![]() |
#231 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powinni zmienic nazwę dodatku na "Cztery festiwale roku", ponieważ ciągle tylko te festiwale i festiwale. Daliby szklarnie, sokowirówkę, ogrodnika itp zamiast tych durnych festiwali i by było ok.... O i jeszcze robienie konfitur by się przydało *-*
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 |
|
![]()
Ja wyślę moich ludzi tylko po razie, na każdy sezonowy festiwal, bo mnie tak jakoś spędy nigdy nie kręciły. Jestem domatorką i samotniczką, więc moi ludzie raczej mało wychodzą z domu, i nie utrzymują z nikim kontaktu. Może po prostu lata spędzone nad jedynką i dwójką sprawiły, że najlepiej mi się gra w domu moich ludzi. Teraz na moim kompie to jedynka i dwójka by śmigały aż miło, ale najczęściej grałam na słabych kompach, więc ekrany ładowania zajmowały masę czasu.
Marzę o jakimś dłuższym gameplayu, pokazującym CRP, mogliby pokazać kosmitów itd... Przecież skoro ten dodatek jest taki świetny i większość graczy zwłaszcza na niego czekało (ja tam czekałam bardziej na Zwierzaki, ale na pogodę oczywiście też), to taki gameplay tylko podniósłby sprzedaż. Sądzę jednak, że sporo, jeśli nie większość możliwości dodatku jeszcze nie na daje się do pokazania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
|
![]()
Co do łodzi, to obawiam się, że będą takie jak ten statek w simsach Średniowieczu. Kawałek płynie i znika ;/
Ale z tymi parcelami to może być tak, że albo będzie kilka, na każdą porę roku, albo po prostu jedna duża parcela przedzielona na cztery części.. Chociaż mi to średnio wygląda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]()
W ostatnich informacjach znowu jest o "wypływaniu na ocean i badaniu nieznanego". Nie mam pojęcia o co chodzi, twórcy ciągle wypowiadając się o tym dodatku mówią coś o morzu i oceanie. Albo to przeoczenie - stosują te słowa zamiennie, albo może zamiast nowych miast dojdzie jakaś niezbadana lokacja? Może będą to małe wyspy, które będą działać na zasadzie okolic podróżniczych i sim będzie mógł taką wyspę odkryć, a na niej będzie kilka lokacji, np. jakaś wioska dzikusów, albo skarb do odkopania
![]()
![]() |
#235 |
Reputacja: 11
|
![]()
Myślę, że pływanie łodzią będzie się odbywać na zasadzie badania katakumb i że sim będzie niewidoczny, tylko komunikaty będą wyskakiwać, że coś wyłowił itp. Szkoda by było bo uprościliby maksymalnie jedną z fajniejszych stron dodatku, wolałabym zwykłe łódki, kajaki czy chociażby rowerki wodne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]()
Pozostaje czekać do wydania dodatku o cudakach, wtedy zajmą się szerszym promowaniem CRP. Obawiam się, że to pływanie łódkami, i na materacach, może być równie skopane jak szumnie nazwane, "spacery z wózkami".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
|
![]()
Oj już nie snujcie czarnych wizji
![]()
![]() |
#238 |
|
![]()
Aj tam, aj tam, jedna czarna wizja, to jeszcze nie snucie ich...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
|
![]()
W żadnej z oficjalnych informacji nie zauważyłam niczego o łódkach. Materace były w trailerze i nie wydaje mi się, żeby dało się je skopać, ale pewnie nie będzie to nic nadzwyczajnego - Sim będzie leżał i tyle, może drugi będzie miał opcję zrzucenia go albo ochlapania
![]() Wózki uwielbiam w dalszym ciągu, ale jakoś tak się złożyło, że rzadko mam problem z pochyłościami. Ostatnio gram głównie w centrum Lunar Lakes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
"Promienie słonecznie nie będą powodować pożarów, gdyż byłoby to zbyt uciążliwe dla gracza" ja ich normalnie zaj****! Dla czego oni za wszelką cenę nie urealniają gry? Boże co za matoły... Do dupy taki dodatek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|