie robię żadnych imprez.. nie mogli usiedzieć na.. tyłku tylko ciągle gdzieś łazili, a ślub mieli w d.. tzn gdzieś! ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma zdjęcia mamuśki bo oczywiście z zachwytu nie mogła usiedzieć ._. Takie tam ślubne.. ![]() ![]() ![]() ![]() Peter i.. Jessie. Już miałam pisać Pheobe ![]() ![]() Tu już w nowym domku w sypialni.. po takich bzdetach jak zaręczyny i ślub.. Już się nie będę bawiła w wesela.. Jak tak ma być to dziękuję. Jak będą mieli dwoje dzieci będę musiała ich kontrolować bardziej... ;p ![]() Bugi, bugi, bugi ![]() ![]() Taaak Annabel jest w ciąży ![]() ![]() Trzeba wszystkich poinformować.. Ellie i Mike już niedługo się zestarzeją swoją drogą. ![]() ![]() Annabel pisze listy z podziękowaniami. ![]() Megan ![]() ![]() Taki tam wypad na dwór.. Sam sprzątał. ![]() Ellie zaszyła się w ogródku.. ![]() Annabel odpoczywała na huśtawce.. ![]() No a Mike.. jak widać bawił się z Megan ![]() ![]() Potem wszyscy odwiedzili Petera.. Hmmm Jessie też zaszła w ciążę.. ![]() No i tu się kończy mój zapas fotek.. Następne będą jak pogram i dorobię ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Widze , że goście mają problem z siedzeniem.Też mnie to wkurza.
Niedługo będą nowe maluszki.Drzewo genealogiczne coraz większe ![]()
![]() |
#63 |
|
![]()
Widzę, że u Ciebie też się dzieciarnia robi- tak jak u mnie
![]() Bardzo fajnie, ciekawa jestem jak będzie wyglądać Megan jako nastolatka i te maluchy, uwielbiam widzieć jak dzieci się rodzą i dorastają w simsach ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
No ja też to kocham, patrzeć jak sim był małym robaczkiem a już sam ma dzieci.
Piękna para młoda, piękna dzieciarnia. next Kinia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Ja też lubię patrzeć jakie mi dzieciaki wyrastają.. jeszcze lepiej jak są ładne
![]() Nowy mieszkaniec domu ![]() ![]() Ellie go polubiła. Mike chyba trochę mniej.. Sorki za tą ścianę dopiero zauważyłam.. ![]() Sam bardzo się cieszył, że zostanie tatą.. jak widać. Spróbowałby się nie cieszyć.. ![]() Megan ma urodziny ![]() ![]() Więc.. Megan. ![]() Megan zastawiająca pułapkę.. ![]() Megan złapana na gorącym uczynku. ![]() Megan próbuje zrzucić winę na wymyślonego przyjaciela, ale tatuś nie wierzy w te bzdety.. ![]() Megan się dąsa.. ![]() Megan, której wszystko zostało wybaczone.. ![]() Megan uczy się prowadzić. ![]() Ok ogłaszam koniec serii pt. Megan, Megan, Megan... Tutaj Annabel yhm.. ![]() ![]() ![]() Bitwa na poduszki.. ![]() -Kochanie wstawaj.. - Cooooo? ![]() - Ja rodzę!! ![]() - Osz kur czyli to jednak nie był sen! ![]() ![]() Urodził się Michael.. ![]() Tutaj na rączkach u babci.. Ciekawostka! Kilka godzin (simowych) potem urodziła Jessie.. Peter ma córeczkę Melanie ![]() ![]() No i zgadnij kto to? ![]() ![]() To tyle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Mike i Elie!
![]() Wiedziałam, że Megan będzie piękna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
maluszki maluszki maluszki. omniomniom!!!
Czekam na więcej! Cudnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Ol yeahh! Nastepne berbecie w rodzince ;D! Ten foch od Meggie hahaha! Na Sam'a nie moge sie napatrzec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
super rodzinka! dołączam do czytaczy. szybko wstawiaj kolejne zdjęcia
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
dziś tylko kilka, bo jakoś straciłam zapał do gry.
z resztą teraz jestem zajęta czymś innym. ![]() jelonek ![]() ![]() Sam znalazł jakiegoś rzadkiego węża.. to miał skubany farta ![]() ![]() Megan wyszła jak co dzień z domu, ale tak naprawdę poszła na.. wagary. Zakradła się ukradkiem do braciszka.. ![]() Niczego nie świadomi domownicy wykonywali codzienne zajęcia.. ![]() Peter nie był zadowolony, że Megan opuszcza szkołę. ![]() Ale po jej namowach w końcu dał się przekonać. ![]() Megan z Melanie. ![]() Urodziny Michaela.. ![]() Z mamuśką. ![]() Zauważyłam, że ma zielone oczy po.. babci. Ani Annabel, ani Sam nie mają takowych.. ![]() Siemano ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|